Horoscop MAI 2024. Zodia care primește motive de bucurie în toate domeniile vieții
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop internațional. O zodie de pământ primește beneficii în plan personal, dar și profesional. Are parte de multă distracție!

Bonnie Ferguson, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii mai pentru Capricorn și Ascendent în Capricorn. Iată ce ne transmite!

Pluto retrograd în casa a 2-a spune că este momentul să îți revizuiești planurile, potențialele probleme de control și fricile pe care le-ai avut în legătură cu banii. Probabil vei reveni asupra unei probleme vechi în ceea ce privește relația ta cu tine însuți, dar cu casa a doua fiind implicată aici, este vorba despre valorile tale și încrederea ta în sine, despre ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Trebuie să-ți permiți să te schimbi în interior și să-ți oferi spațiu. Fii confortabil în a face schimbări financiare care te fac să te simți mai puternic.

Din ianuarie și până acum, Pluto poate că ți-a adus sau ți-a luat din resursele financiare, dar ți-a oferit și puțină liniște mentală.

Luna mai promite să fie destul de distractivă deoarece sunt foarte multe planete în casa a 5-a, cea a distracției, divertismentului, bucuriei, plăcerii și romantismului.

Previziuni astrale a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Pe 15 mai, Mercur se duce în casa a 5-a și acesta ar putea fi un moment în care îți este mai ușor să te exprimi creativ. Ai putea să scrii mai mult, să te perfecționezi sau să-ți evidențiezi talentele. Ești mai orientat spre creativitate. S-ar putea să-ți fie mai ușor să comunici într-o relație și s-ar putea să existe o comunicare mai bună cu copiii tăi, dacă îi ai.

Pe 18 mai, întâlnirea Soarelui cu Jupiter este de obicei considerată una dintre cele mai norocoase, dacă nu cea mai norocoasă zi a anului și se petrece în casa a cincea. Dacă ai încercat să concepi un copil, acesta ar putea fi momentul în care afli că ai reușit sau poate apărea un moment important pentru copilul tău. Totodată, un proiect creativ poate primi recunoaștere. Pe 18 este o zi foarte distractivă, așa că asigură-te că faci ceva special în acea zi.

Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Pe 26 mai, Jupiter se duce în casa a 6-a. Beneficiile tale de la Jupiter, abundența, prosperitatea, bucuria vin la locul de muncă, indiferent de slujba pe care o ai. Te vei bucura de munca ta și lucrezi cu oameni distractivi. De asemenea, poate fi un moment în care te îngrijești mai mult în sănătatea ta și obții multă bucurie din antrenamente, din exerciții.

Luna Plină în a 12-a este un moment excelent pentru a acorda atenție viselor tale. Poți obține o transformare psihologică pozitivă, lucrând asupra aspectelor tale întunecate prin intermediul viselor. Obții un anumit grad de claritate, conștientizare despre o problemă deranjantă.

Un alt lucru care se întâmplă este că Marte tranzitează semnul Berbecului pe durata întregii luni. Dacă ai nevoie de un impuls pentru a renova, acesta este momentul. Îți oferă energia de începe proiecte legate de locuință. Cu toate acestea, pot apărea conflicte cu membrii familiei. Te pot face să te simți mai iritat.

Previziuni astrale 2024. Ce îi așteaptă pe Gemeni, Raci, Balanțe și Scorpioni în lunile următoare?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop MAI 2024. Zodia care se pregătește să strălucească

Horoscop internațional. O zodie de aer se pregătește să...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zile mirifice pentru o zodie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Revelații și optimism pentru o zodie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară până în ianuarie 2025

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești până în ianuarie 2025

pixel