Horoscop Lună Nouă. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Pe 6 iulie, vom avea o Lună Nouă în emoționalul semn al Racului. Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru zodii!

Soarele și Luna se întâlnesc în semnul Racului. Ne oferă oportunitatea unui nou început și aduce trăiri și senzații noi, în armonie cu energia momentului. Această Lună Nouă este influențată pozitiv de Venus. Deci este un moment ideal pentru a iniția intenții și proiecte legate de familie, casă și stabilitate emoțională.

Iată previziunile pentru zodii!

Berbec/Ascendent în Berbec

Această Lună Nouă are loc în casa a patra, care se referă la casă și familie. Este o parte foarte profundă a astrogramei tale, iar această zi poate fi extrem de vindecătoare pentru tine. Lucruri din trecutul tău, din copilăria ta, ar putea să iasă la suprafață pentru a fi examinate, astfel încât să poți renunța la unele emoții apăsătoare. Totuși, acest lucru se va întâmpla într-un mod foarte satisfăcător din punct de vedere emoțional, ceea ce îți va permite să te simți mai ușor și mai eliberat. Este un moment bun să discuți despre cele mai profunde emoții ale tale și orice tensiune pe care o simți cu un membru al familiei poate fi clarificată acum. Poți să îți înfrumusețezi casa, să o renovezi în această perioadă și să te conectezi cu emoțiile tale mai profunde, întrebându-te ce îți dorești să simți când ești în sanctuarul tău, când ești acasă, departe de lume.

Taur/Ascendent în Taur

Luna nouă are loc în casa a treia, care se referă la comunicare, învățare și activități mentale. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a începe să îți promovezi mai mult afacerea, pentru a începe să înveți o nouă abilitate care te pasionează și care ar putea să te ajute în afacerea ta. Este un moment bun pentru a învăța cum să comunici mai bine. De asemenea, poși face o scurtă călătorie, care ar putea fi foarte plăcută și vindecătoare pentru tine. Poți elibera unele emoții doar ieșind puțin din oraș. Poți să te conectezi cu emoțiile tale mai profunde prin scris și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat pentru tine. Orice începi acum va fi foarte benefic pentru tine, în special în ceea ce privește activitățile mentale și educaționale.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Luna Nouă se petrece în casa a doua, care se referă la finanțe. Este un moment minunat pentru a investi în ceva la care te-ai gândit, pentru a începe o nouă aventură financiară sau pentru a începe să câștigi bani într-un mod nou și creativ. Te poți conecta cu intuiția ta și să găsești soluții pentru a face mai mulți bani. Dacă există o aventură financiară la care te gândești să te implici, acesta este un moment excelent pentru a începe acum. În timpul acestei Luni Noi, rezultatele vor fi foarte pozitive pentru tine.

Lună Nouă în Rac pe 6 iulie: Momente tandre alături de familie

Rac/Ascendent în Rac

Luna Nouă se petrece în semnul tău, unde mai sunt Soarele și Venus. Radiezi, ești fermecător și poți atrage orice îți dorești în acest moment. Acesta este noul tău început, acesta este șansa ta de a te reinventa și de a te alinia cu cea mai puternică, magnetică, frumoasă, puternică și încrezătoare versiune a ta. Orice îți propui acum, orice vrei să manifești acum, ești susținut de Univers. Intuiția ta va fi foarte bună în această zi. Permite-ți să te conectezi cu cele mai profunde emoții ale tale și să vizualizezi cu adevărat cum te vezi peste 6 luni de acum încolo. Poți manifesta mai multă încredere și putere.

Leu/Ascendent în Leu

Această Lună Nouă are loc în casa douăsprezecea, cea a subconștientului, a ceea ce este dincolo de lumea fizică. Intuiția ta spirituală va fi la cote maxime. Recomandare este să petreci timp singur, cu gândurile și emoțiile tale cele mai profunde. Poate vei întâmpina unele bariere, dar va fi foarte vindecător să permiți ca ceea ce trebuie să iasă la suprafață să iasă. Poți elibera și clarifica multe lucruri îngropate adânc în tine și să înțelegi ce te afectează la un nivel subconștient, influențând lumea din jurul tău. Te vei conecta cu cea mai profundă parte a ta și este un moment excelent pentru a porni într-o nouă călătorie spirituală sau pentru a implementa o nouă practică spirituală în viața ta, care îți va îmbunătăți viața pe termen lung.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a unsprezecea, cea a prietenilor și a cercului social. Poate fi vorba despre noi și interesante colaborări cu alții, despre oameni noi care intră în viața ta, despre noi prietenii care sunt foarte pozitive, vindecătoare și profunde. Ieși în lume, deoarece te poți conecta cu oameni incredibili în această perioadă și îți poți stabili intențiile pentru genul de prietenii pe care le dorești în viața ta. Dacă ai avut oameni toxici în viața ta, acesta este un moment excelent pentru a-i elimina  și pentru a te îndrepta spre cei care îți susțin cele mai profunde emoții și dorințe. Este un moment să visezi măreț, nu doar în ceea ce privește cercul tău social, ci și în general în viață. Care sunt cele mai mari vise ale tale? Acum este momentul să îți stabilești intențiile pentru acestea.

TREI ritualuri pentru Luna Nouă în Rac de pe 6 iulie. Profită de energia emoțională și specială!

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel