Horoscop Jupiter-Saturn. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data actualizării:
Data publicării:
Jupiter din Gemeni va face o serie de careuri cu Saturn din Pești. Iată previziunile pentru zodii!

Jupiter tranzitează semnul Gemenilor până în iunie 2025. Acest tranzit este ideal pentru învățare, ne aduce oportunități și expansiune. Totuși, va face o serie de careuri cu Saturn, care ne vor impune limite.

Berbec/Ascendent în Berbec

Saturn este în casa a douăsprezecea, iar Jupiter în casa a treia. Simți un fel de greutate, datorată lui Saturn care trece prin casa a douăsprezecea. Deși îți dorești să te odihnești, nu poți. Este ca și cum Saturn te forțează să te implici în lume din acest punct de vedere. Dacă ești mai în vârstă, reflectezi asupra propriei mortalități. Acest aspect ar putea aduce discuții despre ce urmează, nu ca în casa a opta, unde se discută despre testamente, ci în casa a douăsprezecea, unde se discută despre îngrijirea de sfârșit de viață, cum ar fi îngrijirea paliativă sau mutarea într-un cămin. Aceste discuții nu trebuie să fie neapărat despre tine personal.

Există potențial pentru multă creștere și oportunități în ceea ce privește educația, învățarea de noi abilități, dar ceva se întâmplă în culise, pe care nimeni altcineva nu-l vede și nu-l înțelege, ceva secret care te împiedică să te dedici complet acestor lucruri. Aceasta ar putea implica și călătorii sau vehicule. Dar există ceva persistent care te împiedică să te angajezi complet în activitățile sociale, deși Jupiter în casa a treia ar trebui să aducă mai multă activitate socială. Saturn în casa a douăsprezecea este cunoscut pentru a aduce singurătate și izolare. Deci, există o contradicție între dorința de a ieși în lume și de a te conecta cu comunitatea și ceva care te trage înapoi sau te forțează să nu poți face asta atât de mult pe cât ți-ai dori.

Taur/Ascendent în Taur

Jupiter este în casa a doua, iar Saturn în casa a unsprezecea. Nu ar trebui să împrumuți bani prietenilor, pentru că ar putea dura să-i recuperezi. Este un moment de eliminare a persoanelor care nu ar trebui să fie în viața ta. Fii foarte selectiv în legătură cu persoanele din cercul tău.

Saturn în casa a unsprezecea este întotdeauna o perioadă de limitare a conexiunilor sociale și, de asemenea, multe dintre conexiunile sociale sunt mai orientate către scopuri, cum ar fi munca sau rețeaua de contacte. Aceasta poate fi foarte fructuoasă pentru tine, cu Jupiter în casa a doua. Aceste două aspecte pot funcționa împreună, astfel că relațiile sociale pot fi o povară pentru resursele tale, pentru că alții vor să iasă și să se distreze, iar tu ești concentrat pe muncă, îmbunătățirea finanțelor și obținerea succesului.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Jupiter este în semnul tău, iar Saturn în casa a zecea, cea a carierei. De obicei, când Jupiter intră în semnul tău, te simți extraordinar, lucrurile par să se aranjeze de la sine, iar oportunitățile vin de la sine. Este o experiență minunată și expansivă. Dar acum vine Saturn și spune: „Ai muncă de făcut. Trebuie să mergi la muncă, să-ți plătești taxele, să faci ceea ce trebuie făcut, să fii responsabil.” Jupiter ar spune: „Nu, vreau să fac asta, vreau să am o aventură, să-mi extind orizonturile. Toate aceste oportunități vin la mine, mă simt foarte bine acum.” Dar Saturn spune: „Nu, ai obligații.”

Ar putea apărea complicații care să-ți încetinească progresul, fie în carieră, fie în relațiile cu figurile de autoritate. Ai putea să te bucuri de activitățile de rutină, chiar dacă Jupiter aduce emoție și energie pozitivă. Careul Jupiter-Saturn ar putea fi benefic pentru tine, în sensul în care te bucuri de rutina zilnică și pui accent pe muncă. Aceasta este o perioadă în care identitatea, personalitatea și temele majore de viață sunt accentuate. Ambițiile și oportunitățile tale ar putea fi legate de muncă și nu vor veni pe tavă în acest tranzit al lui Jupiter prin semnul tău. Va trebui să depui eforturi, iar rezultatele nu vor fi vizibile imediat.

Astrolog Cam White. Ce aduce Mercur retrograd pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Jupiter este în casa a douăsprezecea, iar Saturn în a noua. Ai putea să revii la școală. Educația va fi un aspect important, poate o reevaluare a ceea ce crezi că este adevărat despre lumea din jurul tău și despre locul tău în ea. Jupiter în casa a douăsprezecea are un fel de energie protectoare și benefică. Este una dintre cele mai bune combinații pentru învățare, educație superioară, dar și pentru explorare spirituală sau religioasă, deoarece atât Jupiter, cât și Saturn au o componentă de învățare și predare.

Când ai această combinație în casa a douăsprezecea, care are legătură cu spiritualitatea și lumea interioară, este mai mult despre dezvoltarea realității tale interne. Este unul dintre cele mai bune momente pentru a face o explorare spirituală profundă sau pentru a te dedica unui subiect pentru care nu ai avut timp anterior.

În același timp, energia lui Saturn în casa a noua a educației superioare are legături cu religia și filosofia, astfel încât devii mai introspectiv în privința acestor aspecte. Dacă ai deja o bună înțelegere a acestor lucruri, acesta ar putea fi un moment minunat pentru a te gândi la predare și la împărtășirea informațiilor tale, poate chiar la publicarea unei lucrări.

Leu/Ascendent în Leu

Saturn este în casa a opta, iar Jupiter în a unsprezecea. Saturn în casa a opta poate fi legat de impozite sau moștenire. De exemplu, dacă ai o rudă în vârstă care pleacă dintre noi și trebuie să treci prin procedura de succesiune, acesta poate fi un moment dificil, unde lucrurile se pot bloca. Nu este un tranzit bun pentru a lua un împrumut, dar dacă trebuie, trebuie să fii foarte atent și să te asiguri că citești cu atenție ceea ce semnezi.

De asemenea, acest tranzit poate aduce teme legate de mortalitate, fie a ta, fie a altcuiva, și poate apărea frica, în special când Jupiter este în casa a unsprezecea. Poți ajunge să te bazezi pe prieteni pentru ajutor, nu neapărat financiar, dar poate psihologic, pentru a te ajuta să depășești acea energie melancolică. Este ceva foarte intens la nivel psihologic, ceva care poate părea foarte înfricoșător sau traumatic.

Grupul tău social va fi foarte benefic și frumos în această perioadă. De asemenea, poate apărea o energie interesantă în jurul parteneriatelor de afaceri, mai ales dacă lucrezi cu prieteni.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Saturn va tranzita casa a șaptea, iar Jupiter va tranzita casa a zecea. Unii se vor căsători, iar alții se vor divorța. Va fi cu siguranță o schimbare de statut. De asemenea, Jupiter în casa a zecea poate aduce creștere în carieră și oportunități incredibile în ceea ce privește ceea ce faci și cum te prezinți în lume. Totuși, poate exista ceva în relațiile interpersonale sau în parteneriatele de afaceri care te pot ține pe loc.

Cu Saturn în casa a șaptea, trebuie să iei o decizie. Poate fi mai multă muncă decât crezi, fie că este vorba despre parteneriate de afaceri sau personale. Jupiter este acolo și va preveni cel mai rău scenariu. Există atât de multe de făcut în lume, atât de multe de făcut în ceea ce privește munca ta, pe care vrei să le valorifici, dar energia pur și simplu nu este acolo. Saturn restricționează și limitează energia. De asemenea, poți simți o stare emoțională mai melancolică.

CINCI zodii își iau adio de la vremurile frumoase. Până când vor fi asuprite de astre?

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare


Cele mai noi articole

2025. An cu forță, curaj și oportunități pentru Taur și Rac

Aceste două zodii vor avea multe de pătimit în 2025,...


Top citite
freepik.com

Mai avem o lună cu Pluto în Capricorn! Fraze cheie pentru fiecare zodie

Sursă foto: Freepik

Venus în Scorpion până pe 17 octombrie. Iată beneficiile pentru fiecare zodie!

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie va avea ochelari de cal

Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi într-un labirint fără ieșire

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?