Horoscop MAI 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie/ascendent
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop lunar. Ne așteaptă o lună în care putem face schimbări benefice!

Din punct de vedere astrologic, luna mai va fi mai pe placul nostru. Jupiter va intra în Gemeni pe 26 mai, iar Marte va tranzita semnul Berbecului pe întreaga durată a lunii. Ce înseamnă asta? Că astrele vor să fim mai încrezători, dornici de schimbare și dispuși să renunțăm la zona de confort.

Berbec/Ascendent în Berbec

În luna mai, vei începe să simți un impuls de a face lucrurile cum trebuie și cum ți-ar plăcea. Pe durata întregii luni, Marte este în semnul tău. Te va ajuta să faci pași înainte. Acesta te poate face foarte furios sau foarte fricos. Toată luna este recomandat să faci cât mai multă mișcare. Cu cât stai mai mult, cu atât ai mai mult de pierdut. Marte îți aduce curaj, furie, frică, dar și nevoia de a începe ceva. Ai nevoie să fii puțin irascibil, furios și să pui presiune pe ceilalți. Pe 26 mai, Jupiter va intra în casa a 3-a. Îți va aduce fluctuații. Ai nevoie de adaptare și schimbare. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Până pe 26 mai, Jupiter se mai află în semnul tău. Dacă până acum nu ai făcut schimbări, mai ai timp să o faci. Poți cere o mărire de salariu, să iei inițiativă sau să lucrezi la relația ta. Când Jupiter se va duce în casa a 2-a, preocuparea ta va deveni monetizarea. O să înveți cum îți poți gestiona bugetul. În plus, este necesar să fii atent la sănătatea ta și a partenerului. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Primele trei săptămâni ale lunii mai sunt un fel de termen limită pentru tine, un moment de conștientizare. Cu Jupiter și Venus în casa a 12-a, ai nevoie să faci un pas în spate. Este recomandat să ai grijă de sănătatea ta fizică, mentală și emoțională. Pe 26 mai, Jupiter intră în semnul tău. Soarele răsare pe strada ta. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

Până pe 26 mai, ocupă-te de tot ceea ce poți. Ai nevoie de curățenie sufletească. Intrarea lui Jupiter în Gemeni te pregătește pentru anul viitor când acesta va tranzita în semnul tău. Te afli în fața unui an definitoriu în care partea emoțională contează cel mai mult pentru tine. Vorbele prietenilor pot fi un factor declanșator. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

În primele trei săptămâni, ai avantaje pe plan profesional. Pot apărea șanse și oportunități. Ai vizibilitate în fața șefilor, iar oamenii te ascultă. După care, finalul lunii te împinge să îți găsești tribul. Ai nevoie de-o comunitate. Socializarea va fi cheia reușitei pentru tine. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Jupiter în casa a 9-a te împinge să înveți cât mai mult. Totodată, călătorește în locuri unde n-ai mai fost până acum. După 26 mai, Jupiter se duce în casa a 10-a. Îți aduce multe oportunități în plan profesional. Este necesar să pui în aplicare ceea ce-ai învățat. În timpul acestui tranzit, așteaptă-te să îți schimbi locul de muncă, să promovezi sau să fii dat la o parte. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Toată luna mai, Marte va fi în casa a 7-a. Ai parte de multă agitație pe plan relational. Marte face deranj, scandalizează, produce conflicte și aduce nerăbdare. Este necesar să înveți diferența dintre pretext și cauză. Motivele de supărare ale partenerului pot părea banale, dar în spatele acestora se află altceva. Dacă ești singur, Marte provoacă și îți sporește atracția către alte persoane. Dar nu te grăbi. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

În primele trei săptămâni, Jupiter și Venus se află în casa a 7-a. Aceste aspecte sunt foarte importante în plan relational. Probabil că încă de anul trecut, te afli într-o schimbare permanentă în plan amoros. Va trebui să înțelegi că dragostea nu este cea din cărți. Dacă nu ai o relație, este o perioadă bună. Nu te grăbi pentru că așa îți cere societatea. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Marte și Jupiter îți aduc multă iubire, pasiune, creativitate cât cuprinde și senzualitate. Mai mult decât atât, vei avea parte de oportunități să îți găsești partenerul ideal. În plus, dacă ești deja într-o relație care merge bine, astrele te vor ajuta să reaprinzi flacăra. Luna mai te sprijină să elimini monotonia din relație. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Saturn, guvernatorul tău, în mers direct până pe 29 mai, ai un punct de sprijin pentru tot ceea ce ți se întâmplă în luna mai. Recomandarea pentru tine este să fii cât mai onest, deschis și direct cu oamenii dragi. În primele trei săptămâni ale lunii, dacă îți dorești copii este un moment foarte prielnic. Dacă ai deja, petrece mai mult timp cu aceștia. Bucură-te de pasiune și romantism cât încă mai poți. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Marte în casa a 3-a, vei fi agitat toată luna mai, nu vei sta locului și o să ai tot timpul ceva de făcut. Faci drumuri permanent și te folosești de toate dispozitivele pentru a comunica. Cu toate acestea, este o perioadă nemaipomenită pentru fluctuații și pentru acceptarea schimbării. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

Recomandarea cea mai importantă pentru tine este să te ocupi de sănătate. Ai timp să faci asta până pe 26 mai. Jupiter se va duce în casa a 4-a. Timp de un an, vei avea multe oportunități pentru a te muta, a vinde o casă, a închiria una sau pentru a te întoarce/pleca din țară. Te-ai putea confrunta cu unele evenimente în familie care nu vor fi pe placul tău. Este necesar să îți creezi un buget de rezervă. Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop MAI 2024. Zodia care se pregătește să strălucească

Horoscop internațional. O zodie de aer se pregătește să...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Dezinformare pentru o zodie

pixel