Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac
Autor: , Gentiana Mocanu-Pavel | Dată: 22 mai 2023, 13:55
Cum va fi luna IUNIE pentru Rac sau cei cu Ascendent în Rac? Descoperă veștile pentru acest semn de apă!

Horoscop Rac/Ascendent în Rac IUNIE 2023

Prima parte a lunii iunie nu îți priește foarte mult. Pe data de 4, o să ai o Lună Plină în Casa a 6-a, iar pe data de 18 iunie, o Lună Nouă în Casa a 12-a.

Deci, axa 6-12 va fi dinamizantă, dar vorbim despre oboseală, despre probleme de sănătate, despre pierderi, cheltuieli foarte mari, dar și despre o epuizare nu doar fizică, ci și mentală sau emoțională.

Cu alte cuvinte, primele trei săptămâni ale lunii nu îți sunt atât de mult pe plac. Venus iese din semnul tău pe data de 5 iunie și intră în Casa a 2-a, a banilor și a resurselor. Asta poate să te ajute să învârți într-un mod eficient banii, dar acest aspect o să îți aducă, în egală măsură, și cheltuieli. 

După aceste trei săptămâni din iunie, Soarele va intra în semnul tău, pe data de 21, când avem și Solstițiul de vară, iar pe data de 27 iunie, Mercur va intra tot în semnul tău.

Așadar, lucrurile vor începe să se schimbe, pentru că atât Soarele, cât și Mercur, vor face aspecte bune cu Jupiter din Casa a 11-a și toată această configurație actuală îți va deschide un nou drum, indiferent de domeniu, că este vorba despre cel afectiv, cel profesional sau legat de educație.

Spre final de lună, va fi mai bine pentru tine. Până atunci, nu înseamnă că se întâmplă tragedii. Ci, mai degrabă, trebuie să știi că, dacă nu faci lucrurile în mod autentic, o să fii întors asupra lor de foarte multe ori.

Astrologul îți recomandă să ai puțină grijă și la zona de călătorii pe care le vei face. Pluto se va întoarce în Casa a 7-a și s-ar putea să revii asupra unor decizii relaționale.

Poți să fii interesat și de: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursa: pixabay.com

4 iunie: Lună Plină în Săgetător. Previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

https://pixabay.com/

Zodia căreia îi merge totul din plin. Ce altă zodie va înota în ape tulburi?

Freepik.com

Semnificația spirituală a fiecărui semn din zodiac. Ce ne spune Vărsătorul?

Sursa: pixabay.com

Ce aduce Saturn retrograd în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur?

Cross parteneri