Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce le aduce luna mai nativilor Leu? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

 

Leu/Ascendent în Leu MAI 2024

Primele trei săptămâni ale lunii îți aduc avantaje pe plan profesional. Jupiter se află în continuare în casa a 10-a, unde mai sunt Venus și Uranus. Ai parte de multe șanse și oportunități. Șefii te văd, ești mai vizibil, mai popular, iar oamenii te ascultă. Cel mai important, tu ai idei cât cuprinde! Mintea ta este nemaipomenită, ceea ce este prielnic pentru tine.

Pe 8 mai, avem o Lună Nouă în casa a 10-a. Ce înseamnă asta? Ai un aer de prospețime în partea profesional. Cu Saturn în casa a 8-a, ar putea exista momente în care tu nu te simți apreciat așa cum ți-ai dorit. Deci, vei întâlni niște limite.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Leu/Ascendent în Leu până în 2026

Spre finalul lunii, Jupiter se duce în casa a 11-a. Acest tranzit te învață că ai nevoie de oameni. Nu poți reuși și străluci de unul singur. Îți trebuie prieteni, un anturaj și o comunitate. Daniela Simulescu te sfătuiește să îți găsești tribul. Găsește-l, accesează-l și vezi cum poți rămâne acolo.

După care, tu va trebui să faci următorul pas în domeniul profesional. Poate în ultimul an ai făcut lucruri, unele pe placul tău, altele nu. Du-te la următorul nivel. Până la sfârșitul lunii mai, este necesar să pricepi că dacă stai pe loc, nu îți iese nimic. De exemplu, poate că ai învățat să scrii până acum. Ce faci tu cu scrisul de acum încolo? Inventează, inovează și schimbă. Învață de la unii oameni care au avut niște reușite extraordinare și pune în aplicare ceea ce ai extras de la aceștia.

Socializarea este cheia reușitei pentru tine. Participă la evenimente unde nu te-ai fi dus până acum. În mai accesează cât mai multe clase, grupuri sociale și anturaje. Fii expus! Varietatea, diversitatea și evoluția se pornesc din expunere și cunoaștere.

Caracteristici ale femeii născute în semnul Leului și motivele pentru care o admirăm

Marte se află în casa a 9-a pe durata întregii luni. Călătoriile, studiul, cititul și dezbaterile te ajută enorm. Cu toate acestea, vei fi un lup moralist. Dar chiar și așa, provoci discuții din care toată lumea are de învățat.

Luna mai te avantajează extraordinar de mult. Te ajută și te sprijină. Altă lecție pentru tine este va trebui să accepți faptul că unele evenimente le poți controla, altele nu. Nu are rost să te plângi de ceea ce nu ține de tine. Bucură-te de ceea ce poți face. Acceptă ceea ce ai și gândește-te la cazurile care nu au.

Vezi și Anul Dragonului de Lemn vine cu ajustări pentru PATRU nativi ai zodiacului chinezesc: Treceți prin provocări, dar aveți parte și de beneficii! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel