Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Ce aduce luna iunie pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni! Iată cum va fi viitoarea lună pentru acest semn de apă.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion IUNIE 2023

Ești un nativ pentru care luna iunie va fi destul de importantă. Gândește-te la următoarea situație: în Casa a 10-a îl ai pe Marte, guvernatorul tău, care va sta acolo până în iulie. Așa că ești îndemnat să îi dai bice din punct de vedere profesional!

Deși celorlalți nu le place asta la tine, da, astrele pot spune că ai ocazia să calci pe cadavre. Cu Marte în Casa a 10-a, dacă ai un obiectiv, nu mai sta să te uiți în stânga și în dreapta. Știi unde trebuie să ajungi, ai o putere de concentrare mare și mergi direct la țintă.

Din fericire, Venus o să intre în aceeași casă pe data de 5 iunie și face ca reacțiile celorlalți să se mai îndulcească. Din punct de vedere profesional, nu mai trebuie să stai pe loc. Ia decizii, susține primul prezentările, fii competitiv, intransigent.

Și dacă ai ieșit la pensie, cu aceste aspecte, dacă ai un club de prieteni sau o asociație, nu îți stă nimeni în față! Ai această nevoie mare de a te manifesta.

Să nu uităm de faptul că Jupiter este în Casa a 7-a, iar Saturn va retrograda în Casa a 5-a. Așadar, avem în vedere și chestiunile amoroase.

Poate că tu îți dorești să te grăbești, dar lucrurile nu se întâmplă atât de rapid precum ai vrea tu. Nu este momentul să dai vina pe ceilalți, ci să te gândești că trebuie să ai și răbdare din când în când. Mai mult, Venus, care este și guvernatoarea relațiilor pentru tine, va și retrograda în curând.

Vor trena foarte mult treburile amoroase, precum și cele legate de copii. Iar acest lucru o să te irite sau o să te facă să te simți neputincios.

Îți recomandăm și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel