Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești și recomandări importante pentru LEU în iulie 2024.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu IULIE 2024

În primul rând, trebuie să îți amintim faptul că Marte se află în continuare în Casa a zecea a carierei, în primele trei săptămâni ale lunii iulie. Ce înseamnă asta? Că vor fi destul de multe frecușuri la locul de muncă. Poate apar niște ciocniri cu persoanele care au autoritate, precum șefii. Tu vrei să le arați că vrei și poți, dar s-ar putea să găsești metoda cea mai nepotrivită. Momentul în care vei forța sau vei trece peste dorințele lor sau nu vei ține cont de ceea ce vor și ei, este posibil să greșești. Și riști să nu te mai aibă atât de mult la suflet.

Recomandarea astrologului ar fi ca tu să îți arăți ambiția, să vrei mai mult, însă nu intra în nicio ceartă și în niciun conflict cu cineva de la locul de muncă. Vor fi zile și situații în care te superi și te enervezi, simți că nu ești valorizat, însă va fi vorba doar despre o frustrare de moment, nu trebuie să iei decizii din acestea bruște. 

Pe urmă, Marte, la final de lună, se va duce în Casa a unsprezecea, pe 20 iulie și ai să vezi că oamenii te văd cu alți ochi. Nu mai ai chef să forțezi doar ca să demonstrezi ceva celor din jur. Vei vedea și rezultate.

Pe la începutul lunii, Mercur intră în semnul tău, după care Venus și pe urmă și Soarele. Așadar, în afară de câteva inconveniențe pe plan profesional, este o lună bună pentru nativii Leu.

Pluto retrograd pentru Leu/Ascendent în Leu: „Ai grijă să nu intri în cele mai toxice relații cu putință!"

Marte se va duce în Casa a unsprezecea și se apropie de Jupiter, așa că devii foarte sociabil, foarte popular, apar tot felul de persoane și cunoști oameni noi. Este o lună bună ca să îți faci și noi prieteni. 

De altfel, în luna iulie trebuie să ai în vedere următoarea situație. De câte ori simți că nu mai poți, că nu mai ai putere, astrologul îți garantează că până la urmă o vei găsi. Dar o vei găsi prin ceilalți. Așa că nu sta prin casă în următoarea lună. 

De asemenea, luna iulie va fi bună și pentru schimbarea garderobei, pentru afișarea carismei dar și pentru a cuceri. S-ar putea să faci ravagii în jurul tău sau poți avea niște idei extraordinare. Devii sufletul petrecerii oriunde vei merge. 

Pe la final de lună, ar fi foarte bine să îți schimbi atitudinea și față de colegi, nu doar față de șefi. Fii mai prietenos cu ei.

Citește și: Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Leu/Ascendent în Leu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel