Horoscop MAI 2022 BERBEC / Ascendent în BERBEC
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan previziunile lunii mai pentru zodii. Avem o serie de evenimente astrologice, dar și recomandări. Printre altele, Berbecii vor avea o lună excelentă!

Luna MAI este a doua cea mai importantă lună a anului 2022. Evenimentul cheie al perioadei este intrarea lui Jupiter în Berbec. 

Cele mai importante aspecte astrologice din luna mai 2022:

2 MAI: Venus intră în Berbec

Dragostea se aprinde mai tare, dar se poate stinge mult mai repede.

10 MAI: Mercur începe retrogradarea în semnul Gemenilor

E posibil ca negocierile să fie mai rigide, va trebui să fim mai serioși atunci când ne alegem obiectivele.

11 MAI: Jupiter intră în Berbec

Cei care își doresc începuturi(fie pe plan profesional, fie pe plan personal) vor fi foarte susținuți. 

16 MAI: Eclipsă totală de Soare/ Lună Plină în Scorpion

Una dintre cele mai importante eclipse din 2022. Careul cu Saturn va produce destule întârzieri, dar și frustrări. 

21 MAI: Soarele intră în Gemeni

 Vom fi dornici de călătorii, evenimente și întâlniri cu prietenii. 

25 MAI: Marte intră în Berbec

Acest tranzit oferă un curaj nebun, forță, dar și tendințe agresive. 

28 MAI: Venus intră în Taur

Venus, planeta frumuseții și a plăcerilor intră în semnul confortului, al banilor și al posesivității. 

30 MAI: Lună Nouă în Gemeni

Acest eveniment este bun pentru cei care susțin examene, dar și pentru cei care sunt nevoiți să se adapteze unui nou proces. 

Având în vedere câte elemente importante am avut în zona semnelor de APĂ în aprilie, iată că luna mai ne aduce puțin la suprafață, ne scoate din adâncuri și iluzii și ne aduce puțin aer și puțin foc. Ne apropiem de vară și respirăm mai bine, mai ușurați. În special, Berbecii sau cei cu Ascendentul în Berbec pentru care luna mai va fi luna anului!

Previziunile lunii mai pentru Berbeci sau cei cu Ascendentul în Berbec:

Pentru voi cel mai important eveniment este intrarea lui Jupiter, simbolul expansiunii, chiar în semnul vostru! Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu. 

Pe de o parte, Jupiter vă aduce nevoie de a închide cicluri bolnăvicioase, toxice, care v-au măcinat până acum și nu v-au făcut bine deloc, pe de altă parte, aici se vede nevoia de prospețime, de a începe ceva nou. În special cei născuți în primul decan vor vedea și vor simți intens efectele intrării lui Jupiter în Berbec.

Totodată, Jupiter poate să producă schimbări la nivelul aspectului, poate să vă îngrașe sau poate să vă slăbească, poate să genereze și imboldul de a începe o activitate fizică, de a face sport. Vine și cu dorința de a călători, de a extinde lumea, de a lărgi limitele fizice, dar și informaționale. 

De data aceasta veți putea să faceți lucrurile fără să mai aveți nevoie de ajutorul personal, vă veți putea baza doar pe forțele proprii, nu o să mai țineți cont de ce spun ceilalți. 

Acest drum nou care se deschide în fața voastră odată cu intrarea lui Jupiter în semnul vostru poate să vă ducă spre o călătorie în necunoscut, spre o altă casă, un alt domeniu de studii, o altă țară. Deodată apare în fața voastră o paletă largă de ocazii, șanse și oportunități. Aveți grijă să nu luați mai multe decât ați putea duce. 

Aveți toate ingredientele necesare pentru a schimba ceva în viața voastră și pentru a o îmbunătăți, luna mai fiind luna cea mai bună a lui 2022 pentru voi. Sigur și iunie va veni cu lucruri bune, însă impactul lui mai este fantastic, acum renașteți. 

Chiar și retrogradarea lui Mercur de pe 10 mai din semnul Gemenilor poate veni cu oportunități. Vi se readuc înainte anumite greșeli din trecut pe care le-ați putea repara acum. Aveți șansa să transformați greutățile pe care le-ați întâmpinat în lecții. Puteți să vă bazați și pe intelectul vostru. Puteți să învățați poate ce nu ați învățat în ani de-a rândul. Puteți să învățați foarte multe lucruri legate de educația financiară deoarece eclipsa de Lună Plină din Scorpion din această lună se va petrece exact pe axa financiară. În cuplu va trebui să vă construiți planurile de viitor ținând cont și de calcularea riscurilor din această zonă a banilor. 

SFAT: Dacă există furie, dacă există clocot interior nerezolvat, atenție, căci Jupiter îl poate amplifica, poate să amplifice atât ceea ce este benefic, cât și ce este malefic, negativ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel