Horoscop Luna Plină. Zodia care renaște din propria cenușă
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 21 iulie, astrele ne-au pregătit o surpriză! Avem cea de-a doua Lună Plină în semnul Capricornului. Ruxandra Gheordunescu-Preda, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru zodia vedetă a acestui eveniment!

Ce aduce Luna Plină de pe 21 iulie pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn?

Pluto a fost în semnul tău, în casa întâi, și ți-a adus multe probleme de sănătate foarte serioase din 2008 și până în prezent. În fața unor obstacole ai crezut că nu vei supraviețui. Pluto te-a îndepărtat de oameni dragi când nu te așteptai. În multe situații, ai simțit că îți fuge pământul de sub picioare. A fost o călătorie încărcată de multe procese psihologice, ți-ai descoperit dependent față de anumite situații și oameni, poate toxici, din viața ta.  Pluto te-a făcut să te îndoiești de propria persoană și ți-a adus o nevoie de a face lucrurile cu intensitate.

Această Lună Plină pune din nou reflectorul pe tine, precum luna trecută, și, de asemenea, pe relații, interacțiuni cu alții, precum și pe comunicare, vorbit, cercetare și scris. Aceste subiecte sunt importante în această perioadă. Este un moment în care, din nou, ai multe revelații despre tine, despre direcția în care vrei să mergi în viață, despre pe cine vrei să ai alături, cine este un partener potrivit, nu doar personal, ci și în afaceri, cine te poate ajuta și ghida pe drumul tău.

Cea dea-a doua Luna Plină vrea să îți arate că puterea deciziei este la tine și că trebuie să spui când ceva nu mai merge. Nu este necesar să mai stai în preajma celor care nu îți fac bine.

Ai consilierii financiari potriviți? Ai medicii care să te ajute cu sănătatea potriviți? Ai lângă tine persoanele care te pot ajuta cu adevărat să ajungi acolo unde vrei să ajungi? Poți atinge un obiectiv personal în această perioadă. Poate fi legat de educație, poate fi legat de condus, de vorbit, scris, cercetat.

A doua Lună Plină în Capricorn din 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Această Lună Plină poate fi un moment în care plătești pe cineva pentru un ajutor. Totodată, este un moment foarte bun să vorbești despre ceva greu, foarte emoțional, foarte provocator, să te deschizi și să împărtășești aceste lucruri cu partenerul tău sau cu cineva care este un bun consilier, cineva care are inteligența emoțională necesară pentru a te susține.

Poți ajunge la un acord, o înțelegere în această perioadă. Poate fi un acord financiar, poate fi o înțelegere de afaceri. De asemenea, este un moment în care atingi un punct culminant în ceea ce privește cât de departe ai ajuns în procesul de a te ridica precum un Phoenix din cenușă și în termeni de reinventare. Posibil te-ai reinventat mult în ultimii aproape zece ani și jumătate și acest moment poate fi unul în care faci un pas înapoi, vezi cât de departe ai ajuns și îți acorzi meritul cuvenit, spunându-ți: „Am reușit, am făcut-o, pot să mă relaxez".

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel