Horoscop Luna Plină. Zodia care își redefinește credințele și îmbrățișează adevărul interior
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 21 iulie, astrele ne-au pregătit o surpriză! Avem cea de-a doua Lună Plină în semnul Capricornului. Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru o zodie de pământ!

Iată ce le aduce Luna Plină nativilor Taur și celor cu Ascendent în Taur!

Luna Plină se petrece în casa a noua, cea a educației superioare, a călătoriilor, a înțelepciunii superioare și a învățării. În acest moment, îți vei da seama care este adevărata ta credință, unde te situezi și cum vezi lumea. Poți adopta un sistem de credințe foarte puternic despre tine însuți și despre lume. Adevărul îți poate fi revelat acum, de fapt, a casa a noua reprezintă evoluția mentală și spirituală, devenirea unei persoane mai bune, extinderea viziunii tale asupra lumii prin interacțiunea cu oameni diferiți de tine, cu străini, cu oameni care trăiesc în alte țări.

Acesta poate fi momentul în care îți dai seama cât de mult ți-ai extins orizonturile prin toate experiențele tale, fie că a fost vorba de educație superioară, fie că ai fost răsplătit pentru munca ta asiduă la universitate.

Horoscop Luna Plină. Zodia care rupe lanțurile auto-sabotajului

Îți dai seama de puterea ta. Îți formezi credințele și realitatea. Ai puterea să îmbrățișezi anumite cunoștințe spirituale, adevăruri și filosofii și să te adâncești în ele, alegerea îți aparține. Tu ești cel care își creează această viață și poți continua să evoluezi cât de mult dorești. Poți continua să crești, dar acum ești la un alt nivel și asta datorită tuturor experiențelor tale. Ai această viziune extinsă asupra lumii și capacitatea de a învăța și de a cunoaște atât de multe. Este ca și cum ai devenit un fel de guru în felul tău și începi să îți dai seama de asta. Simți această pasiune de a împărtăși cu alții, de a ajuta alte persoane să se extindă și simți că ești mai mare decât viața în acest moment. Este o energie foarte plăcută.

Cu toate acestea, poți avea și unele aspecte mai întunecate care să apară, legate de credințele tale anterioare și acesta poate fi un moment în care simți că trebuie să renunți la unele credințe vechi care nu ți-au fost de folos sau la niște adevăruri spirituale care poate îți dai seama că nu erau adevăruri deloc. Renunți la unele dintre vechile lucruri care poate te-au ținut pe loc în ceea ce privește evoluția ta.

Horoscop AUGUST 2024. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Ce spune data nașterii despre calitățile pe care le ai?

Iată cu ce abilități te-ai născut, conform numerologiei!


Top citite
freepik.com

Previziuni 2025 pentru TOATE zodiile. Anul marilor schimbări, cu provocări și momente inedite

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Relații neplăcute cu familia pentru o zodie

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu scapă de tristețe

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop 5 septembrie 2024. Zodia care primește un nivel crescut de atracție de la astre

pixel