Horoscop IUNIE 2023 pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Descoperă veștile pentru acești nativi în luna iunie!

Putem răsufla ușurați! Cel puțin din punct de vedere astrologic! Prima parte a anului a fost foarte încărcată de schimbări majore, deci destul de copleșitoare. Iată că, din iunie, astrele oarecum ne pregătesc de distracție și de aventură. Cu Venus și Marte în Leu vom dori să fim protagoniști în toate domeniile vieții noastre, ne vom cere drepturile și vom aștepta respectul cuvenit. Saturn își începe retrogradarea și ne obligă să mai frânăm, iar Pluto se întoarce în Capricorn dorind să ne reconfigurăm relația cu tot ce înseamnă autoritate.

Previziuni pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Luna iunie va veni încărcată de multă muncă pentru tine. Dar poate să apară și reversul medaliei, procrastinarea. De asemenea, este posibil să îți dai seama că stilul tău de viață trebuie să sufere niște modificări. Dar începe cu lucruri mici, care se vor observa în timp. Se recomandă să fii și mai precaut în zona relațională. Te poți bucura și de o mulțime de evenimente, de petreceri, concedii sau vacanțe. Citește aici previziunile complete pentru SĂGETĂTOR în iunie 2023.

Previziuni pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Iunie se anunță a fi o lună minunată pentru tine. Urmează o perioadă grozavă pentru partea de intimitate și senzualitate, de care te poți bucura din plin. Poți face pasiuni nebune în această lună de vară, fie că vor fi pentru o persoană, pentru un lucru sau pentru un obiectiv. Însă, este momentul să observi mai mult realitatea, mai ales că Pluto revine în semnul tău și îți amintește tot ce s-a petrecut din 2009 până azi. Citește aici previziunile complete pentru CAPRICORN în iunie 2023.

Previziuni pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Banii sunt un subiect extrem de foarte important pentru tine în luna iunie. Trebuie să tai din costuri și să înveți să trăiești altfel cu banii avuți. Ori să înveți să faci banii din alte surse. Mai mult, relațiile sunt dinamizante, oamenii te sprijină, te plac, sunt atrași de tine. Dar, cei care vor să îți între în grații trebuie să se poarte într-un anumit fel cu tine, nu da șansa oricui pentru relații. Sunt aspecte bune și în zona de călătorii și studii. Citește aici previziunile complete pentru VĂRSĂTOR în iunie 2023.

Previziuni pentru Pești/Ascendent în Pești 

Pune sănătatea pe primul loc în iunie, pentru că Saturn va fi retrograd în semnul tău. Și dacă nu ai grijă, va amplifica și mai mult durerile sau stările de oboseală și epuizare. Relațiile pe care le ai trebuie să fie mai asumate, mai serioase, mai reci. Este momentul să îți dai seama că nu mai trebuie să visezi cu ochii deschiși. Profesional, vei fi și susținut de cei de la locul de muncă. Așa că renunță la posibilele atitudini agresive, fiindcă îți vor face rău. Citește aici previziunile complete pentru PEȘTI în iunie 2023. 

Iată și calendarul astrologic al lunii IUNIE 2023!

4 IUNIE: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR 

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Saturn vine și le frustrează pe ambele. Pentru că ne va face să ne îndoim de noi. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate. Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

5 IUNIE: VENUS INTRĂ ÎN LEU 

Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudăm cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Atenție! Acest tranzit nu va fi unul simplu! Pentru că Venus va și retrograda în acest semn, între 23 iulie-4 septembrie. 

11 IUNIE: PLUTO RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN CAPRICORN/MERCUR INTRĂ ÎN GEMENI

După scurtul tranzit în semnul Vărsătorului, început pe 23 martie 2023, iată că planeta transformărilor radicale se întoarce în semnul testat încă din 2008, cel al Capricornului.  Acesta este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Mercur își începe tranzitul în semnul lui preferat, al Gemenilor. Vom îmbrățișa cu ușurință experiențe noi și interesante, vom socializa fără probleme cu o mare varietate de oameni pentru a le stimula intelectul - cu atât mai mulți, cu atât mai bine.

17 IUNIE: SATURN ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN PEȘTI

Tot ce ai construit după data de 7 martie, când Saturn a intrat în acest semn, va fi testat pentru o perioadă. Senzația principală va fi aceea că totul este blocat, încetinit și amânat. Dar să nu uităm că, de fapt, Saturn vrea să îți arate ce este cu adevărat realizabil și acea parte din mintea ta care nu are nicio legătură cu realitatea. Bineînțeles, cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor avea mai mult de muncă pentru absolut orice. 

18 IUNIE: LUNĂ NOUĂ ÎN GEMENI

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să avem noi debuturi, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!

21 IUNIE: SOARELE INTRĂ ÎN RAC/SOLSTIȚIUL DE VARĂ

Ne îndepărtăm de energia interactivă și glumeață a Gemenilor, căutând confortul casei și atașamentele care să ne facă să ne simțim mai puțin vulnerabili. Nevoia de a ne așeza, de împăcare, de echilibru emoțional va crește. Relația cu membrii familiei va deveni prioritară. 

27 IUNIE: MERCUR INTRĂ ÎN RAC

Vom deveni adevărați cameleoni sociali. În momentul în care te uiți la imaginea de ansamblu, te interesează modul în care te afectează atât pe tine, cât și pe cei dragi. Cuvintele vor fi însoțite de emoții și vom avea tendința de strânge multe amintiri. Bineînțeles, vom fi destul de vulnerabili și pe toane. 

Citește și: Horoscop IUNIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite

Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

Horoscop Lună Plină. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară

Horoscop de weekend pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mai puține pretenții pentru o zodie

Freepik.com

Previziuni astrale. Ce lecții aduce Lordul Karmei pentru Taur, Rac, Leu, Balanță, Săgetător și Capricorn

pixel