Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi luna IUNIE pentru nativii Balanță sau cei cu ascendent în Balanță? Daniela Simulescu aduce vești! Iată cu ce vine următoarea lună pentru această zodie de aer.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță IUNIE 2023

Sunt multe aspecte pentru tine în luna iunie, însă principalul, de care merită să discutăm, este faptul că Saturn își va începe retrogradarea în Casa a 6-a.

Saturn va sta în această casă până în 2026. De aceea, indiferent de vârsta pe care o ai, de locurile unde te afli sau de afecțiunile pe care le ai din punctul de vedere al sănătății, ai face bine să nu mai amâni un control necesar la medic. 

De pildă, dacă au trecut câțiva ani de la ultimele analize generale sau de la orice alt tip de consult important, este recomandat ca în luna iunie să te ocupi de ele. Deoarece, dacă Saturn retrogradează și vede că nu faci nimic în acest sens, o să te supere și mai mult.

S-ar putea să te obosească, să îți ia din energie, îți dă impresia că te lupți cu morile de vânt sau că se întâmplă doar lucruri rele. Sănătatea este primordială în luna iunie.

Cu Saturn retrograd în Casa a 6-a, dacă ai așteptat să se întâmple ceva, o promovare sau o creștere salarială, trebuie să știi că aceste lucruri vor fi întârziate, blocate sau înfrânate. Saturn vrea să îți dai seama dacă vrei să mai rămâi la un loc de muncă sau nu. Dacă ești în stare să te sacrifici non stop sau dacă nu cumva realizezi că este nedrept ce se întâmplă la job și ești nevoit să renunți.

De asemenea, Venus, guvernatoarea ta, schimbă semnul și intră în Leu. Este un tranzit care îți priește, la prima vedere, dar Venus va și retrograda acolo. Așa că multe planuri de viitor îți sunt date peste cap. Dacă placi pe cineva din cercul tău de prieteni, fii atent dacă și el/ea împărtășește aceleași sentimente, ca să nu apară situații ciudate sau neplăcute. 

Poate că visezi mai mult decât este cazul, pentru că asta face Venus în Casa a 11-a. 

Poți să vezi și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
pexels.com

Horoscop chinezesc. Previziuni pentru toate semnele din zodiac, valabile până la 1 mai

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia cu multe frici

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu schimbări de dispoziție

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu probleme financiare

pixel