Horoscop iulie 2022. Previziuni pentru toate zodiile. „Să privim realitatea în față!”
Autor: Elena Airini
Data actualizării:
Data publicării:
Astrologul Daniela Simulescu vine cu vești pentru toate zodiile în luna iulie 2022. Se pare că odată cu această lună ni se cere să fim mai practici și să evaluăm cu exactitate poziția în care ne aflăm și neapărat să fim mai atenți în ceea ce privește siguranța noastră financiară!

A trecut jumătate de an. La nivel internațional au fost multe evenimente care au schimbat structura lui 2022. Iulie este luna în care să te întrebi ce transformări ai avut la nivel personal. În primul rând, cele interioare, după care cele exterioare. Unele situații au depins de tine, altele nu (mai ales cele din preajma conjuncției Jupiter-Neptun din Pești de pe 12 aprilie).
Intrarea lui Marte în Taur de pe 5 iulie ne cere să fim mai practici. Să lăsăm visarea, așteptările și să privim realitatea în față. Să ne uităm în buzunare și să nu ne bazăm pe banii pe care îi vom face. Ci pe cei de aici și acum. Luna Plină din Capricorn de pe 13 iulie va schimba și piața muncii.
Luna Nouă din Leu de pe 28 iulie ne mai aduce un suflu de prospețime și o doză de încredere în forțele proprii.

Horoscop iulie 2022 Berbec

Marte intră în Taur, deci tu ar trebui să ai mare grijă la zona financiară, indiferent dacă ești în vacanță sau la serviciu. Marte te ajută să obții și venituri, dar te face să le cheltuiești și foarte repede. Mai ales, că lui Marte în Taur îi place să mănânce bine, să se distreze. Nu te pierde, nu fi mai generos decât e cazul. Vei simți nevoia de a face cadouri celor din jurul tău, de a fi darnic cu copiii, dacă ai copii.

Marte se va întâlni cu Nodul Nord și cu Uranus. E posibil să ai surprize mari pe planul financiar, nu mai ai resursele pe care le făceai înainte. Citește continuarea pentru Berbec cu un click aici!

Horoscop iulie 2022 Taur

Marte intră în semnul vostru, Venus intră în Rac și vă priește, dar asta abia după 17 iulie. Faptul că Marte se apropie de Uranus, de Nodul Nord și face și aspecte cu Nodul Sud, nu este chiar plăcut. S-ar putea să fie nevoie să descoperiți că ceva este vechi, că ceva a „mucegăit” pe undeva, și la propriu și la figurat.

Marte vă împinge să faceți un pas înainte, iar pentru că voi nu sunteți foarte activi, de data asta s-ar putea să ajungeți într-un punct-limită, care să vă oblige să schimbați ceva. Citește continuarea pentru Taur chiar aici! 

Horoscop iulie 2022 Gemeni

Mercur iese din semnul vostru, ceea ce înseamnă că nu veți mai fi atât de centrați pe propria persoană. E posibil să nu mai fiți axat doar pe ceea ce simțiți, pe idei, pe gânduri, ci pe ce produceți, pe resurse, pe ceea ce este palpabil. Marte va intra în Taur, acest lucru nu vă priește.

Vă simțiți foarte îngrijorați de sănătatea voastră, dar vă încăpățânați să afirmați că știți voi mai bine. Cu Marte în casa a 12-a trebuie să mai ascultați și alte persoane. Click aici pentru previziunile complete pentru Gemeni în iulie 2022!

Horoscop iulie 2022 Rac

Marte iese din casa a 10-a, acum veți vedea roadele din zona profesională. Pentru cei cu proiecte, cei care v-ați făcut treaba, s-ar putea să vă fie bine. Cei care nu au profitat de tot ce a venit pe partea profesională, atunci e posibil să apară mici probleme. S-ar putea să cereți mai mult decât e cazul.

E bine să căutați compania celorlalți chiar dacă vă mai supără. Nu puneți la suflet orice mici scăpări, până la urmă toți oamenii au și perioade mai dificile. Continuarea previziunilor pentru Rac în iulie 2022 chiar aici!

Horoscop iulie 2022 Leu

Trebuie să îți regăsești resursele interioare, să ai grijă de sănătatea ta emoțională, de energia ta. Ai grijă de somn, odihnă, nu lua prea multe proiecte în același timp și renunță la oamenii care nu îți fac bine. Refuză-i politicos pe cei cu care chiar nu ai chef să pleci în vacanță, nu te duce oriunde cu oricine. Nu fi doar de fațadă, nu fi acolo prezent doar de dragul de a primi aprecierea celorlalți.

Prima parte a lunii nu îți priește, Soarele este în casa a 12-a, unde vor intra și Venus și Mercur. Așadar, va fi ceva retragere, vor fi sentimente neplăcute. Continuarea previziunilor pentru Leu în iulie 2022 chiar aici!

Horoscop iulie 2022 Fecioară

În prima parte a lunii, energia ta se duce către ceilalți. Vei fi foarte axat pe oamenii din jurul tău. Te vei pierde între aceștia, prieteni, colegi, rude. Îți vei împărți timpul între familie și prieteni și te vei concentra pe cum îi poți ajuta, pe ceea ce se întâmplă în viața lor. Aceasta va fi tendința ta, cel puțin în prima parte a lunii iulie, iar spre finalul acesteia, când Mercur intră în Leu s-ar putea să ai un șoc.

S-ar putea să îți dai seama că ți-ai rispit energia mergând cu toți și la întâlniri și la botezuri și la nunți și la mare și în vacanță și că ai uitat de ce îți doreai să faci cu adevărat pentru tine. Previziuni complete pentru Fecioară în iulie 2022 găsești chiar aici! 

Horoscop iulie 2022 Balanță

Din punctul de vedere al relațiilor, e posibil să răsuflați ușurați, să fiți eliberați de presiunea și tensiunea pe care v-a adus-o Marte, care acum iese din casa a 7-a și rămâne doar Jupiter acolo. Deci, în sfârșit vine ceva liniște. Marte se duce în casa a 8-a și vorbește despre tot ce ține de chimie personală, sexualitate, senzualitate, pasiune.

Din punct de vedere finaciar, s-ar putea să apară situații în care înțelegeți că banii la comun nu sunt gestionați așa cum trebuie. Click aici pentru horoscopul complet al lunii iulie pentru Balanță!

Horoscop iulie 2022 Scorpion

E posbil ca pentru voi să vină o lună destul de tensionată pe de o parte, dar care să vă ajute tocmai în acest fel. De regulă, până nu suntem duși, împinși către situații limită, nu dorim să luăm deloc măsuri. Odată cu intrarea lui Marte în casa a 7-a, pentru Scorpioni toată luna iulie ar putea testa limitele cadrului relațional, s-ar putea să ducă la sepărări, despărțiri, partaj.

S-ar putea să se agite apele și să nu înțelegeți ce se întâmplă. Însă, toate acestea vor avea în final o vibrație eliberatoare. Click aici pentru horoscopul complet al lunii iulie pentru Scorpion!

Horoscop iulie 2022 Săgetător

Marte intră în casa a 6-a și agită foarte mult spiritele pe plan profesional, o să apară acolo o stare destul de apăsătoare, se va crea o notă de disconfort. Pot apărea foarte multe certuri cu colegii, ceea ce nu va face decât să genereze o cantitate mare de stres. Totodată, ți se pare că nu se întâmplă nimic, că lucrurile nu merg deloc așa cum îți dorești, sau dacă merg, se mișcă precum un melc.

Marte în casa a 6-a s-ar putea să îți arate că ai neglijat partea profesională. Nu ai avut suficientă grijă de stilul de viață, nici de sănătate și nici de treburile gospodărești. Citește continuarea previziunilor pentru Săgetător în iulie 2022 chiar aici!

Horoscop iulie 2022 Capricorn

Intrarea lui Marte în Taur te poziționează printre cei mai bine aspectați, așadar numai vești bune pentru cei cu marcaj de Capricorn, în special în ceea ce privește dragostea. „Pentru tine luna aceasta este importantă din punctul de vedere al iubirii”, îți transmite astrologul Daniela Simulescu.

Marte în casa a 5-a spune să te ocupi de o pasiune, să faci ceea ce îți place, să te distrezi, să zâmbești mai mult. Este necesar să ieși în lume cât mai mult. Previziuni complete pentru Capricorn în iulie 2022 găsești chiar aici! 

Horoscop iulie 2022 Vărsător

Dacă în prima parte a lunii nu reușiți să vă bucurați deloc, veți avea senzația că nu vă iese nimic, în a doua parte a lunii lucrurile se vor mișca mai pe gustul vostru.

Revenind la prima parte a lunii iulie, vi se pare că nu rezolvați nimic, că lucrurile nu decurg conform planului și de mai multe ori vi se va potrivi zicala „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Unele chestiuni familiale vă vor irita mai mult ca altădată. Nu veți avea control asupra lor, nu aveți ce să faceți, așa că încercați să nu vă enervați fără rost. Continuarea previziunilor pentru Vărsător în iulie 2022 chiar aici!

Horoscop iulie 2022 Pești

O să vă eliberați, în sfârșit, în iulie de toată presiunea financiară care v-a afectat în ultima perioadă. Toată luna iulie o să gestionați altfel situația financiară, nu o să mai aruncați atât de mulți bani în toate părțile, o să începeți să vedeți altfel câștigurile și o să vă gândiți cum să atrageți mai mult.

S-ar putea ca în iulie să înțelegeți că undeva ați acordat mai multă atenție decât era cazul, ba mai mult, v-ați sacrificat pentru cineva sau pentru o cauză care nu merita atât de mult din energia și resursele voastre.  Previziuni complete pentru Pești în iulie 2022 găsești chiar aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Aritmia cardiacă: mit și realitate

E adevărat că, odată cu înaintarea în vârstă, crește și riscul de aritmie?...


Top citite
freepik.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie trebuie să-și vadă lungul nasului!

freepik.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va fi dezamăgită de prieteni

Pixabay.com

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. O zodie trebuie să se abțină de la cheltuieli!

Sursa: pixabay.com

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. O zodie ar trebui să îndrăznească mai mult!

pixel