Horoscop internațional. Previziuni pentru Capricorn, Vărsător, Pești până în 2026
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Saturn a intrat în semnul Peștilor în anul 2023, unde va rămâne până în 2026. Planeta maturității se află în semnul iluziilor. Cum îi influențează acest tranzit pe nativii Capricorn, Vărsător și Pești?

Saturn vorbește despre maturitate, disciplină și timp. Pe măsură ce tranzitează semnul Peștilor, asociat spiritualității, ființei interioare, credinței, ni se va cere să fim foarte disciplinați cu credința noastră. Dacă avem speranțe, viziuni, învățăm cum să le aplicăm cu adevărat.

Saturn structurează. Această planetă mai vorbește și despre autoritate. Cu Saturn în semnul schimbării și adaptabilității, vor exista transformări în zonele de autoritate. Vom avea o restricție în modul în care privim spiritualitatea.

Iată ce ne spune Cam White, astrolog american, despre tranzitul lui Saturn în Pești!

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Saturn tranzitează casa a 3-a, asociată cu călătoriile pe distanțe scurte, comunicarea, frații și vecinii. Casa a 3-a mai vorbește și despre modul în care utilizezi cunoștințele pe care le ai. Astfel, când Saturn tranzitează casa a 3-a, aplici ceea ce știi. Având în vedere că Saturn este în Pești, trebuie să fii adaptabil, mutabil, dar și mult mai responsabil cu timpul tău. Poți prelua responsabilitatea când vine vorba de rude, atunci când vine vorba, poate, de mătuși, unchi, veri, frați, vecini, casa a treia va călătorii pe distanțe scurte, așa că poate fi restrictiv unde mergi, poate ești cu adevărat restricționat la zona în care te afli acum. Lucrurile vor părea mult mai ușoare decât au fost din 2018 și până acum. Ai învățat multe despre propria persoană și te-ai întâlnit cu restricții în ceea ce privește finanțele. Situația se ușurează și trebuie să fii mai responsabil. Te gândești cum să aplici ceea ce știi.

Maren Altman, astrolog internațional: Cum îți exprimi iubirea în funcție de poziția lui Venus și Marte în astrograma natală

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Saturn în casa a 2-a, va trebui să fii mai restrictiv, disciplinat și responsabil în privința banilor până în 2026. Fiind în Pești, este vorba despre adaptabilitate, nu despre rigiditate. Dar Saturn guvernează și a 12-a casă, cea a fricilor, fobiilor, auto-sabotajului. Pe măsură ce trece prin a doua, probabil că vei învăța unele lecții dure despre cum îți gestionezi banii, cum îi cheltui și care sunt temerile tale legate de finanțe. Saturn în Pești îți cere să te adaptezi, să fii deschis și mai puțin restrictiv.

Tara Nikita, astrolog internațional, ne vorbește despre retrogradarea planetelor în astrograma natală: Mercur, Venus, Marte, Jupiter

Pești/Ascendent în Pești

Saturn tranzitează casa întâi și acest lucru este foarte important. Saturn îți aduce responsabilitate și maturitate. Vei observa cum începi să devii mult mai disciplinat, mult mai responsabil și mult mai matur. Cu Saturn în semnul tău, nu este vorba despre a deveni complet o persoană în vârstă, furioasă sau mohorâtă, ci despre a vedea unde ai nevoie să fii mai matur, disciplinat și unde trebuie să te iei mai în serios. Saturn îți guvernează casa a 11-a, cea a prieteniilor, a rețelelor și a conexiunilor. Pe măsură ce tranzitează casa întâi, va fi mult mai ușor pentru tine să îți faci prieteni. Nu vor fi grupuri imense de oameni, dar va fi mai ușor să ai un grup restrâns de prieteni apropiați. Dar Saturn guvernează și casa a 12-a, care are legătură cu auto-sabotajul, izolarea, alienarea, lucrurile pe care nu îți place să le recunoști despre tine. Așadar, ceea ce ai ascuns față de tine, îți vor sări în față. Acesta este un moment de recunoaștere a multor aspecte în care te împiedici singur. Până în 2026, vei învăța să îți depășești propriile obstacole și să devii mai responsabil.

NOUĂ profeții astrologice care aduc SCHIMBĂRI RADICALE în 2025-2026

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Lună Nouă specială. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Previziuni astrale. Pe 8 mai are loc o Lună Nouă în...


Top citite
Freepik.com

Neptun în Pești până în 2026. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop săptămâna 6-12 mai 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie/ascendent

pixel