Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce le aduce luna mai nativilor Rac? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Rac/Ascendent în Rac MAI 2024

În primele trei săptămâni ale lunii, ocupă-te de tot ceea ce este posibil.

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 12-a.  Din punctul de vedere al teoriei astrologice, casa a 12-a are valențe neplăcute. Aceasta vorbește despre izolare, exilare, retragere și hibernare. Ai nevoie de o curățenie sufletească, conform Danielei Simulescu. În plus, te poți și pregăti pentru anul viitor deoarece Jupiter va intra în semnul tău.

Ești în fața unui an definitoriu. Pentru tine, partea emoțională contează foarte mult. De aceea, astrologul îți recomandă să faci un pas în spate pentru a privi totul mult mai detașat. Dacă ieși cu prieteni sau cunoștințe, vorbele acestora pot fi un factor declanșator.

Trebuie să înveți că nu este despre tine. Poate fi momentul cel mai potrivit să vezi de ce nu se rezumă totul la tine. De exemplu, dacă ai luat lucrurile personal în ultimul timp, iar cuvintele și gesturile te-au supărat, este momentul să te retragi.  Urmează o tranziție destul de importantă în viața ta. Vei resimți aceste lucruri mai mult la finalul lunii.

Cele mai puternice femei ale zodiacului. Nimic nu poate sta în calea lor!

Până atunci, Jupiter este în continuare în casa a 11-a. Te obligă să îți faci planuri legate de mediul profesional. Nu vei mai putea trăi în ideea: Lasă, că totul va fi bine. Această concepție îți împiedică progresul.

Marte, asociat cu furia, curajul și energia, este în casa a 10-a pe durata întregii luni. Mercur va fi și el acolo în primele două săptămâni ale lui mai. La serviciu poate să apară agitație. Pot fi discuții, schimbări și momente care ți se vor părea nedrepte. Totodată, chiar tu poți fi destul de autoritar. Se creează frustrări și neînțelegeri cu colegii. Tu nu ai un ton plăcut și îți dorești să fii independent. Ai impresia că ceilalți îți dau ordine.

Sunt generate situații în care te simți blocat și îți pierzi cumpătul. Acest lucru se resimte și acasă. Uiți să desparți familia de carieră.

Astrele îți recomandă să te gândești că va trece și această lună, iar toate situațiile neplăcute vor dispărea. În luna mai, ai putea să pui anumite limite la serviciu. Îți vei da seama că te-ai implicat prea mult și că nu ți-a păsat de tine. Dacă vrei să pui stop, nu înseamnă că trebuie să te resemnezi. Ci să treci la fapte.  Urmează o perioadă în care îți poți găsi alt loc de muncă. Dă un pas în spate și învață lucruri noi.

Îmbină nevoia de liniște cu cea de a fi în lumina reflectoarelor. Recomandarea astrologului este să nu fugi. Nu îți evita stările și emoțiile, ci treci prin ele.

Vezi și Horoscop chinezesc cu Anca Dimancea: ”În Luna de Dragon încep să se mai miște niște lucruri!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel