Horoscop Lună Plină. Astrele, foc și pară pe PATRU zodii
Autor: Daniela Simulescu
Data publicării:
Previziuni astrale. Pe 22 iunie avem Lună Plină în Capricorn.

Nu era de ajuns faptul că în aproape toată țara, sâmbătă și duminică, vom avea Cod galben și Cod portocaliu de căldură, conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM). Acum și astrele ne vor da bătăi de cap în plus! 

Pe 22 iunie vom avea o Lună Plină în Capricorn, eveniment care va produce multe stări lăuntrice greu de gestionat. De obicei, Luna Plină vrea un apogeu, o finalizare, o decizie serioasă. Sau altfel spus maturizare bruscă și acceptare. Însă trebuie să recunoaștem că vremea nu ne va ajuta deloc. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Luna Plină se petrece în casa a zecea. Motiv serios să ai momente de tensiune la serviciu, și mai ales în discuțiile cu șefii. Nu prea gestionezi bine relația cu autoritatea, dar vei învăța unele lucruri care îți vor folosi extraordinar de mult pe plan profesional, chiar în viitorul apropiat. Încearcă să te iei mai în serios. 

Rac/Ascendent în Rac

Luna Plină se petrece în casa a șaptea. Astrele îți vor investiga greșelile din planul relațional. Atât cele făcute de tine, dar și cele ale partenerului la care ai închis ochii. Acum nu se ma poate! Trebuie să faci tot posibilul să îți creezi limite, să accepți că oamenii nu se schimbă doar pentru că vrei tu și că trebuie să te impui și tu. 

Previziuni axa destin-karmă pentru TOATE zodiile, valabile până în ianuarie 2025

Balanță/Ascendent în Balanță

Luna Plină va afecta casa familiei și a stabilității emoționale. Cei dragi îți vor reproșa că ești prea detașat sau că ești prea implicat. Iar tu vei considera că sunt foarte nerecunoscător. Și astfel, apar destule faze tensionate. Prima tendință va fi aceea de a te victimiza, dar îți vei da seama repede că trebuie să te comporți precum un adult. 

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Plină se petrece în semnul tău. Tu ai fi bine mersi, însă partenerul sau alte persoane importante par să aibă ceva cu tine. Și au cerințe exagerate. Comportamentul tău rece le va declanșa tot felul de nemulțumiri. Zilele acestea obișnuiește-te să mai ai controlul absolut asupra vieții. Astrele chiar vor ca tu să lași totul să se întâmple de la sine chiar dacă nu îți convine deloc. 

Pluto retrograd în Vărsător. Transformări radicale pentru fiecare zodie până pe 1 septembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Leu până în martie 2025

Pe 29 iunie, Lilith va intra în Balanță. Și va rămâne...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Neptun retrograd în Pești, până pe 8 decembrie. Care sunt cele mai afectate zodii?

Sursă foto: Freepik

Horoscop luna lui Cuptor. Află previziunile pentru fiecare zodie și ascendent!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop 25 iunie pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător și Vărsător. Maturizare pentru o zodie

Horoscopul zilei

Horoscop 25 iunie pentru Taur, Rac, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. O zodie trebuie să învețe să piardă

pixel