Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce luna mai pentru nativii zodiei Vărsător? Astrologul Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn de aer!

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător MAI 2023

Saturn, guvernatorul tău, își face de cap în continuare în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Iar Jupiter va intra în Casa a 4-a, pe data de 16 mai. Așa că mulți dintre nativii Vărsător vor simți nevoia de a se așeza la casa lor. Asta nu înseamnă neapărat schimbarea statutului marital, ci pur și simplu vor dori o casă.

Vrei să prinzi rădăcină, ai nevoie de un mediu, de un refugiu. S-ar putea ca de pe 16 mai încolo, să te muți, să îți găsești o altă chirie, să amenajezi altfel casa în care locuiești sau să decorezi. Urmează o perioadă în care mai poți face mici reparații prin locuință. Ai multe aspecte din acest punct de vedere.

Pe urmă, cu Jupiter în Casa a 4-a, apar evenimente în cadrul familiei, multe pozitive, dar și unele care te pot necăji. Sau care îți pot aduce cheltuieli serioase. Va fi nevoie să te implici, într-un fel sau altul.

Jupiter în Casa a 4-a face careu cu semnul și cu ascendentul tău, ceea ce înseamnă că nu o să îți convină, fiindcă vei simți că îți lipsește libertatea, pe care o dorești pe deplin. Așa că este posibil să simți că depinzi de o situație sau că oamenii așteaptă mereu lucruri de la tine. Pot fi mici tensiuni interioare care te scot din starea ta.

Pe 20 mai, Marte va intra la tine în Casa a 7-a. Dacă ai deja probleme în relații, să știi că Marte nu o să-ți facă viața mai ușoară. S-ar putea ca partenerul să înceapă să emită pretenții de la această dată. În cazul în care ești singur, Marte te poate ajuta să cunoști oameni, dar din motive mai superficiale, nu că îți dorești neapărat ceva serios.

Mai ales că și la începutul lunii, pe 5 mai, ai o Eclipsă de Lună pe axa 4-10. Așa că pe undeva pe plan profesional îți pierzi răbdarea.

Prima parte a lunii mai se referă la raportul dintre familie și viață profesională. Poate pentru unii nativi vor apărea schimbări serioase pe partea de job. În a două parte a lunii, fii mai atent la tot ce înseamnă zona relațională.

Te-ar putea interesa și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel