Horoscop IUNIE 2023 pentru Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, oferă previziunile pentru zodiile Leu, Fecioară, Balanță și Scorpion. Descoperă veștile pentru acești nativi în a șasea lună din an!

Vestea bună a lunii iunie este intrarea lui Venus în semnul Leului. Până când își va începe retrogradarea (23 iulie), ne vom bucura de acest tranzit cu tot ce ne poate da el: dramatism, vivacitate, creativitate, nevoia de atenție, iubire înflăcărată, iubire de sine. Ca să nu mai spunem că și Marte, planeta pasiunii și a acțiunii, este în același semn. Și când Venus și Marte se întâlnesc, se creează o punte către succes, carismă, competiție și atracție.

Previziuni pentru Leu/Ascendent în Leu

Iunie îți priește, nativ Leu! Mai ales că Venus va intra în semnul tău la început de lună. Simți că dai pe dinafară de carismă și atragi pe oricine, ca un magnet. Le vei ști pe toate! Ești îndemnat să te bucuri de viață luna viitoare, să ieși pe afară, să te distrezi, să te pui în valoare cât mai mult. Urmează o lună minunată. Și la locul de muncă se anunță schimbări favorabile, pe care le aștepți de mult timp. Trăiește clipa și axează-te mai mult pe lucrurile bune, o să ai de câștigat! Citește aici previziunile complete pentru LEU în iunie 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Se vor întâmpla multe lucruri la locul de muncă, dar nu toate vor fi roz. Pentru că apar numeroase schimbări, poți simți că ești obosit, dat peste cap. Surmenajul este prezent în luna iunie, așa că trebuie să ai grijă în acest sector, chiar dacă vei continua să îți faci treaba ca la carte. Pe plan relațional, pot reapărea niște decizii de acum câteva luni. Și urmează o lună potrivită pentru aceste decizii în relații, care se pot întâmpla cu încetinitorul. Citește aici previziunile complete pentru FECIOARĂ în iunie 2023.

Previziuni pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Orice vârstă ai avea, folosește luna iunie pentru a te interesa de sănătatea ta. Așadar, mergi la analize, mai ales dacă nu ai mai fost de multă vreme. De ce spunem asta? Pentru că Saturn va retrograda și s-ar putea să te obosească și să îți ia din energie. Îți vei da seama concret ce ai de făcut la job și poți lua o decizie dacă rămâi sau dacă pleci. Anumite planuri de viitor pot fi date peste cap, așa că fii atent. Aceeași grijă se impune și pe plan relațional, mai ales în cercurile de prieteni. Citește aici previziunile complete pentru BALANȚĂ în iunie 2023.

Previziuni pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Iunie va fi importantă pentru tine. Mai ales din punct de vedere profesional, așa că ești îndemnat să nu dai înapoi deloc. Mergi drept la țintă, ia decizii și implică-te cât poți de mult, pentru că ai o nevoie mare de a te manifesta. Și planul amoros este vizat în următoarea perioadă, chiar dacă lucrurile nu se vor întâmpla atât de rapid precum îți dorești tu. Atenție la frustrările în acest domeniu. Citește aici previziunile complete pentru SCORPION în iunie 2023.

Iată și calendarul astrologic al lunii IUNIE 2023!

4 IUNIE: LUNĂ PLINĂ ÎN SĂGETĂTOR 

Soarele și Luna sunt în opoziție. Soarele în Gemeni își dorește schimbări și diversitate, Luna în Săgetător își dorește ca lucrurile să fie făcute corect, însă Saturn vine și le frustrează pe ambele. Pentru că ne va face să ne îndoim de noi. Lupta dintre “eu știu“ versus “eu cred“ va fi destul de aprigă și va produce repercusiuni îndelungate. Am putea spune că laitmotivul evenimentului este dublul standard. Sunt momente în care declarăm puternic că noi nu am reacționa într-un fel, dar ne vom trezi la un moment dat când va trebui să ne adaptăm și vom recurge exact la faptele pe care le respingeam la un moment dat. 

5 IUNIE: VENUS INTRĂ ÎN LEU 

Ei bine, când vorbim despre Venus în Leu, e ca și cum vorbim despre o regină. Venus o reprezintă pe Afrodita, este a doua planetă de la Soare. Venus este, așadar, zeița frumuseții, a iubirii, frumos, estetic, pasional, dar, atenție, este și a BANILOR, să nu uităm că dragostea, de multe ori, trece prin stomac. 

Venus în Leu poate căpăta o notă dramatică, vrem să ieșim, să dansăm, să strălucim, să ne lăudăm cu rochia pe care am cumpărat-o, vrem să fim văzuți, observați, filmați, să captăm atenția întregii lumi. Vom fi martorii unei explozii de energie, dorință, înflăcărare. Venus în Leu ne face să ieșim în lume și pur și simplu să strălucim. 

Atenție! Acest tranzit nu va fi unul simplu! Pentru că Venus va și retrograda în acest semn, între 23 iulie-4 septembrie. 

11 IUNIE: PLUTO RETROGRAD SE ÎNTOARCE ÎN CAPRICORN/MERCUR INTRĂ ÎN GEMENI

După scurtul tranzit în semnul Vărsătorului, început pe 23 martie 2023, iată că planeta transformărilor radicale se întoarce în semnul testat încă din 2008, cel al Capricornului.  Acesta este asociat cu perseverența, organizarea, răbdarea, ambiția și cu materialismul exagerat sau cu o lipsă de încredere.

Pluto este planeta transformării, puterii, viselor și iluziilor și este asociată cu lumea interlopă și forțele subconștiente, care se referă la planeta numită după zeul grec Hades. Chiar dacă Pluto înseamnă transformare, poate indica, de asemenea, modul în care ești sârguincios sau autodisciplinat.

Mercur își începe tranzitul în semnul lui preferat, al Gemenilor. Vom îmbrățișa cu ușurință experiențe noi și interesante, vom socializa fără probleme cu o mare varietate de oameni pentru a le stimula intelectul - cu atât mai mulți, cu atât mai bine.

17 IUNIE: SATURN ÎȘI ÎNCEPE RETROGRADAREA ÎN PEȘTI

Tot ce ai construit după data de 7 martie, când Saturn a intrat în acest semn, va fi testat pentru o perioadă. Senzația principală va fi aceea că totul este blocat, încetinit și amânat. Dar să nu uităm că, de fapt, Saturn vrea să îți arate ce este cu adevărat realizabil și acea parte din mintea ta care nu are nicio legătură cu realitatea. Bineînțeles, cei cu marcaj mutabil (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) vor avea mai mult de muncă pentru absolut orice. 

18 IUNIE: LUNĂ NOUĂ ÎN GEMENI

Este o perioadă bună în care să avem intenții, să începem lucruri noi. E o chestie legată de atitudine. Putem să avem noi debuturi, putem să ne schimbăm starea, percepția. E cazul să învățăm și alte variante, să acceptăm că putem avea realități diferite, percepții diferite. Și da, educația este cheia de cele mai multe ori!

21 IUNIE: SOARELE INTRĂ ÎN RAC/SOLSTIȚIUL DE VARĂ

Ne îndepărtăm de energia interactivă și glumeață a Gemenilor, căutând confortul casei și atașamentele care să ne facă să ne simțim mai puțin vulnerabili. Nevoia de a ne așeza, de împăcare, de echilibru emoțional va crește. Relația cu membrii familiei va deveni prioritară. 

27 IUNIE: MERCUR INTRĂ ÎN RAC

Vom deveni adevărați cameleoni sociali. În momentul în care te uiți la imaginea de ansamblu, te interesează modul în care te afectează atât pe tine, cât și pe cei dragi. Cuvintele vor fi însoțite de emoții și vom avea tendința de strânge multe amintiri. Bineînțeles, vom fi destul de vulnerabili și pe toane. 

Citește și: Horoscop IUNIE 2023 pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel