Horoscop Mariana Cojocaru. Berbecii, Leii și Săgetătorii se agită cam mult. Peștii au noroc
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Iată previziunile pentru zodii!

Destinul vă spune că, așa cum vă așterneți, așa veți dormi. Unii o să zică că nu e tocmai așa. Ba că nu s-au născut sub o stea norocoasă. Ba că, cu toții avem o stea norocoasă, depinde unde o avem. Și cine nu are, are o stea călăuzitoare. Și dacă nu are stea călăuzitoare, are o stea protectoare. 

Pentru că venim de undeva, universul are un plan pentru noi. Și de ce nu, la un moment dat, ne indică o cale de lumină, de evoluție și ascensiune corectă. Doar că, cei mai mulți consideră viața un labirint din care, cu greu, găsesc căile spre lumină. Alții spre vindecare, alții spre împăcarea cu sine, alții spre corectarea anumitor chestiuni care țin de personalitate și carieră sau caracter. Alții își doresc să aibă o evoluție corectă pe carieră și tot așa. 

Jupiter și-a început retrogradarea în Gemeni. În realitate, tot ce ține de restanță, de conduită, de evoluție pe zona aceasta de justiție interioară, totul va fi vizualizat de sus. Deci, universul pune lupa pe noi și ne ia pe fiecare individ în parte. Ne mărește, ne vede, ne îndrumî să fim atenți la toate tranzitele astrale, la stările care ni le dau sau ni le impun de sus, într-o formă sau alta.

Berbec

E mai mult decât destin înscris la voi. Săptămâna aceasta ține chiar de soartă. La unii, vizează banii, la alții, dragostea, dar la mai toți vizează sănătatea. Agitația aceasta maximă, pe termen scurt, mediu și lung, nu face decât să se ducă pe zona sănătății. Parcă cineva v-a lăsat în mijlocul deșertului, un soi de dilemă existențială sau, la unii, dilemă existențială de-a dreptul. Voi cum sunteți băgăcioși și nu calculați consecințele, intrați cu capul, cu cornițele, în acțiune și nu stați prea mult să cântăriți. Pe de o parte, e bine. Pe de altă parte, știți cum zice românul: „Dă-i românului mintea cea de pe urmă." 

Leu

Discuții sau dispute cu cineva. E săptămâna în care vreți să împăcați oameni, persoane care sunt oarecum certate sau morocănoase, nu comunică, nu au chef să comunice, sunt altfel decât de obicei. De ce? Pentru că vreți să fie liniște, armonie, pace și de acolo să apară beneficiile. Fie că beneficiile sunt de ordin afectiv și emoțional, fie că beneficiile respective sunt de altă natură, în sensul financiar, câștig, producție, profit.

Horoscop Andreea Dincă. Taurii și Leii sunt obosiți. Racii, Balanțele și Scorpionii sunt binecuvântați de astre

Săgetător

Apare ceva agitație la ușa din dos a destinului. Pentru că se spune că există o ușă din față, oficială, și mai există o ușă în spate, pe unde se întâmplă lucruri. Iar cei care nu au acasă așa ceva, au bucătăria de vară și tot au ceva cu ușă, că doar nu-i prăvălie de oltean fără ușă, fără geam. De ce nu? Poate să aibă duble și să fie și de super calitate, dacă se poate. Ei, deci discutăm de persoanele foarte bine pregătite pe ansamblu și care gândesc de multă vreme să obțină un rezultat la ceva unde esența este esență.

Pești

Norocul săptămânii ține clar de cineva care vă poate arăta modalitatea corectă sau simbolurile corecte pentru a accesa un drum corect de destin. Știți ce înseamnă semnele, exact cum este indicat traseul din munți pentru a ajunge undeva, în așa fel încât să nu rătăciți, în așa fel încât să anticipeze cu toate aspectele acestea o mare șansă pe care să nu o ocoliți, să nu o ratați și, mai ales, să o studiați înainte de a pleca la drum.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Mitologia zodiei Leu: o poveste despre reziliență și putere

Mitologia asociată cu Leul este strâns legată de...


Top citite
Sursă foto: Freepik

Previziuni astrologice a doua jumătate a lunii octombrie 2024. Ce va aduce Superluna Plină pentru fiecare zodie

Sursa: pixabay.com

Jupiter retrograd. Previziuni pentru TOATE zodiile, valabile până în februarie 2025

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia legată de mâini și de picioare

Sursă foto: Freepik

Calendar astrologic 8-13 octombrie 2024. Jupiter retrograd și Mercur în Scorpion

pixel