Horoscop internațional OCTOMBRIE 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță și Fecioară
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop octombrie 2024. Iată ce aduce luna octombrie pentru primele șase zodii, conform unui astrolog internațional!

Pe parcursul întregii luni, Marte va fi în Rac. Vom simți o dorință puternică de a ne proteja familia și de a menține armonia în cămin, dar acest efort poate duce la acumularea unor frustrări. Marte în Rac poate scoate la iveală conflicte aparent nesemnificative, dar care trădează tensiuni mai profunde. Nodurile Lunare amplifică influența lui Marte în acest semn. Până pe 4 noiembrie, este esențial să identificăm sursele de furie și să le gestionăm cu atenție, pentru a preveni izbucnirile emoționale în momente nepotrivite.

De pe 9 octombrie, Jupiter va retrograda în semnul Gemenilor. Ne va împinge să conștientizăm în ce domenii am exagerat începând cu 26 mai. Cu siguranță, va fi nevoie de ajustări.

În plus, cele două eclipse din octombrie deschid noi posibilități de comunicare cu cei din jur. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, din 2 octombrie, este însoțită de o conjuncție Mercur-Lilith, ceea ce ne încurajează să exprimăm nemulțumirile fără teamă de respingere. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec, pe 17 octombrie, creează o oportunitate pentru un nou început. Ne va oferi mai multă independență și o să ne deschidă un drum nou în viață.

Calendar astrologic octombrie 2024. „Urmează o lună foarte condimentată!”

Anastasia, astrolog internațional, aduce previziunile lunii octombrie!

Berbec/Ascendent în Berbec

Pe întreaga durată a lunii, Marte tranzitează semnul Racului în casa a patra. Când vine vorba de familie, te poți confrunta cu niște tensiuni. Pe 9 octombrie, Jupiter își începe retrogradarea în casa a treia. Dacă te-ai implicat mai mult în comunitate sau ai învățat lucruri noi, este posibil să te simți epuizat și va trebui să iei o pauză. Va fi necesar să îți revizuiești obiectivele și programul.

Taur/Ascendent în Taur

În octombrie, este recomandat să explorezi idei noi și să treci la treabă. Cu toate acestea, s-ar putea să simți o energie pasiv-agresivă. În relația cu frații și vecinii, aceștia te-ar putea irita. Fii răbdător și nu lăsa frustrarea să se acumuleze. Când Jupiter își va începe retrogradarea în casa a doua, s-ar putea să fie nevoie de câteva schimbări din punct de vedere financiar.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Marte se află în casa a doua pe întreaga durată a lunii. Este un moment ideal pentru a face mai mulți bani. În plus, ai putea folosi o parte din energie pentru a face voluntariat. Dacă vrei să fii direct cu cei din jur, ai grijă cum îți exprimi gândurile. Jupiter din semnul tău retrogradează și îți va aduce o perioadă de introspecție. Din 26 mai 2024, Jupiter, planeta expansiunii, se află în casa întâi. Posibil să fi observat noi începuturi și să-ți fi schimbat dorințele.

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

Rac/Ascendent în Rac

Marte se află în semnul tău pe întreaga durată a lunii. Încearcă să nu te forțezi să faci prea multe lucruri. Dacă aveai planuri, cum ar fi să te muți, atunci când Jupiter va retrograda în casa a douăsprezecea, acestea ar putea fi încetinite. Totodată, este o perioadă în care să reevaluezi ce este important pentru tine. Învață să prioritizezi.

Leu/Ascendent în Leu

În octombrie, există multă concentrare pe casa a treia a comunicării, hobby-urilor, vecinilor și fraților. Eclipsa de Soare din 2 octombrie îți poate aduce noi începuturi în afaceri și în aptitudinile pe care le ai. Eclipsa se petrece pe Nodul Sud, așa că este vorba și despre a te elibera de lucrurile materiale și de a te concentra pe zona spirituală. Poți observa transformări în modul în care te exprimi.

Fecioară/Ascendent în Fecioară

În octombrie, te vei conecta cu mai mulți oameni. Posibil să te concentrezi pe a-i ajuta pe cei care sunt mai vulnerabili. La locul de muncă, pot apărea tensiuni cu colegii. Poți avea tendința de a fi pasiv-agresiv. Dacă te vei enerva, vorbește despre asta, nu acumula frustrarea. Când Jupiter va retrograda, vei simți o încetinire în ceea ce privește cariera. Există șansa să trebuiască să refaci unele proiecte.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

Mercur în Balanță până pe 13 octombrie. Lecțiile lui pentru fiecare zodie și ascendent

freepik.com

Cele PATRU zodii afectate de Eclipsa de Soare de pe 2 octombrie. „Viața nu va mai fi niciodată la fel!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?