Horoscop OCTOMBRIE 2022. Previziuni complete pentru BERBEC/ Ascendent în Berbec
Autor: Astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii octombrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Berbec sau cei cu marcaj de Berbec.

Horoscop BERBEC octombrie 2022

Astrologul Daniela Simulescu spune că luna octombrie va fi pentru tine una destul de agitată. Trebuie să fii în mai multe locuri, să călătorești permanent și desigur că asta va reprezenta o sursă destul de mare de stres pentru tine. Astrologul spune că mintea ta este precum „un câmp de luptă în luna octombrie”. Acest du-te vino la propriu și figurat s-ar putea să te agite serios și să nu înțelegi exact ce se întâmplă sau de ce se întâmplă toate acestea. Abia la finalul lunii te vei putea dumiri. 

Odată cu revenirea lui Mercur în semnul Balanței, vei fi nevoit să faci compromisuri, să mai lași și de la tine, sau cel puțin să lași loc de negocieri în ceea ce privește relațiile și parteneriatele tale. 

Se pare că astrele în luna octombrie vor să vadă de la tine mai multă flexibilitate, vor să vadă că ești gata să te adaptezi și să te „pliezi” pe fiecare situație care apare, domolind acel vulcan ce arde mereu în tine. Cu privire la relația cu frații, surorile, verișorii sau rudele, nici aceasta nu va fi neapărat pe placul tău, ci mai degrabă va fi foarte obositoare. 

Pe termen scurt, simți că îți pierzi busola, nu știi exact în ce direcție să mergi, faci tot felul de drumuri, semnezi acte, te ocupi de probleme de contabilitate, mai ales cu intrarea Soarelui și a lui Venus în casa a 8-a chestiunea financiară este destul de importantă.

Evenimentele astrologice ale lunii octombrie vor zgudui scenele lumii în care trăim, iată cum se prezintă luna octombrie! 

Pe 2 octombrie Mercur își reia mersul direct, dar nu este neapărat ceva de bine deoarece, mersul direct va începe printr-o opoziție cu Neptun. De altfel, trebuie menționat că efectele retrogradării se vor duce până pe 29 octombrie, când Mercur va părăsi de tot semnele contaminate (Fecioară/Balanță). 

Pe 9 octombrie avem o Lună Plină în semnul Berbecului, acesta este un eveniment care îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). Luna Plină se va petrece în apropierea lui Jupiter. Vom asista la multe izbucniri, ruperi, decizii bruște, agresivitate și impulsivitate. 

Pe 11 octombrie Mercur revine în Balanță. Vom căuta să reparăm ce am greșit în ultimele săptămâni. Și o vom putea face doar prin diplomație, folosind cuvintele potrivite și bunele maniere. Răbdarea va juca un rol important. 

Pe 23 octombrie începe sezonul Scorpionului, dar și Venus intră în acest semn. Trecem de la energia Balanței, dispusă către socializare, la cea direcționată către retragere. Ne pregătim de iarnă. Nu vom mai sta la fel de mult pe afară și vom căuta liniștea căminului. Cu Venus în Scorpion, până pe 16 noiembrie, vom fi destul de geloși, posesivi și pasionali. În plus, senzualitatea va fi la cote imense. 

Pe 25 octombrie avem o eclipsă parțială de Soare/ Lună Nouă în Scorpion. Eclipsele anului 2022 au avea cel mai mare impact in viața celor care au marcaj fix (Soare, Lună, Mercur, Venus, Marte, Ascendent, Nodurile) în astrograma natală: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător. O zi bună pentru a renaște din propria cenușă. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

pe 28 octombrie, Jupiter se întoarce în semnul Peștilor, cei care se fac responsabili de energia vindecării, a sensibilității, dar și a dizolvării, confuziei și a sacrificiului. Apare o senzație de înstrăinare, dar și o dezvoltare a simțului artistic, a creativității, a fotografiei. Deci, până pe 20 decembrie 2022, Jupiter va amplifica toate caracteristicile Peștilor. Vom avea o multitudine de șanse, dar va trebui să avem grijă să nu ne pierdem capul. Sănătatea mintală va deveni un subiect important. Ne va fi din ce în ce mai greu să facem diferența între ce este real și ce este fake news. Un lucru este totuși bun: spiritualitatea va face parte până și din viețile celor mai pragmatici oameni.

Pe 29 octombrie Mercur intră în Scorpion. Vom fi mai suspicioși, bănuitori și discreți, Tranzitul acesta ne poate oferi o putere mai mare de concetrare, profunzime și o minte destul de ascuțită. Îi vom testa pe cei din jur și vom fi mai preocuați de ceea ce nu ne zic, de latura ascunsă a vieții. 

Pe 30 octombrie, Marte își începe retrogradarea în semnul Gemenilor. Acest tranzit ne va ajuta să ne rupem în mai multe bucăți, să alergăm după mai mulți iepuri sau să ne scoatem de la naftalină talente vechi. Dar să nu vă așteptați ca lucrurile să fie clare. În niciun caz! Va trebui să lucrăm în haos și să acceptăm că singura constantă în viață este schimbarea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel