HOROSCOP numerologie 2023 - Predicții pentru toate numerele personale
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
În numerologie, 2023 va fi un an 7. Avem în față o etapă care se va baza pe educație și pe introspecție. Mai mult, este nevoie să ne axăm mai mult pe intuiția noastră și să acordăm atenție și spiritualității. Crește și interesul pentru știință și remarcăm o energie bazată pe analiză profundă și pe gânduri. Iată care sunt predicțiile pentru toate numerele personale în anul care urmează.

Tu știi cum să-ți calculezi numărul personal pentru 2023? Obții rapid rezultatul corect, din ziua nașterii tale și anul 2023. Iată un exemplu. Dacă ziua nașterii tale este 10 octombrie, va trebui să reduci ziua și luna nașterii, la o singură cifră. Așadar, 10 (ziua nașterii) + 10 (luna nașterii) = 20. 20 va fi redus la o singură cifră - 2+0 = 2.

Apoi, este nevoie să reduci și 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2 + 0 + 2 + 3 = 7

Acum adună cele două cifre obținute și rezumă-le la o singură cifra. 2 + 7 = 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

2023 este un an 7 în numerologie, iar această cifră beneficiază de o mulțime de înțelesuri. Poate simboliza perfecțiunea sau chiar iluminarea. Cifra 7 este legată și de religie, mitologie sau filosofie. Experții în numerologie spun că numărul 7 este guvernat de Lună.

Anul personal 1 - Țintește cât mai sus

Dacă ai obținut ca rezultat anul personal 1, în 2023 o să ai multă ambiție, dar și dorințe pe care le poți îndeplini. Renunță la limite și țintește cât mai sus. Nu te subestima, ci alege pași mici, dar importanți pentru viitorul tău. Ai în față un an grozav pe plan relațional, dar și pentru decizii pe cel profesional.

Anul personal 2 - Privește înainte

Cei cu an personal 2 se vor confrunta cu un context mai dificil. De ce spunem asta? Viața ta pare goală și trebuie să lași deoparte tot ce te-a rănit în ultimii ani. Gândește-te cu adevărat la ceea ce-ți dorești de la noul an și privește cu încredere spre viitor. Ai curaj, poți să ajungi din nou acolo unde meriți.

Anul personal 3 - Alege noi orizonturi

Urmează un an în care ești încurajat să mergi înainte, indiferent de problemele care apar. Păstrează o atitudine deschisă și evită să funcționezi doar pe baza tiparelor. Lasă loc în viața ta lucrurilor care te motivează, ai nevoie de situații și oameni noi, ca să-ți lărgești orizonturile. Fii optimist în 2023.

Anul personal 4 - Fii mai hotărât

Înfruntă realitatea în 2023, vezi unde ești și încotro trebuie să te îndrepți. Pe scurt, fii mai hotărât. Nu trebuie să alegi schimbări radicale, ci doar să reflectezi și să lași totul să vină de la sine. Mai mult, ar fi bine să acționezi și în interesul propriu, nu doar în al celor din jur. Vei vedea lucrurile altfel.

Anul personal 5 - Profită de un an al transformărilor

Cei cu an personal 5 sunt îndemnați să iasă cât mai mult din carapacea lor. De ce? Este o perioadă bună să te afirmi și să te reinventezi. Ba chiar poți să-ți transformi viața. Primești și energie pozitivă, ești sprijinit și ai ocazia să transformi îndoiala și frica în ceva pozitiv. Ai un an frumos înainte, așa că bucură-te. O să te inspire toți cei din jur.

Anul personal 6 - Fă o schimbare

2023 este anul schimbărilor dacă ai un an personal 6. Ține-te de ambițiile tale, muncește din greu și profită de mijloacele pe care le ai la dispoziție, până când ajungi la rezultatul dorit. Nu uita să pui accent și pe atuurile tale, care te pot duce departe. Lucrurile încep să se miște, dar trebuie să scapi de rutină.

Anul personal 7 - Profită de maturizare

2023 îți aduce un lucru esențial: maturizare. O să fii gânditor și ai mereu întrebări. Chiar dacă pot să apară diferite evenimente, toate te vor face mai puternic. Apar și noi orizonturi, pe care merită să le exploatezi. Ești sincer în noul an, original și te faci ușor remarcat. Schimbarea și maturizarea îți aduc beneficii pe toate planurile.

Anul personal 8 - Ești mai hotărât ca niciodată

Nimic nu-ți stă în cale în 2023. Ești hotărât și vrei să faci lucrurile să se întâmple. Nu lăsa pe nimeni să te abată de la drumul tău, fii ferm. Nu o să duci lipsa de energie. Trebuie doar să ai grijă să nu devii egoist. Deși este esențial să-ți vezi de drumul tău, nu îndepărta oamenii dragi. Este un an bun din punct de vedere relațional, dar trebuie să respecți și opiniile celor din jur, chiar dacă nu au aceleași idei ca tine.

Anul personal 9 - Dă-ți timp

Va fi un an al regăsirii pentru cei cu număr personal 9. Dă-ți timpul de care ai nevoie și evaluează corect viața, dar și scopurile pe care le ai. Nu mai alerga să te faci remarcat. Trage aer în piept și gândește-te la prioritățile tale. Este necesar să te simți bine, să-ți asculți intuiția și să nu iei decizii la grabă, fără să iei în calcul consecințele. O să vrei să scapi de relații toxice și pui accent pe sinceritatea celor din jur.

Anul personal 11 - Te bazezi pe emoții

2023 va fi bazat pe un singur cuvânt: emoții. Este minunat să-ți asculți inima, dar ai face bine să nu te lupți mereu cu cei din jur. Ar trebui să le fii alături și să-ți setezi mai clar prioritățile. Te preocupă spiritualitatea în 2023, așa că merită să o explorezi mai mult. Este un an favorabil pentru noi activități și pentru schimbarea rutinei.

Anul personal 22 - Ai răbdare și observă

S-ar putea să te încarci și cu problemele altora în noul an. Te interesează tot ce ține de ei, dar ar trebui să te mai detașezi. Ai răbdare și încearcă să vezi mai obiectiv situațiile din jurul tău. Fii deschis la schimbări, pentru că îți aduc beneficii. Petrece mai mult timp cu cei pe care i-ai neglijat.

Anul personal 33 - Totul merge ca pe roate

2023 este un an grozav pentru tine. O să ai provocări și oportunități, din care vei învăța doar lucruri utile. Din punct de vedere sentimental, se anunță o perioadă favorabilă, cu parteneri înțelegători și atenți. Dacă apar tensiuni, reușești să fii calm și echilibrat.

Vezi și: PATRU zodii care vor renaște din propria cenușă în 2023

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Mesajele ÎNGERILOR pentru energia COLECTIVĂ a cifrei 8

Cifra 8 este considerată de bun augur, deoarece este...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel