Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna MAI pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de apă.

Horoscop Pești/Ascendent în Pești MAI 2023

Știi ce trebuie să faci ca nativ Pești în luna mai? Să înveți! Guvernatorul tău, Jupiter, va intra pe data de 16 mai în Casa a 3-a. Această casă are legătură cu deschiderea minții. Așadar, poți profita de luna care vine ca să citești mai multe cărți, să vezi mai multe documentare, să te plimbi, să cunoști mai mulți oameni.

Totodată, poți să mergi la anumite instituții pe care poate nu le-ai vizitat până acum, precum muzeul, o biserică nouă și așa mai departe. Important este să îți deschizi orizonturile. Indiferent dacă citești subiecte legate de artă, de istorie sau că înveți niște domenii foarte practice, care te pot ajuta chiar să și monetizezi. De asta trebuie să te ocupi asiduu luna viitoare.

Până pe 16 mai, Jupiter este în Casa a 2-a. Așa că te poți uita la ce bani ai tu, pe care să îi poți investi în propria educație. Dacă nu ai, poți face într-un fel pentru a eficientiza cheltuielile și bugetul. De fapt, poți să pui niște bani deoparte pentru un curs la care visezi de mult timp. Poate să fie vorba despre o limbă străină sau orice te interesează și îți captează atenția.

Este foarte important să investești în propria minte, oricare ar fi vârsta pe care o ai. Mai mult, este un moment oportun și pentru cei care s-au ferit de tot ceea ce înseamnă tehnologie. Poți învăța ca banii tăi să facă pui! 

Spre sfârșitul lunii mai, Marte va intra în Casa a 6-a. Iar asta înseamnă că stresul de la locul de muncă te va deranja extraordinar de mult. Dacă altădată i-ai fi făcut față, te vei simți cam depășit de situație. Ai face bine ca până pe 20 mai, să mergi și pe la doctori, mai ales pentru că Saturn se află în semnul tău și te poate face să te simți mai bătrân.

Poți să te ocupi mai mult de prevenție în domeniul sănătății, indiferent dacă ai 20 sau 60 de ani. Dacă nu faci asta, Marte din Casa a 6-a o să te oblige cumva să te ocupi de aceste aspecte.

Poate vrei să citești și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel