Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Ce le aduce luna mai nativilor Fecioară? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Fecioară/Ascendent în Fecioară MAI 2024

Din punctul de vedere al teoriei astrolgice, în ultima săptămână a lunii, mai exact începând cu 26 mai, vin foarte multe oportunități pe plan profesional.

Dar ce trebuie să faci în primele trei săptămâni? Ai nevoie să înveți, conform Danielei Simulescu. Astrologul te sfătuiește chiar să ai o carte la tine tot timpul. Mergi la un curs, un atelier sau un webinar. Caută și pe internet deoarece informație este peste tot. Jupiter se află în casa a 9-a și te îndeamnă să călătorești, să studiezi și să te expui unor noi culturi. N-ai intrat niciodată într-o biserică dintr-o altă religie? Este timpul să o faci. Măcar să vezi cum este acolo. Orice este benefic pentru tine, de la învățatul unei limbi străine până la a studia cultura altei civilizații sau religii.  Dacă nu poți călători clasic, fă-o cu gândul. Du-te unde nu te-ai fi gândit niciodată. Depășește limitele.

Pe 23 mai, Venus intră în casa a 10-a, iar pe 26 se alătură și Jupiter. În astrologie, Venus este denumită „Micul Benefic” și Jupiter este „Marele Benefic”. Venus nu stă mult, dar Jupiter va fi acolo un an. O să ai parte de oportunități profesionale, care vor avea un alt sens și un alt rost. Doar că tu va trebui să înveți ceva și să pui în aplicare după aceea. Cu cât acumulezi mai multe informații, cu atât vei avea mai mult succes.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară până în 2026

Așteaptă-te ca în următorul an să îți schimbi locul de muncă/domeniul, să fii promovat sau să fii dat la o parte. Chiar dacă se întâmplă ceva negativ, te va îndemna să faci un pas înainte. Jupiter lasă impresia că nimic nu ți se poate întâmpla, după care apare o veste neplăcută. Cu toate acestea, Marele Benefic te și salvează. Fiind în casa a 10-a, pe o parte îți ia, iar pe cealaltă îți dă.

Cu Saturn în casa a 7-a și cu atâtea marcaje în casa carierei, te poți gândi la oficializarea relației. Venus nu este retrogradă în acest an, prin urmare lucrurile pot decurge așa cum ți-ai dorit. Oficializare poate însemna să vă mutați împreună, să vă căsătoriți sau vă puteți gândi la un copil.

Din mai multe puncte de vedere, ai o perioadă nemaipomenită. Cu toate acestea, în primele două săptămâni va trebui să fii mai atent. Mercur, guvernatorul tău, nu mai este retrograd, dar este în casa a 8-a. Nu îți vor ieși unele socoteli în plan financiar. La finalul lunii, vei găsi rezolvare și pentru acestea.

Astrologul îți recomandă să renunți la a încerca să mai controlezi toate aspectele vieții tale. Nu vei reuși. Cu cât forțezi mai mult, cu atât pierzi. Cu Jupiter în casa a 10-a, vor veni oportunități de unde nu te aștepți.

Candace O’Neal, astrolog internațional: Zodia care în anul 2024 are nevoie de vindecare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Sursă foto: www.freepik.com/

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Sursă foto: Pexels

Horoscop mai 2024. Vești nemaipomenite pentru Leu, Capricorn și Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Tensiuni în cuplu pentru o zodie

pixel