Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Azi, avem o Lună Plină în semnul Săgetătorului. Iată previziunile oferite de astrologul Daniela Simulescu!

În primul rând, astăzi avem cea mai romantică zi a anului! Cea mai iubibilă, cea mai drăgăstoasă! De ce? Pentru că Venus, Micul Benefic, se întâlnește astăzi cu Jupiter, Marele Benefic, în semnul Taurului. Așa că avem multă abundență atunci când vine vorba de iubire și de bani. 

Când se întâmplă un asemenea aspect, nu trebuie să îl lăsăm să treacă pe lângă noi așa oricum. Ci să îl ajutăm să își facă loc în viețile noastre. Ne putem cumpăra ceva frumos, putem să fim generoși cu partenerul, îi putem declara iubirea. Pe scurt, merită să fim romantici, mai ales azi!

Tot azi, Venus intră și în semnul Gemenilor, dar avem și o Lună Plină în Săgetător. Așadar, o zi plină!

Ritualuri puternice pentru Luna Plină în Săgetător. Ghid pentru transformare și expansiune

Berbec/Ascendent în Berbec

Tu o să ai foarte multe cheltuieli, deși unii nativi pot primi și vești bune pe plan financiar. În același timp, o discuție destul de serioasă legată de planurile de viitor, de obiectivele tale, stă să apară. Poate fi alături de o persoană apropiată sau poate chiar cu un șef.

Taur/Ascendent în Taur

Conjuncția dintre Venus și Jupiter se petrece în semnul tău, așa că este bucurie mare! Într-adevăr, poate să apară un pic de exces de zel. Pentru că și Luna Plină se petrece pe axa 2-8, cu siguranță azi vei face ravagii în contul personal. 

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Conjuncția dintre Venus și Jupiter în Casa a douăsprezecea din punctul de vedere al teoriei astrologice este foarte bună la a te împăca, la a renunța sau la a accepta. Dar azi, tu trebuie să ții cont de alte două evenimente, de faptul că Venus intră în semnul tău și trebuie să începi să te valorifici și de faptul că Luna Plină se petrece în Casa a șaptea. Deci tu, în relație cu ceilalți, trebuie să știi cine ești și cât coști.

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină de azi nu prea îți priește, pentru că se petrece în Casa a șasea și te face mai ipohondru, mai neliniștit și mult mai irascibil, fără un motiv anume. 

Leu/Ascendent în Leu

Conjuncția dintre Venus și Jupiter are loc în Casa a zecea. Așa că unii dintre voi pot avea o atitudine foarte optimistă la locul de muncă, iar asta îi poate molipsi și pe cei din jur. Luna Plină se petrece în Casa a șasea, iar astrologul te invită să ai foarte multă grijă la relația pe care o ai cu copiii, fie că sunt mai mici sau mai mari.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Conjuncția dintre Venus și Jupiter are loc în Casa a zecea. Așa că unii dintre voi pot avea o atitudine foarte optimistă la locul de muncă, iar asta îi poate molipsi și pe cei din jur. Luna Plină se petrece în Casa a șasea, iar astrologul te invită să ai foarte multă grijă la relația pe care o ai cu copiii, fie că sunt mai mici sau mai mari.

Vezi și: Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Berbec, Gemeni, Fecioară, Scorpion, Vărsător și Pești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels/Pixabay

Ce aduce Sezonul Racului pentru fiecare zodie/ascendent până pe 22 iulie

freepick

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

freepik.com

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Horoscop 19 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Ocean de iluzii pentru o zodie

pixel