Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Ce a pregătit luna mai pentru nativii Berbec? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

 

Berbec/Ascendent în Berbec MAI 2024

Luna aceasta poate fi nemaipomenit de bună. Câteva aspecte te vor împinge de la spate. Dacă până acum ai amânat, vei începe să simți un imbold de a face lucrurile cum trebuie și cum ți-ar plăcea.

Marte se află pe durata întregii luni în semnul tău, ceea ce te va ajuta să faci mai mulți pași înainte. Marte are două fațete, conform Danielei Simulescu. Ori te face foarte furios, ori foarte fricos. Trebuie să vezi cum poți genera mai multă energie de la acesta.

Toată luna mai ar trebui să faci cât mai multă mișcare. Plimbă-te sau apucă-te de sport. Cu cât stai mai mult, cu atât ai mai mult de pierdut. Marte aduce curaj, furie, frică, dar și nevoia de a începe ceva.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Berbec/Ascendent în Berbec până în 2026

Ai nevoie să fii puțin irascibil, furios și să pui presiune pe ceilalți. Îi vei stresa foarte mult pe cei din jurul tău, fie că sunt persoanele din planul personal sau cel profesional.

Cu Marte în semnul tău, astrologul îți mai recomandă să găsești pe cineva care să te împingă de la spate, dacă nu o faci tu. Este momentul să aduci prospețime în toate sectoarele vieții tale.

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 3-a. Din mai anul trecut, acesta a fost în casa a 2-a, iar în aprilie 2024 s-a întâlnit cu Uranus. Acest tranzit a avut două părți pentru tine: te-a ajutat să câștigi mai mulți bani sau te-a făcut să stagnezi. Cu Jupiter în casa a 3-a, vor fi fluctuații. Ai nevoie de adaptare și schimbare.

15 trăsături ale femeii născute în semnul Berbecului. Pentru ce o admirăm?

Finalul lunii este nemaipomenit dacă îți dorești să înveți un lucru nou, dacă vrei să călătorești sau să cunoști alți oameni. Totodată, te poți reconecta cu alți oameni. Până anul viitor în mai, când Jupiter își va încheia tranzitul, vei merge la multe evenimente.

Deci, Marte îți oferă curaj și furie pe durata întregii luni, iar Jupiter te ajută să faci multiple activități. Important este să faci schimbări.

Mercur mai stă în semnul tău până pe 15 mai. După care, se va duce în semnul Taurului, unde este și Venus. Finanțele sunt destul de importante. Apar destul de multe oportunități și primești ceea ce ai nevoie, nu ceva în plus.

Daniela Simulescu te sfătuiește să înveți cum să vezi jumătatea plină a paharului în luna mai.

Citește și ZECE lucruri pe care să nu le spui NICIODATĂ unui nativ născut în semnul Berbecului! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii avantajate de Super Luna Nouă din Taur

Previziuni astrale. Pe 8 mai, vom avea un super...


Top citite
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu vizibilitate

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Cheltuieli neprevăzute pentru o zodie

Pixabay.com

Pluto retrograd din 2 mai! Schimbări puternice pentru toate zodiile

Freepik.com

Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent

pixel