Horoscop internațional OCTOMBRIE 2024. Previziuni pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Horoscop octombrie 2024. Iată ce aduce luna octombrie pentru ultimele șase zodii, conform unui astrolog internațional!

Pe parcursul întregii luni, Marte va fi în Rac. Vom simți o dorință puternică de a ne proteja familia și de a menține armonia în cămin, dar acest efort poate duce la acumularea unor frustrări. Marte în Rac poate scoate la iveală conflicte aparent nesemnificative, dar care trădează tensiuni mai profunde. Nodurile Lunare amplifică influența lui Marte în acest semn. Până pe 4 noiembrie, este esențial să identificăm sursele de furie și să le gestionăm cu atenție, pentru a preveni izbucnirile emoționale în momente nepotrivite.

De pe 9 octombrie, Jupiter va retrograda în semnul Gemenilor. Ne va împinge să conștientizăm în ce domenii am exagerat începând cu 26 mai. Cu siguranță, va fi nevoie de ajustări.

În plus, cele două eclipse din octombrie deschid noi posibilități de comunicare cu cei din jur. Eclipsa de Soare/Luna Nouă din Balanță, din 2 octombrie, este însoțită de o conjuncție Mercur-Lilith, ceea ce ne încurajează să exprimăm nemulțumirile fără teamă de respingere. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Berbec, pe 17 octombrie, creează o oportunitate pentru un nou început. Ne va oferi mai multă independență și o să ne deschidă un drum nou în viață.

Horoscop internațional OCTOMBRIE 2024. Previziuni pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță și Fecioară

Anastasia, astrolog internațional, aduce previziunile lunii octombrie!

Balanță/Ascendent în Balanță

Marte petrece toată luna în casa a zecea. Vei avea energie să abordezi problemele de la locul de muncă, dar ai în vedere că ar putea apărea conflicte. S-ar putea să te confrunți cu oameni pasiv-agresivi. Jupiter va retrograda în casa a noua, ceea ce te-ar putea face să îți pui mai multe întrebări despre scopul tău în viață. Totodată, ți-ai putea pune la îndoială credințele și principiile.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Dacă ai început să înveți ceva nou în luna septembrie, vei continua și în octombrie. Ai grijă la luptele de putere care ar putea apărea. Cu Jupiter în casa a noua, dacă ai discutat cu cineva despre un proiect comun, ar putea fi necesar să te retragi. Totodată, vei reconsidera strategiile legate de finanțe.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Ai grijă la tendința de a fi pasiv-agresiv și de a nu vorbi despre frustrările acumulate. Dacă explodezi brusc, cei din jur ar putea suferi. Jupiter va retrograda în casa a noua, așa că va trebui să analizezi modul în care te implici în relații. Dacă ești singur și ai fost la multe întâlniri, Jupiter retrograd te sfătuiește să nu te mai grăbești.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Cu Marte în casa a șaptea pe întreaga durată a lunii, pot exista certuri cu partenerul. Recomandarea pentru tine este să ieși la întâlniri și să te implici în activități de voluntariat alături de partener. Fii răbdător și nu lăsa frustrarea să se acumuleze. Retrogradarea lui Jupiter te poate încetini în ceea ce privește problemele de la locul de muncă. În plus, ai ocazia să renunți la acele legături care nu îți sunt prielnice.

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Încearcă să îți asculți corpul și să profiți de momentele în care te simți energic. Poți folosi această energie pentru a vorbi în numele oamenilor vulnerabili sau bolnavi, dar nu te forța prea mult, căci ai putea să te îmbolnăvești. Jupiter retrogradează în casa a șasea. Dacă te-ai grăbit în zona amoroasă, Jupiter te încurajează să faci un pas înapoi.

Pești/Ascendent în Pești

Va trebui să îți afirmi mai mult puterea pe care o ai în prietenii și să faci față luptelor de putere. Gândește-te mai bine cine îți sunt prietenii adevărați. Marte îți va da energia să te distrezi și să mergi la întâlniri. Jupiter retrograd îți sugerează că ai nevoie de introspecție în ceea ce privește domeniul locuinței și al familiei.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop OCTOMBRIE 2024 pentru Berbec, Taur și Gemeni

Ce vești primesc primii trei nativi ai zodiacului?...

Horoscop OCTOMBRIE 2024. Jupiter retrograd și două eclipse

Horoscop lunar. Cele două eclipse din octombrie vor...



Cele mai noi articole

Top citite
Freepik.com

PATRU zodii care vor avea parte de succes. „Sezonul Balanței aduce transformări benefice!”

freepik.com

Eclipsă de Soare pe 2 octombrie. Recomandări pentru fiecare zodie/ascendent

Freepik.com

Luna Nouă din 2 octombrie aduce schimbări radicale! Îndrumări astrale pentru fiecare zodie

Freepik.com

ȘASE zodii sunt sprijinite de astre în 2025. Motivele de bucurie vor veni neîncetat!

pixel
Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?