Horoscop Lună Nouă. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Astăzi avem o Lună Nouă în semnul emoțional al Racului. Bella Luna, astrolog internațional, ne aduce previziunile pentru zodii!

Soarele și Luna se întâlnesc în semnul Racului. Ne oferă oportunitatea unui nou început și aduce trăiri și senzații noi, în armonie cu energia momentului. Această Lună Nouă este influențată pozitiv de Venus. Deci este un moment ideal pentru a iniția intenții și proiecte legate de familie, casă și stabilitate emoțională.

Iată previziunile pentru zodii!

Balanță/Ascendent în Balanță

Această Lună Nouă se petrece în casa a zecea, cea a carierei, reputației și ambițiilor tale. Este un moment minunat să-ți stabilești intențiile legate de ceea ce vrei să realizezi în cariera ta și de cât succes vrei să atragi în viața ta. Poți vizualiza unde te vezi peste șase luni în ceea ce privește zona profesională. Acesta este un moment excelent pentru a începe un nou drum în cariera ta, pentru a te îndrepta într-o nouă direcție, pentru a te simți inspirat și pentru a te conecta cu emoțiile tale cele mai profunde în ceea ce privește o carieră care să te satisfacă emoțional. Luna Nouă te ajută să-ți conectezi lumea interioară cu lumea exterioară. Permite lumii tale interioare să ghideze deciziile în lumea exterioară și ceea ce vrei să manifești în arena publică. Cum vrei să fii văzut de public? Așadar, orice obiective îți stabilești acum în legătură cu cariera ta se vor manifesta foarte puternic.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a noua, cea a călătoriilor, expansiunii, înțelepciunii superioare și filozofiei. Cum vei crește și evolua? Este prin a călători în lume, a vedea lumea? Este prin a te întoarce la școală sau a studia ceva pentru care ai o mare pasiune, a citi o carte sau a te îmbunătăți pe tine însuți? Acesta este un moment excelent pentru a te concentra pe ce crezi tu despre lumea din jurul tău, despre spiritualitatea ta și poți stabili niște intenții puternice despre cum poți să te extinzi în ceea ce privește pe tine însuți. Poate că ai nevoie să-ți ajustezi credințele prin a face o călătorie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Această Lună Nouă se petrece în casa a opta, cea a resurselor partajate, intimității și vindecării psihologice. Aceasta este o energie foarte profundă pentru tine, este un moment excelent pentru a te conecta cu emoțiile tale cele mai profunde. Ai capacitatea de a vindeca traume îngropate, lucruri îngropate adânc în tine pot ieși la suprafață acum pentru a fi clarificate. Poți începe o nouă călătorie de vindecare, o nouă practică spirituală. Orice începi acum în ceea ce privește vindecarea va fi foarte benefic pe termen lung. De asemenea, este un moment excelent pentru intimitate, pentru a te conecta profund cu alții, având conversații profunde, intimitate fizică și spirituală profundă cu un partener. Dar este și o perioadă pentru a te concentra pe finanțele tale și pe obiectivele tale financiare și investiții, în special cu un partener.

Horoscop Lună Nouă. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Luna Nouă este în casa a șaptea, cea a relațiilor și parteneriatelor. Ar putea să fie începutul unei noi relații romantice, una foarte pasională și de lungă durată, solidă și angajată. Dacă asta este ceva ce îți dorești, acest moment poate marca un nou capitol în acest sens. Totodată, îți poți stabili intențiile pentru dragostea pe care vrei să o manifești. Este un nou început în ceea ce privește parteneriatele, ar putea fi și un parteneriat de afaceri. Gândește-te la ceea ce vrei, vizualizează-te fericit cu partenerul tău, conectează-te cu partea ta cea mai profundă și emoțiile tale cele mai adânci. Relația pe care o manifești acum ar putea fi incredibil de vindecătoare și extrem de matură și responsabilă, dar și foarte pasională.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Luna Nouă se petrece în casa a șasea, cea a sănătății și muncii. Poți avea un început legat de sănătate. Îți pui cu adevărat sănătatea în ordine, ai putea începe o nouă dietă sau un nou set de exerciții. Orice începi acum nu te va impacta doar fizic, ci și mental și emoțional, ajutându-te în toate aspectele vieții tale. Ai putea să-ți stabilești intențiile pentru un loc de muncă pe care vrei să-l manifești sau pentru ce fel de rol vrei la serviciu, ceva care să-ți permită să fii mai creativ și să te pasioneze mai mult. Acum este un moment excelent pentru a organiza rutina zilnică. Te gândești cu adevărat la ce este necesar pentru a te simți mai bine zi de zi, pentru a avea mai multă energie, pentru a fi mai puternic și mai sănătos.

Marte în Taur până pe 20 iulie! Compromisuri financiare pentru o zodie

Pești/Ascendent în Pești

Luna Nouă se petrece în casa a cincea, cea a romantismului și creativității. Poate fi începutul unei noi povești de dragoste, a unei relații. Este un moment excelent să te expui, să te simți bine, să te simți atractiv, să ieși la întâlniri. Trebuie să te distrezi, să te simți bine, să te concentrezi pe lucrurile care te fac fericit și pe proiectele creative. Aceasta este o energie de distracție, de veselie. Totodată, stabilește-ți intențiile pentru tipul de iubire pe care o vrei în viața ta și pentru ce fel de partener îți dorești. Casa a cincea vorbește despre distracție, divertisment, creativitate, romantism, toate lucrurile care ne fac să ne simțim bine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Ce ne aduce Pluto în Vărsător? O luptă între minte și inimă!

Luna viitoare, Pluto va intra în semnul Vărsătorului....



Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Fraze cheie pentru fiecare zodie și ascendent

Daniela Simulescu Foto emisiune

Ce aduce Eclipsa de Soare pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cumpătare pentru o zodie

pixel