Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești! Iată despre ce vorbește următoarea lună pentru acest semn de aer.

Horoscop Balanță/Ascendent în Balanță IULIE 2024

Înainte de a ne aminti de alte aspecte ale lunii iulie, să nu uităm că Lilith va intra în semnul tău, de pe 29 iunie. Ce înseamnă asta? S-ar putea să ai chef de scandal, o poftă de a fi mai rebel, de a fi mai independent și de a nu mai urma pe toată lumea. Vrei să șochezi și să fii mai extravagant. De ce nu? Nu e nimic rău în asta. Este posibil să nu mai vrei să mergi în vacanțe unde merge toată lumea sau îți dorești să te îmbraci diferit decât cei din jur. Ori vrei să îți schimbi înfățișarea într-un mod în care nu ai făcut-o până acum. Tocmai pentru a crea o diferență clară între tine și ceilalți.

Clar este că Lilith nu mai vrea să faci parte din turmă. Tu, ca arhetip, vrei să fie echilibru, armonie și să faci pe plac tuturor celor din jur. Dar odată cu acest tranzit, nu vei mai avea deloc chef de toate acestea. Lilith are darul de a te face și foarte magnetic și foarte atrăgător. O să fii și competitiv, vrei să lupți de dragul de a demonstra, nu neapărat pentru un obiectiv anume.

Venus, guvernatoarea ta, intră în Casa a unsprezecea, ceea ce te face sociabil, te bagi în seamă cu toată lumea, oamenii vin către tine. Acest tranzit îți oferă și încredere, dar și chef de viață. Reușești să îmbini foarte bine partea profesională cu cea personală. 

Saturn și-a început retrogradarea în Casa a șasea. Nu munci mai mult decât este cazul, nu face eforturi suplimentare daca nu ți se cer. Sănătatea nu trebuie neglijată, indiferent că ești sau nu în vacanță în această vară. Prevenția este foarte importantă cu Saturn retrograd în Casa a șasea a muncii și a sănătății. Acest tranzit te obosește foarte mult și nu o să te mai simți la fel că până acum. La un moment dat, fiind atât de obosit și tracasat, reușești să îți găsești o altă rutină și un alt mod de a funcționa, pe plan personal, profesional și pe cel al rutinei.

Saturn retrograd te poate și ajuta, dar nu uita că depinde și de tine, nu doar de acest tranzit. 

La final de lună, Marte intra în Casa a noua și te ajută să călătorești, să înveți, să dai examene, să iei note mari, daca este cazul. Acest tranzit este potrivit și pentru reconversii profesionale.

Citește și articolul: Balanța în 2024: Concentrare pe nevoile personale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Freepik

Cea mai norocoasă Lună Nouă va avea loc pe 6 iulie! Care sunt cele mai avantajate zodii

Sursă foto: Freepik

Mercur în Leu, din 2 iulie. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sursa: pixabay.com

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru fiecare zodie/ascendent

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel