Horoscop luna septembrie
Autor: astrosens Team
Data actualizării:
Data publicării:
Ce vești aduc stelele pentru zodiile Capricorn, Vărsător, Pești, Taur, Gemeni și Rac

Aspectul principal al acestei luni este faptul că Mercur, planeta care guvernează tehnologia, călătoriile și comunicațiile, va merge retrograd începând de pe 10 septembrie până pe 3 octombrie. Totodată, pe data de 10 septembrie, avem și luna plină în Pești. Așa că vă invităm în continuare să aflați mai multe despre cum ne vor influența aceste două mari evenimente astrologice. 

Capricorn

Pe data de 6 septembrie, Venus apare în casa 9, este un aspect  favorabil pentru întâlniri romantice, pentru a cunoaște oameni noi din diferite culturi și țări.Pe data de 10 septembrie, avem lună plină care rezonează cu Neptun în casa 3. Deci avem balans luna aceasta între casa 9 și casa 3, acest lucru are legătură cu tot ce ține legat de studiu, de energia mentală. Este o perioadă buna să începeți să practicați meditația și orice tip de practică intuitivă. Ascultați-vă intuiția, mesajele subtile, la fel și rezonanța mentală, se lucrează cu ambele frecvențe. Pe data de 10 septembrie, Mercur va fi retrograd în casa 10. Mulți dintre voi, vă veți reevalua cariera, munca. Pe data de 23 a lunii septembrie, Soarele intră în casa 10, iar pe 25 avem lună nouă, iar pe 30 septembrie, Venus se alătură acestor comuniuni de planete în Casa 10. Trebuie să fiți conștienți ce energie eliberați în relația cu prietenii, trebuie să fim atenți cum răspundem și reacționăm, dacă îi învinovățim pe ceilalți sau daca ne luăm resposabilitatea pentru felul în care interacționăm cu lumea. Voi sunteți în control și asta înseamnă muzică pentru urechile voastre.

Vărsător

Pentru luna septembrie, nu vă faceți planuri prea fixe, faceți backup la orice date importante. Procesul mental încetinește pe parcursul lui Mercur retrograd. Pe data de 6 Septembrie, Venus intră în casa 8, ceea ce înseamnă aprofundare în relațiile intime. Este o perioadă bună din punct de vedere financiar, pentru parteneriate în muncă. Casa banilor este activată luna aceasta și luna plină de pe 10 septembrie aduce lumină în acest sector al vieții voastre. Aveți încredere în mesajele subtile care vă vin pe linia banilor. Mercur retrograd vă face să vă reevaluați drumul în viață. Este un timp bun pentru scris, pentru publicat, pentru a dărui informații.  Pe 23 septembrie, Soarele intră în casa 9, pe 25 avem luna nouă, și Venus apare tot aici. Este o perioadă bună pentru a explora, pentru a merge în aventuri, pentrua cunoaște locuri și oameni noi. Puneți-va energia în lucruri creative, care vă fac să vă simțiți independent.  

Pești

Mercur Retrograd vă dă un task după data de 10 septembrie, să verificați orice document de tranzacție de două ori înainte. Este o perioadă bună de reflecție. Pe data de 6 septembrie, Venus intră în casa 7 a relațiilor, este o perioadă bună pentru romantism, iar dacă sunteți deja într-o relație, asta vă va aduce mai multă pace si bucurie. Puteți să începeți să vă găsiți adevărata identitate. Este o perioadă foarte bună pentru a strânge informații pentru voi și poate și pentru cei apropiați vouă. Nu vă faceți planuri prea rigide, în special pentru călătorii. Pe data de 23 a lunii, Soarele intră în casa 8, care vă face să vă uitați la lucurile pe care ați vrut să le evitați. Este timpul pentru a face loc unor lucruri noi în viața voastră, ca de exemplu, un nou parteneriat sau o nouă relație.

Taur

Pe data de 6 Septembrie, Venus se mută în casa 5, Venus și Soarele fiind o combinație romantică și creativă, este o perioadă favorabilă pentru business, pentru a lansa un produs de exemplu. Focusați-vă pentru a aduce energia bucuriei. Luna plină de pe 10 septembrie în casa 11, are legatură cu visele și dorințele voastre. Este timpul pentru a reevalua ce doriți să creați pentru voi. Vă puteti reevalua prieteniile, oamenii cu care vă asociați. Mercur retrograd în casa 6, este un timp favorabil pentru studiu și învățat tot ce are legătură cu sănătatea și cu starea de bine. Este o perioadă bună pentru comunicare în muncă, pentru contemplare în legătură cu scopul în muncă. Pe data de 23 septembrie, Soarele intră în Casa 6, pe data de 25, avem Lună Nouă, iar pe data de 30, Venus intră în casa 6 de asemenea. Casa 6 are legătură cu a-i servi pe ceilalți, veți simti nevoia să vă implicați în activități de voluntariat. Este o perioadă bună să începeți o nouă dietă, un nou program de exerciții.

Gemeni

Mercur, guvernatorul zodiei voastre, va fi retrograd de pe data de 10 septembrie până pe data de 3 Octombrie. Venus, pe data de 6 septembrie, intră în casa 4, așa că este o perioadă favorabilă să vă ocupați de lucruri care țin de casă, de estetic, de renovarea casei sau să vă bucurați de propriul spațiu al locuinței voastre. Pe 10 septembrie, avem și lună plină în casa 10, aspect care va putea schimba direcția în muncă sau felul în care vă valorificați. Este un timp pentru a reevalua romantismul în viața voastră. Începeți să experimentați cum vă folosiți energia înainte să acționați, bazându-vă pe emoții sau pe intelect.

Rac

Luna aceasta, Mercur va fi retrograd de pe data de 10 Septembrie până pe data de 3 Octombrie. Mercur guvernează comunicațiile, contractele, negocierile, transportul și tehnologia. Dacă este posibil, faceți backup la toate informațiile până la aceasta dată. Venus se alătură Soarelui în casa 3. Este timpul potrivit să vă conectați cu oameni sau comunități noi. Este un timp potrivit pentru studiu și învățat. Lucruri ascunse ies la suprafață și vă puteți pune întrebări în legătură cu sensul vieții. Mercur Retrograd în casa 4, indică faptul că este o perioadă de reevaluare a relațiilor familiale și de îmbunătățire a aspectelor comunicative. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care scapă din orice bucluc financiar

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

Astrolog Daniela Simulescu/foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi masochistă

pixel