Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna MAI pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță? Daniela Simulescu aduce vești! Iată cu ce vine următoarea lună pentru această zodie de aer.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță MAI 2023

În mai, vorbim despre bani la acești nativi. Din toate punctele de vedere. Începe luna mai cu această eclipsă de pe data de 5, care, la voi, afectează axa 2-8. Deci banii tăi, dar și cei pe care îi investești alături de alți oameni. Fie că este vorba de soț/soție sau de parteneri de afaceri.

În al doilea rând, Jupiter intră, pe data de 16 mai, în Casa a 8-a. Deci vorbim despre banii făcuți împreună cu ceilalți sau banii pe care îi obții de la ceilalți. Așadar, un alt aspect important.

Mercur își oprește retrogradarea tot acolo. Astrologul recomandă ca, în primele două săptămâni să tragi tare, pe cât se poate, să îți mai acoperi din cheltuieli. Sau să faci alte planuri, să te gândești la reeșalonare, la refinanțare.

De pildă, dacă ai de dat niște bani înapoi dar nu ești capabil să îi înapoiezi pe toți, negociază și discută, caută soluții. Poate ai ocazia să îi plătești în diferite tranșe.

Ai mare nevoie ca în mai, să mai scapi de datorii. Pentru că Jupiter în Casa a 8-a poate să aducă altele dacă nu te ocupi de cele pe care le ai deja. Dar poate să îți aducă și alte soluții sau chiar venituri în plus.

Aceste venituri în plus pot veni din moșteniri, dividende, asocieri, acțiuni etc. Iar asta este un lucru bun. Însă chestiunile financiare te presează în următoarea lună, pentru că ai foarte multe planete în Casa a 8-a. 

De multe ori, în Casa a 8-a găsim și multe frici, pe care le controlăm cu greu. Dar și numeroase scenarii care de cele mai multe ori, sunt doar în mintea noastră.

Poate îți faci curaj și în sectorul relațiilor, dacă este cazul. Ai o relație disfuncțională? Gândește-te bine dacă mai merită sau nu să bați pasul pe loc. Ai grijă și dacă este un partaj la mijloc, pentru că acest tranzit al lui Jupiter poate fi înșelător. 

Venus o să intre în Casa a 10-a, așa că din punct de vedere profesional, ești bine aspectat. Și o să primești destul de mult sprijin. Dar ai face bine să fii și tu mai deschis în acest sector.

Îți recomandăm și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

pixel