Horoscop IULIE 2024. Previziuni astrale pentru FIECARE zodie și ascendent
Autor: Gentiana Mocanu-Pavel
Data publicării:
Horoscop lunar. Vezi recomandările pentru fiecare semn din zodiac!

Daniela Simulescu, redactorul-șef Astrosens.ro, oferă previziunile lunii iulie pentru nativii zodiacului! Va oferi mai multe detalii despre evenimentele cele mai importante, cum ar fi Luna Nouă din Rac și tranzitul lui Marte în semnul Gemenilor.

Berbec/Ascendent în Berbec

Marte, guvernatorul tău, va rămâne în Casa a doua până pe 20 iulie, ceea ce înseamnă că primele trei săptămâni ale lunii acesteia vor aduce multe cheltuieli. Chiar când simți că te-ai stabilizat financiar și ai economisit niște bani, ar putea apărea situații neprevăzute care îți perturbă planurile. Acestea pot fi cheltuieli mici, dar stresante. Totuși, Marte te poate inspira să găsești noi modalități de a face bani. Vezi aici previziunile complete pentru Berbec.

Taur/Ascendent în Taur

Marte rămâne în semnul tău până pe 20 iulie, ceea ce înseamnă că în primele trei săptămâni ale lunii vei fi foarte agitat. Nu doar tu vei simți această energie, ci și cei din jurul tău. Deși în mod normal ești calm și ai propriul tău ritm, sub influența acestui tranzit, vei dori ca lucrurile să se întâmple rapid. Vei fi nerăbdător și nu vei accepta ușor amânările sau anulările. În consecință, cei din jurul tău vor resimți această presiune și vor fi stresați de comportamentul tău. Vezi aici previziunile complete pentru Taur.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte va intra în semnul tău pe 20 iulie și se va apropia de Jupiter. Ce înseamnă asta? Este momentul să nu ratezi nicio oportunitate și să nu faci concesii. Când ți se pune întrebarea "Ce vrei?", răspunde ferm: "Totul!” Chiar dacă nu vei obține totul în această viață, abordarea încrezătoare îți va spori șansele de reușită. Vezi aici previziunile complete pentru Gemeni.

Rac/Ascendent în Rac

Încă din prima săptămână a lunii, vei beneficia de aspecte astrale favorabile. Ce se întâmplă? Pe 6 iulie va avea loc o Lună Nouă în semnul tău, ceea ce oferă o ocazie fantastică să descoperi ce te face cu adevărat fericit și ce îți aduce împlinire. Este important să te concentrezi pe tine și să nu te gândești mai întâi la fericirea celor din jur. Aceasta este o oportunitate să explorezi ceea ce te face pe tine fericit. Vezi aici previziunile complete pentru Rac.

Leu/Ascendent în Leu

Marte se află în continuare în Casa a zecea a carierei în primele trei săptămâni ale lunii iulie. Ce înseamnă asta? Vor fi destul de multe tensiuni la locul de muncă. Este posibil să apară conflicte cu persoanele care au autoritate, precum șefii. Tu vrei să demonstrezi că ești capabil și ambițios, dar s-ar putea să alegi metode nepotrivite. Dacă vei forța lucrurile, vei ignora dorințele lor sau nu vei ține cont de ceea ce vor și ei, riști să greșești și să-ți pierzi simpatia colegilor și a superiorilor. Vezi aici previziunile complete pentru Leu.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

Trebuie să te îndepărtezi de tumultul vieții cotidiene. Ia-ți partenerul și plecați undeva departe! Cu cât călătorești într-un cerc mai restrâns, cu atât te vei simți mai bine, mai ales în primele trei săptămâni ale lunii. Ai nevoie de puțină retragere, meditație și chiar de un strop de solitudine pentru a-ți regăsi echilibrul. Vezi aici previziunile complete pentru Fecioară.

Balanță/Ascendent în Balanță

Lilith a intrat în semnul tău pe 29 iunie, ceea ce ar putea stârni dorința de scandal, rebeliune și independență. S-ar putea să simți nevoia să șochezi și să fii mai extravagant. Este posibil să nu mai vrei să mergi în vacanțe obișnuite sau să îți dorești să te îmbraci diferit față de cei din jur. Poate chiar vrei să îți schimbi înfățișarea într-un mod neașteptat pentru a te diferenția clar de ceilalți. Vezi aici previziunile complete pentru Balanță.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte, guvernatorul tău, se află în Casa a șaptea până pe 20 iulie. Dacă ești singur și în căutarea cuiva sau dornic de o aventură de vară, acest tranzit este perfect pentru flirt și cucerire. Totuși, atunci când cunoști pe cineva, nu ar trebui să îți faci planuri pe termen lung cu acea persoană. Marte favorizează atracția și senzualitatea, dar nu este ideal pentru relații stabile și de lungă durată. Vezi aici previziunile complete pentru Scorpion.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Jupiter se află în Casa a șaptea, deci este momentul potrivit să repari orice nu funcționează în relația ta și să acorzi atenție acestui aspect. Pe 20 iulie, Marte va intra și el în aceeași casă astrologică. Știm că Marte poate aduce cu el tendința către conflicte și confruntări. Prin urmare, dacă nu iei măsuri în prima parte a lunii pentru a rezolva problemele, finalul lunii ar putea aduce la suprafață conflictele nerezolvate și tensiunile ascunse în relație. Vezi aici previziunile complete pentru Săgetător.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

În primele trei săptămâni ale lunii vei munci mult dar eficient. Există și oportunități să te distrezi, să te bucuri de viață și să fii romantic. Totuși, pe finalul lunii, situația se schimbă. Veți întâmpina mai mult efort, stres și cheltuieli. S-ar putea să apară crize de timp și schimbări în activități, care pot deveni mai frecvente și mai intense. Vezi aici previziunile complete pentru Capricorn.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Saturn și-a început retrogradarea în Casa banilor. Asta înseamnă că va trebui să fii mai prudent financiar, să înveți să trăiești cu mai puțină cheltuială sau să eficientizezi bugetul. Saturn are tendința să aducă lecții de maturizare, deși nu întotdeauna într-un mod plăcut. Poți resimți mereu presiunea lipsei banilor și limitările financiare, dar de fapt, Saturn te învață să fii rezistent, să crești și să prioritizezi ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Vezi aici previziunile complete pentru Vărsător.

Pești/Ascendent în Pești

Îți pui prea multe speranțe în luna iulie: vrei să mergi în vacanță, să te distrezi, să participi la evenimente, dar Saturn retrograd îți impune niște limite. Cel mai probabil o să te simți obosit, stresat și iritat, iar capacitatea ta de a face lucrurile pe care obișnuiai să le faci poate fi redusă. Configurația astrală a lunii iulie pare să îți sugereze să petreci mai mult timp acasă. Vezi aici previziunile complete pentru Pești.

Zodia care în luna iulie are nevoie să se îngrijească. Vei face sacrificii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Cum se simte partenerul infidel după ce a comis fapta. Psihoterapeut: Nu mai poți să te prefaci și să minți!

freepik.com

Infidelitatea și relațiile paralele. Psiholog:"Creierul tău este cel care se duce într-o altă zonă!”

Freepik.com

Crezi că partenerul tău este îndrăgostit de altcineva? Iată cum îți poți da seama!

freepik.com

Lilith în Balanță. Provocări și recomandări pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025

pixel