Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna MAI pentru Rac sau cei cu Ascendent în Rac? Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de apă!

Horoscop Rac/Ascendent în Rac MAI 2023

La tine, pe 16 mai Jupiter se va muta în Casa a 11-a, unde și Mercur își va opri retrogradarea pe data de 15 mai. Tot în Casa a 11-a va avea loc și această Eclipsă de Lună de pe data de 5 mai.

Mulți dintre nativii Rac se pot trezi că nu mai vor să pună atât de multă presiune pe copii. Sau nu îți vei mai trăi viața prin ei. Iar asta este un lucru bun. Poate că aceștia deja au crescut și nu mai trebuie să îi suni de o mie de ori pe zi. Fiindcă poți avea această tendință.

Oamenii cu marcaj de Rac sunt foarte acaparatori, foarte grijulii, foarte atenți. Acestea sunt lucruri bune, dar pe undeva se depășește o limită, pentru că ajung să trăiască îndeosebi prin viețile copiilor. Însă, copiii au o viață, iar voi o altă viață.

Ai putea să faci mai multe pentru tine. Să îți găsești alte grupuri de oameni, să îți cauți alte comunități, să ieși mai mult în lume, să mergi la evenimente, să te bucuri de viață. Despre asta este vorba în luna mai a anului 2023.

Te poți reîntâlni cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut demult, cu unii colegi, cu niște cunoștințe, cu tot felul de oameni. Venus intră în Rac pe 7 mai și te ajută să îți conștientizezi propria valoare. Cu Venus în semnul tău, ce poți să zici? Chiar dacă nu arăți musai ca persoanele din reviste, fă ceva să te simți bine în pielea ta.

Acest lucru se aplică pentru oricine, indiferent de gen sau de vârstă. Cu Venus în semnul Tău, trebuie să te îmbraci așa cum îți place ție! Nu cum vrea lumea, nu cum îți impune societatea. Nu ai nevoie de validarea nimănui.

Coafează-te, aranjează-te, fă ceva pentru tine. Cumpără-ți ceva care îți este pe plac. În mai, este vorba de ceea ce faci pentru tine versus ceea ce faci pentru cei din jur.

De fapt, poți să descoperi că faci prea multe pentru ceilalți, fără să îți ceară. O faci cumva forțat, iar pentru tine faci prea puține. S-ar putea să te superi pe ceilalți, că nu corespund cerințelor tale. Dar aceștia nu sunt vinovați, mai ales că nu au de unde să știe ce este cu adevărat în sufletul tău.

Răsfață-te și bucură-te mai mult de viață în următoarea lună, o să îți facă bine. Ia în calcul și planurile de viitor. Jupiter nu intră degeaba în Casa a 11-a, ci vrea să te gândești la următoarea etapă. Nu îi place să bați pasul pe loc.

Așa că pune-ți și o întrebare simplă: Unde ai vrea să te vezi la anul, pe vremea asta?

Citește și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel