Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Cum va fi iulie pentru Fecioară sau cei cu ascendent în Fecioară? Daniela Simulescu vine cu detalii pentru acest semn de pământ!

Horoscop Fecioară /Ascendent în Fecioară IULIE 2024

Ce îți recomandă ție astrologul în luna care vine? Să călătorești! Poate fi vorba de călătorii pe distanțe scurte, dar și pe distanțe lungi. Trebuie să fii cât mai departe de tumultul vieții cotidiene. Ia-ți partenerul și mergi departe! Cu cât călătorești într-un cerc cât mai restrâns, cu atât te vei simți mai bine. Mai ales în primele trei săptămâni ale lunii. Ai nevoie de un pic de retragere, de un pic de meditație, dar și puțină solitudine nu strică.

Daca ești într-o relație, mergi cu partenerul undeva, iar dacă ești singur, la fel, te poți plimba și singur. Ai nevoie să îți reîncarci bateriile. 

De asemenea, finalul lunii este foarte important din punct de vedere profesional. Indiferent dacă ești sau nu în vacanță. Vei simți că în sfârșit te motivează ceva. Pentru că în Casa a zecea, alături de Jupiter, va intra și Marte. Și aduce momente din acestea cu termene limită, cu ambiție, cu competiție. Și vrei să demonstrezi ceva. 

Pluto retrograd pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară: "Pe zona de sănătate, Pluto distruge!"

Saturn a început retrogradarea în Casa a șaptea a relațiilor. Este adevărat că va dura până pe 15 noiembrie, însă poți resimți efectele de pe acum. Va fi nevoie să te conectezi altfel cu partenerul. Apar situații mult mai stresante, dar care te fac să cunoști partenerul mult mai bine. 

Cei care sunt de mult timp într-o relație pot intra într-un soi de blazare sau chiar plictiseală. Așa că ai nevoie să schimbi ceva, dacă te afli în această situație. Saturn retrograd nu mai aduce fluturași și nici o chimie ca în filme. Ci aduce seriozitate, responsabilitate sau chiar momente de răceală și de detașare. 

Nu trage de tine în iulie, ci prioritizează acea parte de distracție, de voie bună, de reîncărcare a bateriilor, după care în august, Mercur, guvernatorul tău, va și retrograda. Mercur o să intre și el în semnul tău pe data de 25 iulie. Acest tranzit îți va da multe de făcut, așa că profită de luna iulie cât poți de mult. Cei care vor un nou loc de muncă au multe posibilități. 

Ai în vedere și următorul articol: Fecioara în 2024: Propuneri surprinzătoare și teste în relații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel