Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce luna MARTIE pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni importante! Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn de apă.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion MARTIE 2023

Pe 7 martie, Saturn, planeta timpului și a responsabilității, va intra în Casa a 5-a. Și te va responsabiliza enorm pentru copiii tăi. Sau te face să îți dorești copii. Ori, unii nativi pot deveni responsabili pentru proprii părinți.

Cert este că Saturn în Casa a 5-a poate aduce o senzație de nefericire, chiar dacă în aparență, ai tot ce îți trebuie. O casă, o relație, un loc de muncă. Însă te poți simți pur și simplu nefericit.

Când este în Casa a 5-a, această planetă vrea să te întorci către propria fericire. Își dorește să înțelegi că nu vei găsi fericirea prin ceilalți, ci prin tine însuți.

Jupiter este în Casa a 6-a, la fel și Venus și Soarele. Ce presupune asta? Muncă, muncă și iar muncă. Doar că trebuie să găsești un echilibru în relația cu colegii. Nu merge prea departe și nu te împrieteni prea mult cu ei. Nu le da nici din casă prea mult, ci protejează-te!

De asemenea, în martie, ipohondria va fi la cote uimitoare pentru Scorpion sau cei cu ascendentul în Scorpion. Astrologul îți recomandă să mergi la medic, să te ocupi de tratamente, de investigații și să scapi de ipohondrie. Să te bazezi doar pe spusele doctorului, nu pe ceea ce găsești pe Internet. Altfel, îți vei face rău.

Spre finalul lunii, lucrurile vor merge mai bine și din punct de vedere relațional. Sunt aspecte destul de bune în această zonă. 

Faptul că Marte, guvernatorul tău, părăsește Casa a 8-a, unde a fost și retrograd, îți dă o direcție. Te poți gândi dacă te muți sau nu din țară, dacă începi sau nu o afacere. Fiindcă vei scăpa de toate temerile pe care le-ai avut, dar și de lipsa de claritate prezentă încă din august anul trecut.

Îți recomandăm să vezi: Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Ce aduce Marte în Berbec pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie

Pixabay.com

Ce trebuie să știe nativii din zodiacul chinezesc până pe 8 mai? Aveți mai multă putere!

Sursă foto: Pexels

Care sunt ZODIILE care vor avea cele mai LUMINATE sărbători

pixel