Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi a șasea lună din an pentru nativii Capricorn sau cei cu ascendent în Capricorn? Iată cu ce vine iunie pentru această zodie.

Horoscop Capricorn/Ascendent în Capricorn IUNIE 2023

Ai niște aspecte extraordinare în luna iunie! Marte se află în Casa a 8-a, unde o să intre și Venus. Iar Jupiter se află în Casa a 5-a.

Ce putem să spunem cu aceste tranzite, în linii mari? Partea de intimitate, de senzualitate și de sexualitate va fi extrem de puternic aspectată.

În iunie, te poți bucura de o pasiune nebună! Și nu trebuie neapărat să fie legată de cuplu sau de relație, ci poate fi vorba și de un anumit obiectiv pe care îl ai. Faci niște obsesii.

În termeni populari, ți se pune pata pe o anumită persoană, pe un lucru, pe un ideal sau pe o pasiune și nu te mai lași de acest lucru până când nu îl obții.

Tendința va fi și una extremistă. Cu Venus și cu Marte în Casa a 8-a, îți dorești să te apuci de un sport extrem sau ai tot felul de astfel de gânduri.

Însă, ești un semn destul de serios și rațional, așa că, cel mai probabil, nu o să îndrăznești să apelezi la astfel de lucruri. 

Totodată, Saturn, guvernatorul tău, va retrograda în Casa a 3-a, iar acesta este un moment important. Se va întâmplă pe data de 17 iunie, dar nu o să te influențeze atât de tare.

În schimb, pe data de 11 iunie, Pluto se va întoarce în semnul tău și tot ce s a întâmplat din 2009 încoace, s-ar putea să fie reactivat. Poate sunt anumite lecții pe care nu le-ai învățat încă sau poate că nu ai vrut să renunți la ceva ce încă mai este putred în viața ta.

Ei bine, Pluto revine și vrea să îți arate doar cât de greu îți este să te dezlipești de o anumită zonă destul de putredă din viața ta.

Vrea de la tine să vezi mai mult realitatea, așa cum este ea.

Poți să citești și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

Sursă foto: Pexels

Final de aprilie cu evenimente neașteptate pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător

Astrolog Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie va avea de împărțit multe reproșuri!

freepik.com

Săptămână de foc pentru trei zodii. Două au de muncă în relații, iar alta se supără la serviciu

pixel