Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Iată ce le așteaptă pe ultimele șase semne din zodiac!

Astăzi avem ocazia de a sărbători cea mai romantică zi din an! Este un moment deosebit, plin de tandrețe și afecțiune, deoarece planetele Venus și Jupiter se întâlnesc în semnul Taurului. Această conjuncție aduce cu sine promisiunea unei abundențe atât în dragoste, cât și în aspecte financiare.

Când astfel de configurații astrale au loc, este important să le recunoaștem valoarea și să le integrăm în viața noastră. Putem să ne răsfățăm cu mici plăceri, să fim generoși cu cei dragi, să ne exprimăm sentimentele în mod deschis. Este momentul ideal pentru a fi romantici și pentru a sărbători această conexiune specială.

În plus, Venus intră în semnul Gemenilor, iar Luna Plină se petrece în Săgetător, ceea ce adaugă un plus de intensitate și dinamism în atmosferă. Este cu adevărat o zi bogată în evenimente și emoții!

Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Balanță/Ascendent în Balanță

Astăzi este o zi bună pentru nativii care vor să acceseze un împrumut, pentru cei care vor să rezolve niște probleme financiare sau pentru cei care doresc să negocieze. Venus, guvernatoarea ta, schimbă semnul și trece în Casa a noua. Dacă ai făcut niște greșeli în ultimul timp, mai ales pe plan financiar, este momentul să înveți. Mai ales de la cei mai deștepți decât tine. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Conjuncția dintre Venus și Jupiter se petrece în Casa a șaptea. Este o minunăție de zi, mai ales dacă vrei să o petreci alături de partener. Astrologul îți recomandă să te bucuri de timp în compania partenerului și să nu stai ore suplimentare la muncă, ci să te bucuri de o cină romantică, de ce nu. Merită să vă simțiți bine unul în preajma celuilalt.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În primul rând, Luna Plină este în semnul tău. Și pentru că primește niște influențe de la Saturn, astrologul îți recomandă să te accepți așa cum ești și să îți dai seama că nu poți fi la fel de fiecare dată. Dă-ți voie să experimentezi tot felul de stări și dă-ți seama că asta face parte din natura umană. Venus intră în Casa a șaptea iar oamenii cei mai apropiați te pot ajuta enorm.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Conjuncția dintre Venus și Jupiter are loc în Casa a cincea, așa că azi vei fi foarte cuceritor, foarte romantic, senzual și foarte dornic de a petrece timp cu copiii. Azi e important să investești în propria persoană, mai ales dacă ai o pasiune.

Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

VărsătorAscendent în Vărsător

Venus se duce în Casa a cincea, unde este deja Soarele și unde se va duce și Jupiter în curând. Trebuie să îți rezolvi problemele din casă, cele cu familia, pentru că apoi nu o să mai ai timp de ele. Fiindcă o să o ții într-o distracție continuă și într-o voie bună de zile mari.

Pești/Ascendent în Pești

Luna Plină se petrece în Casa a zecea, iar asta te poate pregăti de niște schimbări pe plan profesional. Nu vor fi neapărat cele la care te-ai fi așteptat, dar totuși te vor ajuta și tot sunt mai bune decât nimic. Venus intră azi în Casa a patra, așa că trebuie să fii mult mai ancorat în prezent și să stai de vorbă cu familia, deoarece vei primi cele mai bune sfaturi.

Astrologii internaționali despre Luna Plină în Săgetător de pe 23 mai: „Pregătește-te de sărbătoare!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Lecții NECRUȚĂTOARE pentru Rac, Balanță, Scorpion și Capricorn. Țineți-vă bine, o să fiți zguduiți din temelii!

Freepik.com

Vremuri aprige pentru Berbec, Fecioară, Scorpion, Pești. Va trebui să fiți puternici, altfel o să pierdeți totul!

Freepik.com

Ne apropiem de retrogradarea Marelui Malefic! Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Freepik.com

Ce va aduce Saturn retrograd pentru Taur/Ascendent în Taur: „Încă nu e momentul pentru planurile tale!”

pixel