Horoscop noiembrie 2021 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Daniela Simulescu: "O lună MARCANTĂ" - VIDEO
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Horoscop noiembrie 2021. Luna aceasta reprezintă o perioadă astrologică importantă, fiind marcată de o Lună Nouă în Scorpion şi o eclipsă pe 19 noiembrie. Potrivit astrologului Daniela Simulescu, este o lună de tranziţie de la 2021 la 2022. Află previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti:

Să ştiţi că în noiembrie se face trecerea de la 2021 la 2022. Luna noiembrie este importantă din acest punct de vedere.

În noiembrie, mai exact pe data de 19, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur care are foarte multe implicaţii pe astrograma României.

În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial.

Să nu uităm de faptul că Marte intră pe 31 octombrie în semnul Scorpionului şi va sta acolo toată luna noiembrie.

Venus, pe 5 noiembrie, intră în Capricorn, de unde va şi retrograda pe data de 19 decembrie şi va sta în Capricorn până în martie anul viitor, undeva până pe 6 martie.

Mercur, pe 6 noiembrie, intră în Scorpion. Iese din Balanţă, unde a fost şi retrograd şi intră în Scorpion şi va sta până pe 24 noiembrie, când va intra în Săgetător.

Iar Soarele, pe 22 noiembrie, intră în Săgetător. Acum, la final de noiembrie, Soarele va face o conjuncţie cu Nodul Sud pe 23 noiembrie.

Luna noiembrie se anunţă destul de marcantă la nivelul conştiinţei, la nivelul principiilor şi valorilor pe care noi, ca români le avem, dar se anunţă o oarecare schimbare de energie la nivel individual.

Săgetător (sau cei cu ascendent în Săgetător)

E important să ştii că guvernatorul tău, Jupiter, este în mers direct din data de 18 octombrie. Şi cel puţin până la sfârşitul lunii decembrie, e în Vărsător. E adevărat că e şi Saturn acolo. Ce înseamnă asta? Că tu, de acum, din luna noiembrie, ai putea să înveţi mai multe despre tine. Ai putea să profiţi de faptul că ai în casa a 12-a şi Soare, şi Mercur, şi Marte. Casa a 12-a este o casă a izolării, a retragerii. Aş vrea să cred că te izolezi singur, nu că apar situaţii în familie, cu rude, persoane dragi, prieteni, probleme de sănătate, că ai făcut plimbări de la instituţie la instituţie. Sper ca, de fapt, tu să te retragi singur şi să priveşti totul puţin din spate. De ce se întâmplă acest lucru? Pentru că ai mare nevoie să te studiezi, să îţi dai seama cine eşti.

Luna Nouă din data de 4 noiembrie - din casa a 12-a - şi eclipsa - Luna Plină de pe 19 noiembrie, care se va petrece în casa a 6-a - aceste două aspecte la tine vorbesc şi despre nevoia de a renunţa la un obicei din punct de vedere profesional, de a renunţa la un loc de muncă, de a schimba departamentul, de a învăţa să delegi. Vei învăţa să tratezi, pe de-o parte, mult mai serios ceea ce faci, dar pe de altă parte, să mai dai şi altora, să mai scapi puţin de excesul de zel, mai ales la nivel profesional.

Însă, dat fiind faptul că în casa a treia ai şi Jupiter, şi Saturn, e momentul ca, cel puţin până la finalul anului, când guvernatorul tău va trece în Peşti, în casa a patra, atâta timp cât este în casa a treia, e momentul în care să te studiezi, să te înveţi să ştii cine eşti, să porneşti în anul 2022 cu un CV personal.

Nu-ţi mai da valoare prin ceilalţi! E o lună bună în care să renunţi la anumite gânduri despre tine. Pentru că, de fapt, asta trebuie să îţi dai tu seama: până unde este încrederea ta? De la anul o poţi vindeca sau o poţi recâştiga. Dar dacă nu stai conştient cu tine şi nu eşti atent la ce se întâmplă în jurul tău, fără a participa în mod direct, nici nu o să ştii cine eşti.

Ca să nu mai spun că luna noiembrie pentru tine este bună pentru studiu, e bună pentru acumulare de informaţii, de cunoştinţe, e bună pentru mers la evenimente, întâlniri, chiar şi online, e bună pentru luat decizii, dacă vrei să pleci din ţară, să schimbi oraşul în care locuieşti, dacă vrei să te muţi, e o lună foarte bună pentru asta.

Dar, atenţie! E important ca în luna noiembrie să te implici doar în viaţa ta şi a celor apropiaţi. Nu te mai duce către prieteni. Stai mai liniştit. Ai nevoie ca în luna noiembrie să stai mult mai liniştit. Bucuria este că Venus intră în casa a doua, va şi retrograda, aduce bani, îţi ia bani. Important e să fie bani.

Pe 24 noiembrie, Mercur intră în semnul tău. Este de bine. Şi pe 22 noiembrie, Soarele intră în semnul tău. Deci, cel puţin până pe 22 noiembrie, stai mai liniştit, stai mai ascuns, vezi-ţi de viaţă. Iar, pe urmă, de la sfârşitul lunii, ai să vezi că vei căpăta mai multă încredere în tine, în forţele proprii.

Ţi-aş recomanda ca în noiembrie să îţi dai seama de aspectele din viaţa ta care te-au făcut să fii victimă sau cât de mult te victimizezi în anumite zone. Sau cât de mult consideri că ţi se întâmplă doar ţie. Scapă de aceste tipare în luna noiembrie că ai mare, mare nevoie, astfel încât, în 2022, să fie mult mai bine.

Capricorn (sau cei cu ascendent în Capricorn)

Venus intră pe 5 noiembrie în semnul tău. E adevărat că va retrograda pe 19 decembrie, dar până atunci mai e. Ce înseamnă asta? Că, dintr-o dată, veţi dori să iubiţi, să fiţi iubiţi, să vă înfrumuseţaţi, să vă cumpăraţi tot felul de lucruri, să vă lăudaţi, să vă dichisiţi. E important să vă puneţi în valoare cât se poate de mult. Să luaţi puţin din casa a doua, unde Jupiter-Saturn sunt în mers direct, din banii ăia să luaţi puţin pentru o tunsoare, de exemplu. E important să vă iubiţi în luna noiembrie, să vă luaţi flori, să vă luaţi o carte, să ieşiţi undeva să mâncaţi ceva delicios, să faceţi o baie parfumată, sa faceţi ceva care să vă placă.

E şi păcat de acest tranzit a lui Venus în semnul vostru, care stă mult, stă până în martie la anul, chiar dacă va retrograda. Aveţi nevoie de iubire, în primul rând pentru voi.

Pentru cei singuri, vor vedea că sunt, dintr-o dată, mai atractivi. Oamenii se vor uita altfel la ei. Dar trebuie să faceţi şi voi ceva, să intraţi în discuţii. E o lună bună pentru a vă pune în valoare, indiferent de vârsta pe care o aveţi, indiferent de statut, de educaţie, de contul din bancă. E o lună minunată să vă scoateţi puţin din hibernare şi să străluciţi cât se poate de mult.

Aveţi în casa a 11-a foarte multe planete, cel puţin până pe 22 noiembrie, când Soarele va intra în Săgetător, în casa a 12-a. Aveţi şi Soare, şi Mercur, şi Marte în Scorpion în casa a 11-a. Acolo va avea loc o Lună Nouă, în data de 4 noiembrie. Şi în casa opusă, în casa a 5-a, vom avea o Lună Plină, o eclipsă pe data de 19 noiembrie.

Eu cred că este o lună importantă din punct ne vedere amoros pentru voi. S-ar putea să vreţi să vă reconectaţi cu anumiţi parteneri din trecut, s-ar putea să cunoaşteţi oameni şi să rămâneţi uimiţi cum de nu i-aţi văzut până în acest moment şi dintr-o dată chiar aveţi nevoie de dovezi de afecţiune, de ataşament, aveţi nevoie să vă simţiţi răsfăţaţi, iubiţi. E foarte important, în noiembrie, să vă placă cât mai mult de voi.

Investiţi în voi! Deci banii pe care îi folosiţi pentru voi, în noiembrie, s-ar putea să aducă cele mai bune rezultate.

Deci, aveţi grijă, ferchezuiţi-vă, bucuraţi-vă, mai lăsaţi prietenii care vă trag în jos. Poate trec prin momente grele şi au nevoie de susţinerea voastră, dar nu vă contagiaţi, nu vă implicaţi mai mult decât este cazul în problemele lor. Reveniţi asupra voastră. Sunaţi-i, scrieţi-le, ajutaţi-i cu ce au nevoie, dar nu vă contaminaţi cu suferinţa lor. Aveţi marcajul pe Scorpion în casa 11-a, vor fi destul de multe crize. Reveniţi la Venus, în casa I, din semnul vostru şi bucuraţi-vă de el din toate punctele de vedere: amoros, afectuos, sexual, pasional, ce vreţi voi.

Vărsător (sau cei cu ascendent în Vărsător)

Îţi aduc aminte că tu, în casa I, ai pe Jupiter şi pe Saturn în mers direct până la finalul anului. Îţi atrag atenţia încă din decembrie anul trecut: dacă nu ai făcut nimic până acum, anul acesta, mai ai mari şanse să mai faci ceva până la sfârşitul lunii.

Vei avea în casa a 10-a Soare, Marte şi Mercur: VIS! Ce îţi poţi dori mai mult? Şi Venus va intra în casa a 12-a, ceea ce înseamnă că vei primi mici ajutoare de unde nu te aştepţi. 

Dar când ai în casa a 10-a Soare, Mercur, Marte, cariera ta, statutul tău, poziţia ta, toate acestea capătă importanţă şi capătă vizibilitate. Orice faci din punct de vedere profesional, în luna noiembrie se va vedea.

De ce se întâmplă lucrul ăsta? Trebuie să ai mai multă grijă de imaginea ta. Cu Jupiter şi Saturn în casa I, ai putea să te îmbraci altfel, să vorbeşti altfel, să te comporţi altfel, iar cu planetele din casa a 10-a, ai putea să îţi dai mai multă importanţă, să fii mai întreprinzător.

Cei care sunt şefi vor avea o lună foarte plină de evenimente. Cei care au şefi mai tirani, mai dificili, vor avea o lună destul de grea. Important e să îţi dai tu valoare din punct de vedere profesional şi să nu te laşi. Trebuie să te lupţi şi să fii văzut. În luna noiembrie trebuie să pui punctul pe 'i'.

Luna noiembrie, din punctul de vedere al carierei, trebuie să te gândeşti ce vrei să faci cu viaţa ta, unde vrei să ajungi, următorul nivel.

Atenţie, că Jupiter şi Saturn în casa I şi acele planete din casa a 10-a vă ajută să porniţi ceva pe cont propriu.

Venus va tranzita casa a 12-a şi vreau să vă atrag atenţia asupra relaţiilor ascunse, indisponibile sau cu parteneri care sunt deja în altă relaţie. Aveţi grijă la relaţiile complicate. Vă vor consuma. Dacă la un moment dat, v-a plăcut de cineva şi acea persoană reapare dintr-o dată în viaţa voastră, voi să o întrebaţi dacă este sau nu într-o relaţie. Pentru că ei vin într-un moment în care nu sunt bine şi vor căuta o validare undeva, dar nu înseamnă că vor căuta ceva serios.

În luna noiembrie şi decembrie vă rog să nu vă grăbiţi din niciun punct de vedere. De altfel, Venus în casa a 12-a vă aduce mici ajutoare neaşteptate. 

Iar, de la finalul lunii noiembrie, mai ales de pe 22, 23, 24 noiembrie, veţi găsi oameni să vă sprijine foarte mult în alegerile pe care le-aţi făcut din punct de vedere profesional până atunci. 

Pești (sau cei cu ascendent în Peşti)

Aleluia! Planetele din Balanţă, din casa a 8-a, unde v-au epuizat de nu aţi mai putut, trec în casa a 9-a. Venus a fost în casa a 10-a.

Sunt sigură că, în ultima lună, din punct de vedere profesional s-au întâmplat schimbări, multe dintre ele benefice sau schimbări pe care le-aţi aşteptat.

Cu Soare, Marte şi Mercur trecând în casa a 9-a, dintr-o dată, vedeţi luminiţa de la capătul tunelului şi vă luptaţi pentru ea şi vă ambiţionaţi, aveţi curaj şi găsiţi oamenii potriviţi să vă înveţe ce să faceţi. Ori voi îi veţi învăţa pe alţii ce să facă.

E o lună bună pentru călătorii, pentru examene, pentru studiat. Cu aceste planete în casa a 9-a, e şi păcat să nu fie folosite pentru a învăţa, pentru a citi, pentru a vă înscrie la un workshop. Cu aceste planete în casa a 9-a, puteţi învăţa lucruri care să vă ajute mult timp de acum încolo şi s-ar putea să aveţi revelaţii, să nu rămâneţi pe loc. Că ce poate să fie mai frumos în viaţa asta dacă nu să progresezi?

E o lună importantă şi pentru cei care au chestiuni legale, juridice. De asemenea, relaţiile cu oamenii din străinătate devin mai interesante. Ori vă întâlniţi mai des, vorbiţi mai des, ori vin în vizită, vă duceţi în vizită. E multă zăpăceală în casa a 9-a, dar e un lucru bun.

După care, la sfârşitul lunii, Soarele şi Mercur trec în casa a -10 -a. Dacă aţi primit veşti în luna octombrie, luna noiembrie este de tranziţie. Veţi vedea roadele muncii voastre mai degrabă spre sfârşitul lunii noiembrie.

Venus va tranzita şi la voi casa prietenilor, o casă importantă. Multora dintre voi s-ar putea să vă placă de anumiţi prieteni sau anumiţi prieteni să vă placă. Trebuie să aveţi puţină grijă. Dacă vă face cineva ochi dulci, nu vă grăbiţi. E o lună bună să vă faceţi noi prieteni decât să încercaţi idile. Nu vă grăbiţi acum, că nu este bine. În schimb, puteţi miza pe ajutorul prietenilor.

Eclipsa de pe 19 noiembrie şi Luna Nouă de pe 4 noiembrie activează casele 3-9, de aceea am spus că este o lună bună pentru învăţat, o lună bună pentru dat examene, pentru căpătat informaţie nouă. Nu lăsa luna noiembrie fără a învăţa un lucru nou sau fără a-i învăţa pe alţii lucruri noi. 

Citeşte AICI previziunile lunii noiembrie pentru toate zodiile!

Vezi aici previziunile lunii noiembrie pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti, prezentate de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel