Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna mai pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu informații noi pentru acest semn de pământ!

Horoscop Fecioară/Ascendent în Fecioară MAI 2023

Primul lucru la care trebuie să ne gândim implică faptul că începi luna mai cu Mercur retrograd. Își va încheia retrogradarea pe data de 15 mai, chiar dacă o să îi resimți efectele până pe data de 11 iunie. 

Până pe 15 mai, lucrurile îți sunt cunoscute, așa că poți să înoți cu succes printre problemele vieții. Însă, din a doua parte a lunii, lucrurile se pot schimba. Abia atunci s-ar putea să își arate mușchii Mercur într-un mod mai serios. 

Totodată, pe 16 mai o să intre și Jupiter acolo unde este Mercur retrograd, iar asta o să îl mai amplifice puțin. Ai mai multă grijă în ultimele două săptămâni ale următoarei luni. Nu te speria, vor fi săptămâni bune, asta nu înseamnă neapărat că se întâmplă lucruri rele, dar așteaptă-te să apară bine cunoscutele frecușuri, specifice lui Mercur retrograd. 

Fiindcă aceste aspecte vor avea loc în Casa a 9-a, ai grijă la toate chestiunile administrative, la procese, la treburile juridice, legale sau la discuțiile cu oamenii din instituții importante. 

În schimb, începe o perioadă bună de a învăța și de a călători. Timp de un an, din mai 2023, până în 2024, axează-te pe călătorit, studiu, evoluție și progres. Poți decide să te muți într-o altă țară sau, de ce nu, îți poți găsi partenerul în străinătate. Poți opta inclusiv pentru mutarea într-un oraș îndepărtat de locul în care stai în prezent.

Dacă ai ajuns într-un punct în care nu mai știi exact încotro te îndrepți, te poți gândi la începerea unui facultăți, a unui master, a unui curs sau a unei specializări. 

Pe data de 20 mai, Marte intră în Casa a 12-a. Tendința va fi aceea de a lăsa de la tine. Nu este un lucru rău, dar nu trebuie să o faci 100%. Mai precis, trebuie să înveți să negociezi.

Negocierea este un cuvânt destul de important pentru Fecioare în luna mai a acestui an. Îl ai și pe Saturn în Casa a 7-a și nu o să mai primești din alte părți ceea ce primeai înainte. Folosește negocierea pentru absolut orice: un salariu mai mare, o echipă mai bună, condiții mai bune de lucru.

Sănătatea este și ea importantă, așa că nu o neglija. Este posibil să resimți o lipsă de energie.

Te-ar putea interesa și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Astrele ne-au pregătit numeroase surprize în această...


Top citite
freepik.com

Întâlnirea cosmică dintre Jupiter și Uranus de pe 21 aprilie. Previziuni și sfaturi pentru TOATE zodiile

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 22-28 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Calendar astrologic 22-28 aprilie: Lună Plină în Scorpion și Mercur direct

pixel