Horoscop OCTOMBRIE 2022. Previziuni complete pentru SĂGETĂTOR/ Ascendent în Săgetător
Autor: , Astrosens Team | Dată: 28 sep 2022, 11:28
Astrologul Daniela Simulescu aduce veștile pentru Săgetători sau cei cu marcaj de Săgetător. Se pare că prima parte a lunii octombrie va fi acceptabilă, în schimb a doua nu va fi deloc plăcută. Mai multe detalii mai jos. 

Horoscop SĂGETĂTOR octombrie 2022

Nu o să fie o lună pe placul tău, spune astrologul Daniela Simulescu, atunci când aduce veștile pentru Săgetător. Dacă în prima parte a lunii Mercur își oprește retrogradarea în casa a 10-a, e mai clar ce vor șefii de la tine, este mai clar și ce anume faci tu, apoi Mercur se duce în Balanță, ai și o Lună Plină în Berbec, da, lucrurile mai merg cu mai merg. Însă după 23 octombrie va fi extrem de dificil. 

Soarele și Venus se mută în casa a 12-a, pe 25 octombrie, eclipsa se petrece tot în casa a 12-a, iar pe 29 octombrie, Mercur se mută și el acolo, în timp ce pe 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în casa a 7-a. Cu alte cuvinte, dacă ai putea să te retragi, dacă ai putea să stai mai mult acasă, ți-ar fi mai bine. Dacă ai putea să îți iei o pauză, ar fi benefic.

„Luna aceasta pentru tine este năucitoare. Te simți de parcă cineva îți ia preșul de sub picioare. Nu te vede nimeni, nu te aude nimeni, nimeni nu te înțelege, nimeni nu îți apreciază eforturile”, spune astrologul.

Jupiter, guvernatorul tău, revine în Pești. Stai să vezi mai întâi ce e de rezolvat acasă și abia apoi poți pleca. Sănătatea trupească sau sufletească va trebui să fie pusă pe primul loc. Ți se schimbă prioritățile. Ceea ce era valabil la începutul lunii, nu se va mai aplica la final. 

Sfatul astrologului pentru nativii Săgetător este să aibă mai multă grijă de ei: „ nu puneți deciziile imediat în aplicare, căci veți reveni asupra lor. Nu este o lună plăcută, trebuie să vă drămuiți energia și să aveți grijă de voi”.

Evenimentele astrologice ale lui octombrie ne vor da viața peste cap!

Din păcate, mersul direct al lui Mercur de pe 2 octombrie se va relua printr-o opoziție cu Neptun. Deci vă atrag atenția să nu vă bucurați încă, spune astrologul Daniela Simulescu. De altfel, trebuie menționat că efectele retrogradării se vor duce până pe 29 octombrie, când Mercur va părăsi de tot semnele contaminate (Fecioară/Balanță). Dar chiar și așa, veți observa că unele proiecte vechi, împotmolite, vor putea fi rezolvare în sfârșit. 

Un eveniment care îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) se va petrece pe 9 octombrie. Luna Plină din Berbec va fi în apropierea lui Jupiter. Vom asista la multe izbucniri, ruperi, decizii bruște, agresivitate și impulsivitate. Un moment bun să renunți la ceva și să o iei de la capăt. Acest eveniment oferă un curaj nebănuit. Dar și multă furie. 

Vom căuta să reparăm ce am greșit în ultimele săptămâni odată cu întoarcerea lui Mercur în Balanță pe 11 octombrie. Și o vom putea face doar prin diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere. Răbdarea va juca un rol important. 

Începe Sezonul Scorpionului pe 23 octombrie, așadar, trecem de la energia Balanței, dispusă către socializare, la cea direcționată către retragere. Ne pregătim de iarnă. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului. Și Venus intră în Scorpion pe 16 noiembrie și tot în acest semn vom avea o Lună Nouă și o eclipsă parțială de Soare. Vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. Și să nu uităm că Venus este destul de dramatică și înflăcărată atunci când traversează a opta zodie. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. Să nu uităm că și Mercur va intra în Scorpion la finalul lunii, iar tranzitul acesta ne poate oferi o putere mai mare de concetrare, profunzime și o minte destul de ascuțită. Îi vom testa pe cei din jur și vom fi mai preocuați de ceea ce nu ne zic, de latura ascunsă a vieții. Ne vom transforma în niște detectivi. 

Semnul Peștilor este cel responsabil de vindecare, sensibilitate, vulnerabilitate, dizolvare, confuzie, ceață, haos, sacrificiu, umanitate, alienare, înstrăinare, spiritualitate, divinitate, simț artistic, creativitate, fotografie.  Energia Peștilor este una fără limite și vom vedea asta o dată cu revenirea lui Jupiter în Pești, de pe 28 octombrie. Până pe 20 decembrie 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

Marte retrogradează în Gemeni pe 30 octombrie. Acest tranzit ne va ajuta să ne rupem în mai multe bucăți, să alergăm după mai mulți iepuri sau să ne scoatem de la naftalină talente vechi. Dar să nu vă așteptați ca lucrurile să fie clare. În niciun caz! Va trebui să lucrăm în haos și să acceptăm că singura constantă în viață este schimbarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele mai noi articole

4 zodii care vor avea un final de an fericit

2023 bate la ușă! Probabil, ești dornic să afli cum vei...


Top citite
pexels.com

Ce culori să porți în 2023 ca să-ți meargă bine tot anul. Poți ține cont și de zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 5-11 decembrie 2022. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE - VIDEO

Freepik.com

Influența Lunii Pline în Gemeni de pe 8 decembrie pentru fiecare zodie

pexels.com

Horoscop Pești 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Cross parteneri