Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce luna MAI pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni! Iată cum va fi viitoarea lună pentru acest semn de apă.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion MAI 2023

Ce lună începe pentru acești nativi! Încă de pe data de 5 mai, când avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină în semnul Scorpionului, pe axa 1-7, te activezi. Și nu oricum, ci pe zona relațională.

Totodată, pe data de 16 mai, Jupiter intră și el în Casa a 7-a, a relațiilor. Astfel, dacă ești singur, timp de 1 an, o să ai șanse extraordinare să întâlnești pe cineva. Dacă ești deja într-o relație, poți decide să te muți cu partenerul, să achiziționezi ceva, să faci o investiție alături de persoana iubită.

De ce nu, te poți gândi să te căsătorești. Sau să pleci din țară, să te întorci în țară. În orice caz, să pui bazele unui proiect alături de partenerul tău. Poate chiar și un copil, pentru că Saturn se află în Casa a 5-a.

Din fericire, vin niște aspecte nemaipomenite pentru tine în luna mai a acestui an. Indiferent de vârsta pe care o ai, de experiență sau de durata relației în care te afli. Bineînțeles, Jupiter are și darul de a-ți arăta că pe undeva, ai avut mai multe așteptări. Așa că este posibil ca unii dintre acești nativi să nu mai fie atât de mulțumiți de relația în care se află și vor încerca să vadă cum să facă.

Cert este că aproape un an, din mai încolo, prioritatea ta principală va fi partenerul, relația în care te afli. Să nu uităm nici că Venus va retrograda în curând și o să agite apele, indiferent de statutul marital pe care îl ai.

În fapt, până la sfârșitul lunii august, te așteaptă luni grozave din punct de vedere relațional. Ar fi bine ca până în mai, să te fi vindecat de unele traume sau probleme, astfel încât să nu mai pici în capcana relațiilor toxice sau a legăturilor care îți fac mai mult rău decât bine.

Realizează și o introspecție mai profundă. Adu-ți aminte de ceea ce a mers sau de ce nu a mers în fostele relații. Analizează puțin lucrurile, ca să știi ce nu mai trebuie să repeți. Este foarte important.

Pe 20 mai, Marte, guvernatorul tău, intră în Casa a 10-a, a carierei. Așa că ține-te bine, pentru că din punct de vedere profesional, vara nu o să fie o vacanță pentru tine. Nu o să îți stea mintea la vacanță, precum altora, ci o să ai niște ambiții uimitoare.

Cu Jupiter în Casa a 7-a și cu Marte în Casa  a 10-a, nimic nu îți stă în cale! Ai mulți ași în mânecă, în special pe sectorul profesional.

Poți să vezi și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

pixel