Horoscop iulie 2022: Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. „Nu te lăsa purtat de val!”. VIDEO
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru ultimele semne ale zodiacului și le recomandă ca atât în vacanță, cât și la serviciu să aibă grijă ce fac cu banii, căci vor simți apoi efectele cheltuielilor făcute. Detalii despre ce anume îi așteaptă pe nativii Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești în luna iulie 2022, găsești mai jos!

Luna iulie poate fi caracterizată în funcție de două categorii. Cei care merg în continuare la muncă vor observa că ritmul încetinește și că nu trebuie să forțeze niciun proiect. Cei care ajung în vacanță în iulie se vor bucura de liniște, confort și de senzația că timpul stă în loc.

Dar ambele categorii vor fi preocupate de ceva: de partea financiară. Tranzitul lui Marte în Taur va scoate la suprafață unele situații greu de gestionat sau chiar obiceiurile noastre nepotrivite. Și cum Marte se va apropia de Uranus și Nodul Nord, vom fi obligați să învățăm contabilitate. La propriu sau la figurat. Așa că, indiferent că ești la plajă sau la muncă, fă tot posibilul ca în iulie să nu te lași purtat de val și să intri și în contul de economii. Vei regreta cu siguranță din toamnă! Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie poate provoca și unele schimbări pe piața muncii, unele neașteptate și total neplăcute. Cu Mercur și Venus în Rac, ar fi bine să aveți grijă și de siguranța emoțională. Luna Nouă din Leu de pe 28 iulie va fi în trigon cu Jupiter, deci am putea spune că finalul lunii vine și cu vești bune!

PREVIZIUNI PENTRU SĂGETĂTOR/ ASCENDENT ÎN SĂGETĂTOR ÎN IULIE 2022!

Marte intră în casa a 6-a și agită foarte mult spiritele pe plan profesional, o să apară acolo o stare destul de apăsătoare, se va crea o notă de disconfort. Pot apărea foarte multe certuri cu colegii, ceea ce nu va face decât să genereze o cantitate mare de stres. Totodată, ți se pare că nu se întâmplă nimic, că lucrurile nu merg deloc așa cum îți dorești, sau dacă merg, se mișcă precum un melc.

Marte în casa a 6-a s-ar putea să îți arate că ai neglijat partea profesională. Nu ai avut suficientă grijă de stilul de viață, nici de sănătate și nici de treburile gospodărești, de aceea acum, încercând să recuperezi, vei simți că ești sclavul tuturor, atât acasă cât și la serviciu. Ți se va părea că toată lumea te folosește. Este doar o victimizare pentru că ai vrea să îți iasă lucrurile într-un anumit fel.

E posibil să fi căutat niște scurtături până acum, niște modalități de a face lucrurile doar la suprafață și îți dai seama că poate nu trebuia. Previziunile complete pentru Săgetător le găsești aici! 

PREVIZIUNI PENTRU CAPRICORN/ ASCENDENT ÎN CAPRICORN ÎN IULIE 2022!

Intrarea lui Marte în Taur te poziționează printre cei mai bine aspectați, așadar numai vești bune pentru cei cu marcaj de Capricorn, în special în ceea ce privește dragostea.

„Pentru tine luna aceasta este importantă din punctul de vedere al iubirii”, îți transmite astrologul Daniela Simulescu. Marte în casa a 5-a spune să te ocupi de o pasiune, să faci ceea ce îți place, să te distrezi, să zâmbești mai mult.

Este necesar să ieși în lume cât mai mult. Dacă nu ești într-o relație, atunci poți merge la întâlniri, poți flirta, te poți bucura de zâmbete și priviri. Dacă ești într-o relație, ai toate aspectele bune pentru a-ți privi partenerul cu alți ochi, puteți să vorbiți, să negociați, să comunicați. Găsești chiar aici previziunile complete pentru Capricorn! 

PREVIZIUNI PENTRU VĂRSĂTOR/ ASCENDENT ÎN VĂRSĂTOR ÎN IULIE 2022!

Dacă în prima parte a lunii nu reușiți să vă bucurați deloc, veți avea senzația că nu vă iese nimic, în a doua parte a lunii lucrurile se vor mișca mai pe gustul vostru.

Revenind la prima parte a lunii iulie, vi se pare că nu rezolvați nimic, că lucrurile nu decurg conform planului și de mai multe ori vi se va potrivi zicala „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Unele chestiuni familiale vă vor irita mai mult ca altădată. Nu veți avea control asupra lor, nu aveți ce să faceți, așa că încercați să nu vă enervați fără rost.

Aveți foarte multe frici nefondate. Trebuie să vedeți de unde vin aceste frici, ce anume le produce. Vă panicați, exagerați, ar fi bine să meditați, să ascultați muzică și să încercați să vă liniștiți. Mulți dintre voi veți dori să vă mutați, veți dori o casă mai mare. Previziuni complete pentru Vărsător găsiți aici! 

PREVIZIUNI PENTRU PEȘTI/ ASCENDENT ÎN PEȘTI ÎN IULIE 2022!

O să vă eliberați, în sfârșit, în iulie de toată presiunea financiară care v-a afectat în ultima perioadă. Toată luna iulie o să gestionați altfel situația financiară, nu o să mai aruncați atât de mulți bani în toate părțile, o să începeți să vedeți altfel câștigurile și o să vă gândiți cum să atrageți mai mult.

S-ar putea ca în iulie să înțelegeți că undeva ați acordat mai multă atenție decât era cazul, ba mai mult, v-ați sacrificat pentru cineva sau pentru o cauză care nu merita atât de mult din energia și resursele voastre. 

Cei care aveți copii, trebuie să fiți atenți la ei, că ar putea apărea situații acolo, chit că este vorba despre școală, grădiniță, studii, sau pur și simplu despre situația lor emoțională. Previziuni complete pentru Pești găsiți cu un click aici! 

Urmăriți mai jos întreaga emisiune VIDEO!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie nu primește apreciere și validare din partea celorlalți

pixel