HOROSCOP numerologie IUNIE 2023 - Predicții pentru numărul personal 1
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce îi așteaptă în luna iunie pe cei cu număr personal 1!

Știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023?

Obții rapid rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023. Iată un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Anul personal 1

Ai anul personal 1? Predicțiile în numerologie arată că luna iunie a acestui an nu va fi atât de rea pentru tine. Conform numerologilor, în următoarea perioadă, o să fii amplu influențat de numerele 1, 7 și 4. De fapt, luna iunie poate fi văzută precum o perioadă de tranziție.

În esență, poți să te bucuri, fiindcă ai ocazia să îți definești în mod amplu obiectivele. Ba mai mult, o să obții claritate în ceea ce vrei să faci, indiferent dacă este vorba despre planul personal sau cel profesional. 

De asemenea, pot să apară și oportunități în calea ta. Însă, dacă nu ești atent, acestea pot trece cu ușurință pe lângă tine. Așa că stai vigilent, fie că este vorba despre ocazii în care te poți face remarcat la locul de muncă sau că apar anumite persoane care te pot ajuta.

Ai ocazia să valorifici anumite favoruri din partea unor binefăcători. În plus, există și șansa apariției unor noi beneficii la locul tău de muncă, așa că ești încurajat să îți faci treaba cât mai bine. Pot exista și șanse de a promova la locul de muncă, indiferent de domeniul în care activezi.

Și din punct de vedere financiar se anunță o lună bună!

În ceea ce privește viața ta amoroasă, trebuie să știi că pot apărea atât suișuri, cât și coborâșuri. Dacă ții la legăturile tale sentimentale, ar fi bine să depui eforturile necesare ca să menții pacea și armonia în relație.

Îți recomandăm să vezi și următorul articol: Persoanele cu acest număr personal trebuie să facă schimbări profunde. Despre cine este vorba?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să înțeleagă că nu i se cuvine totul!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care își glorifică prea mult trecutul

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să dea vrabia din mână pentru cioara de pe gard

pixel