Horoscop NOIEMBRIE 2022. Previziuni complete pentru SĂGETĂTOR/ Ascendent în Săgetător
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu aduce în prim-plan previziunile lunii noiembrie 2022. Găsiți mai jos veștile pentru nativii Săgetător.

Horoscop Săgetător NOIEMBRIE 2022

Primul aspect care trebuie discutat este retrogradarea lui Marte în zona relațiilor și a parteneriatelor. Mai ales din cauza faptului că Marte va face careu și cu Neptun. Pot apărea neînțelegeri care nu au pic de logică, dar care răstoarnă totul. Atât tu cât și partenerul veți evita să comunicați direct, veți sta mai mult în propria minte. Dar furia nu o puteți controla și vor apărea supărări din nimic. Dar acestea sunt doar pretextele. Le recomand celor singuri să nu se grăbească să intre într-o relație. Ci să aștepte să cunoască omul mai bine. 

Eclipsa de Lună/Luna Plină de pe 8 noiembrie activează axa legată de sănătate și muncă. Pot apărea suprize neplăcute în relația cu colegii. Stresul va fi la cote imense chiar și în ceea ce privește treburile gospodărești. Ar fi bine să eviți să îți aglomerezi programul. Și să te îngrijești atât de afecțiunile cronice, cât și de cele acute. 

Din a doua parte a lunii, vei fi alt om. Cu Soarele, Mercur și Venus în semnul tău, vei deveni sufletul oricărui eveniment. Te vei impune mult mai ușor, primești o doză suplimentară de energie, ai mintea mult mai vie și îți folosești carisma. Astfel, nu vei mai aștepta la nesfârșit validarea celorlalți. 

Iar Luna Nouă de pe 24 noiembrie se petrece chiar în semnul tău. Deci poate începi ceva nou. 

Calendarul celor mai importante evenimente ale lunii

8 NOIEMBRIE: ECLIPSĂ DE LUNĂ/LUNĂ PLINĂ ÎN TAUR

Luna Plină va fi conjunctă cu Uranus, deci este posibil să asistăm la evenimente total neașteptate. Și în opoziție cu tripla Soare-Mercur-Venus în Scorpion. Și toate acestea într-un careu cu Saturn. 

Există o expresie: ciorba reîncălzită, nu mai are acelasi gușt. Eu aș merge mai departe și aș spune că ciorba reîncălzită te poate otrăvi. Cu alte cuvinte, vom conștientiza vrând-nevrând unele obsesii, atașamente bolnăvicioase și o strategie financiară defectuoasă. Lipsa echilibrului ne va dăuna enorm. 

16 NOIEMBRIE: VENUS INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După câteva săptămâni în care a parcurs tenebrele Scorpionului, iată că vine vremea în care Venus să zboare. În astrologie, Venus ține de plăcere, feminitate, iubire, bani, sentimente, valori și relații. Iar semnul Săgetătorului este unul filosof, credincios, intelectual, exuberant, aventuros, corect și optimist. Vom iubi optimismul. De asta și avem nevoie în această perioadă tulbure. Să credem cu tărie că totul va fi bine. Fără a avea neapărat dovezi. Pur și simplu să privim cu încredere viitorul apropiat.

17 NOIEMBRIE: MERCUR INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

Vom observa o schimbare serioasă în modul nostru de a comunica. Procesele mentale se vor transforma. Mintea va fi mai activă. Cuvintele vor fi mai pompoase. În discursul nostru, se vor strecura: optimismul exagerat, curiozitatea intruzivă, ideile mărețe, o viziune îndrăzneață, subiecte filosofice. Vom vorbi câte-n lună și în stele despre adevăr.

22 NOIEMBRIE: SOARELE INTRĂ ÎN SĂGETĂTOR

După Venus și Mecur, iată că și Soarele își începe tranzitul în cea de-a noua zodie. Încep pregătirile pentru sărbători, freamătul pentru cumpărarea cadourilor, examenele. De asemenea, inițiem trecerea către iarna astronomică. 

24 NOIEMBRIE: LUNA NOUĂ ÎN SĂGETĂTOR

Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră, indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta, nu mă refer neapărat la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Avem nevoie de optimism, însă unul cumpătat sau bazat pe date concrete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel