Horoscop Maria Sârbu. O zodie are multe cheltuieli de făcut în săptămâna 21-27 octombrie
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop săptămânal. Care sunt previziunile astrologului Maria Sârbu pentru zodia Gemeni?

Luna este în zodia voastră pe 21 octombrie, și trebuie să fiți cât se poate de deschiși și atenți la semnalele lui Jupiter. Totul depinde de voi în acest moment, în acest an și în această zi. Fiți cât se poate de sinceri, pregătiți și așa cum vreți voi să fiți. Ideea ar fi să vă faceți bine vouă, să vă gândiți la voi și la nevoile voastre.

Apoi, atenție, cei care aveți mici neplăceri legate de mașină. În acest moment, nu este o perioadă benefică pentru a schimba mașina, iar dacă aceasta vă face neplăceri sau aveți vreo temere legată de mașină pe 21, evitați să vă expuneți la probleme. Cu atât mai mult, dacă sunteți nervoși sau stresați în această zi, evitați să vă urcați la volan.

Pe 22 octombrie, este o zi în care trebuie să fiți foarte atenți la un cadou pe care ar trebui să-l faceți, fie că este vorba de a cumpăra un cadou pentru mama, partener, parteneră sau pentru cineva pe care îl iubiți. Dacă este posibil, faceți-vă și vouă un cadou, din dragoste pentru voi. În altă ordine de idei, sunt cheltuieli de făcut și facturi de plătit.

Horoscop săptămâna 20-27 octombrie cu Alina Bădic. Zodia care se simte manipulată

Pe 23 octombrie, intrarea Soarelui în zodia Scorpionului vine să vă ajute și să vă propulseze considerabil în zona muncii. Așadar, mulți dintre voi veți începe o perioadă mult mai ușoară în ceea ce privește serviciul. Unii dintre voi veți schimba serviciul, alții vă veți angaja la un al doilea sau al treilea job, iar alții veți lua un moment de reflecție pentru a face alegeri viitoare. Munca devine un subiect mult mai eliberator pentru voi începând cu dimineața zilei de 23 octombrie. Preocupați-vă mai mult de lucrurile pe care ați vrut de mult timp să le faceți și încă nu le-ați realizat, introducând elemente noi în rutina zilnică.

Apoi, vor fi și nativi care vor dori să își ia un animal de companie, fie pisicuță, fie cățeluș, nu contează. Este momentul potrivit dacă vă doriți acest lucru, mai ales că acel animăluț vă poate aduce mai multă forță, atât la propriu, cât și la figurat. În perioada următoare va fi vorba despre forță – puterea voastră personală începând cu 23 octombrie, pentru aproximativ 10 zile. Fiți atenți la cât de puternici sunteți și cât de puternici ați putea deveni, și faceți mai multe lucruri pentru a vă întări. Bineînțeles, și sportul este indicat pentru cei care de mult timp își doresc să înceapă.

Pe 24 octombrie, este o zi foarte interesantă, în care trebuie să aveți grijă la două cheltuieli: una mai simplă și una mai complicată, care implică mai multe lucruri pe o singură factură. Sunt investiții sau cumpărături, nu contează, însă fiți atenți la lecția care vine cu aceste plăți. Poate fi vorba de faptul că scăpați de o grijă sau că vă permiteți ceva ce până acum nu v-ați permis, iar această achiziție vă poate schimba în bine pentru o săptămână, două sau chiar mai mult timp.

Pe 25 octombrie, ar fi un moment prielnic să vă dați voie să dansați. Fie că mergeți la o petrecere, un club sau o întâlnire cu prietenii, dansul vă poate ajuta să vă limpeziți drumurile, picioarele și calea în viață. Este un mod foarte important de a câștiga mai multă energie vitală sau de a câștiga un concurs, pentru cei care activează în acest domeniu.

26-27 octombrie vor fi două zile frumoase de weekend, în care probabil veți pleca undeva și vă veți întoarce acasă. Sunt zile de drumuri, de explorări scurte, dar plăcute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Freepik.com

Încă o lună cu Pluto în Capricorn! Lecții finale pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Șapte „scuze” ale partenerului infidel. Te-ai întrebat de ce nu se simte vinovat?

pixel