HOROSCOP Numerologie. Previziuni a doua parte a anului 2024 pentru fiecare cifră a destinului
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Anul 2024 este un an 8. Cu toții vom avea o abordare pragmatică, concentrată pe succesul material și abundență.

Vă reamintim că energia cifrei 8 influențează modul în care ne raportăm la colectiv, aspectele financiare și autoritate. 2024 este, în continuare, un an marcant în ceea ce privește asumarea responsabilității personale. Urmează evenimente surprinzătoare care ne vor obliga să jonglăm în mod eficient cu puterea, banii și resursele.

Cum se calculează cifra destinului?

Cifra destinului, în numerologie, se calculează folosind data completă a nașterii unei persoane și reducând totul la o singură cifră.

Pasul 1 -  Ia data completă a nașterii (ziua, luna și anul) și adună cifrele pentru a obține un număr.
Exemplu: Pentru data de naștere 29 martie 2001, adunăm astfel: 2 + 9 + 0 + 3 + 2 + 0 + 0 + 1 = 17

Pasul 2 -  Redu numărul obținut la o singură cifră prin adăugarea cifrelor între ele.
Exemplu: Pentru 17, adunăm 1 + 7 = 8

Așadar, cifra destinului pentru această persoană cu data de naștere 29 martie 2001 ar fi 8.

Cifra destinului 1 - A doua parte a anului 2024 aduce pentru tine, în continuare, numeroase transformări. Dacă te-ai plictisit din ianuarie și până acum, ține-te bine! Urmează șase luni agitate și pline de evenimente care te vor solicita intens. Viața va fi mult mai bună dacă vei căuta să te reinventezi, atât pe plan profesional, cât și personal. Nu sta pe loc!

Cifra destinului 2 - Reflectoarele vor fi pe zona profesională. Te vei concentra în mod intens pe carieră, iar meritele nu vor întârzia să apară. Aprecierea șefilor îți va da aripi! Știm că nu ai ca obiectiv principal acela de a fi în centrul atenției, dar până la final de 2024 ar trebui să îndrăznești să devii mult mai vizibil. 

Cifra destinului 3 - Viața ta, până la final de 2024, va fi precum o dilemă permanentă. Vei avea multe opțiuni, însă nu te vei putea baza cu adevărat pe niciuna. Orice ai alege, vei simți că tot ai de pierdut. Dar, un lucru e cert! Atunci când vei lucra sub presiune și stres, creativitatea ta va fi la cote maxime. 

Cifra destinului 4 - Dacă în prima parte a anului 2024, ți-ai revenit după testele dificile avute în 2023, ei bine, acum viata ta se va schimba! Mai ales dacă vei fi dispus să îți asumi unele riscuri. Ți-ai dat și tu singur seama că dacă stai și aștepți, nu se întâmplă nimic. Schimbarea aduce schimbare. 

Horoscop chinezesc 2024. Previziuni pentru Cal, Oaie, Maimuță, Cocoș, Câine, Mistreț, valabile până pe 6 iulie

Cifra destinului 5 - În ciuda eforturilor tale, vor fi și unele eșecuri. Presiunea de pe umerii tăi va crește, te vei simți sufocat și vei crede că universul îți este potrivnic. Anturajul tău va suferi modificări. Vei deveni mai selectiv cu oamenii din jurul tău.  La serviciu, vei avea parte de multe momente stresante. 

Cifra destinului 6 - A doua parte din 2024 se anunță mai bună. Încă te recuperezi după 2023, dar parcă începi să vezi luminița de la capătul tunelului. Eforturile tale și răbdarea se vor transforma în reușite. În plus, găsești cele mai bune soluții pentru problemele din relațiile personale. 

Cifra destinului 7 - Un singur lucru vrei: bani și tot felul de resurse. Te vei vinde mult mai scump. Dacă vei avea stabilitate și siguranță pe plan financiar, vei fi mulțumit de viață. Și trebuie să știi că, până la final de 2024, vor fi, cu certitudine, multe oportunități în acest sens. Doar că vei cam neglija viața personală. 

Cifra destinului 8 - Anul tău! Trebuie doar să ai un plan concret. Dacă nu, vei rămâne repetent în multe zone. Cei încrezători și dispuși să și muncească vor beneficia din plin. Cei care doar se victimizează se vor afunda și mai mult în probleme. Trebuie să știi ce vrei de la viața ta! Deci nu mai sta pe gânduri și află!

Cifra destinului 9 - Până la final de 2024, trebuie să înveți, să studiezi, să călătorești. Nu îți poți permite să rămâi ignorant. Nu te compara cu alții! Încearcă să îți găsești propriul drum, mai ales când vine vorba de talente.

Potențial de creștere pentru Taur, Leu și Fecioară. Pierderi pentru Scorpion și Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Infidelitatea și relațiile paralele. Psiholog:"Creierul tău este cel care se duce într-o altă zonă!”

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

pixel