Horoscop internațional. Mesaje pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Iată care sunt previziunile Anastasiei, astrolog american, pentru luna mai!

În aprilie am avut parte de multă agitație. Conjuncția istorică Jupiter-Uranus și Mercur retrograd ne-au luat pe sus. Finalul lunii ne-a adus și o Lună Plină în Scorpion, pentru a ne încheia socotelile.

Până pe 15 mai, Mercur rămâne în mers direct în semnul Berbecului. Pe 26 mai, Jupiter tranzitează în Gemeni, unde va rămâne timp de un an.

Iată ce ne spune un astrolog internațional despre luna mai!

Balanță/Ascendent în Balanță

În luna mai, există încă o concentrare semnificativă asupra casei a 7-a. Mercur este în mers direct, deci ai mai multă claritate și mai puține neînțelegeri, astfel încât orice semnare de contracte, acorduri, negocieri sau dinamici de parteneriat ar trebui să decurgă mai bine, mai lin. Marte în Berbec te poate face mai aprig, astfel încât să lupți pentru lucrurile în care crezi. Dar poți fi și mai energic și mai pasionat, mai dispus să acționezi atunci când vine vorba de afaceri sau de relații. Poate că tu și partenerul tău negociați sau faceți exerciții împreună. Sau simți o dorință mai mare de a găsi un partener, dacă ești singur. Venus te ajută să fii mai relaxat, echilibrat, corect, atrăgător și magnetic. Ai șansa să aduci la comun resursele tale cu ale altcuiva. Apar oportunități noi pentru tine de la alte persoane. Este probabil să fie mai orientat profesional.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Marte te ajută să îți îmbunătățești sănătatea, să te ocupi de proiecte și să faci exerciții fizice. Ai mai multă claritate în rezolvarea problemelor. Dacă ai luptat să afli în ce direcție trebuie să mergi profesional sau dacă ai avut probleme cu colegii, în mai, lucrurile se clarifică. Devine mai ușor și poate fi momentul când iei măsuri profesionale, aplici pentru joburi, începi o rutină nouă de exerciții, te îngrijești de sănătate. În mai, lucrurile primesc un impuls, mai multă orientare când vine vorba de sănătate, de muncă și de rezolvare a problemelor. Totodată, în plan amoros poți duce relația cu partenerul la următorul nivel.

Horoscop internațional. Vești noi pentru Gemeni, Raci și Fecioare

Săgetător/Ascendent în Săgetător

În mai, ai parte de mai multă acțiune, claritate și energie. Ești pregătit să iei inițiativa, să începi proiecte creative, să faci lucruri care îți aduc plăcere. Ai mai multă capacitate de a face ceea ce îți dorești. Poți plănui să devii părinte sau să descoperi o nouă pasiune. Este un moment excelent să petreci timp cu colegii de muncă, să mergi la medic și să te documentezi. Simți că reinventezi modul în care lucrezi și cum se leagă munca ta de casă.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Mercur este direct și se află în casa a 4-a până pe 15 mai. Ai parte de mai multă acțiune. Poate că, dacă ești în căutarea unei locuințe, vezi mai multe case, sau dacă lucrezi la un fel de proiect imobiliar sau ai de-a face cu familia, poate există mai multă comunicare, mai multă claritate. Marte te împinge de la spate. Dacă te simți stresat, iritat, încercă să-ți exprimi această energie prin activități cu familia în loc să te cerți cu ei. Eforturile tale din luna aprilie încep să se vadă.

Horoscop chinezesc cu Anca Dimancea: ”În Luna de Dragon încep să se mai miște niște lucruri!”

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Se rezolvă problemele legate de programări și conflictele cu vecinii sau frații pe care le-ai avut. Dacă te-ai confruntat cu neînțelegeri în comunicare, cu Mercur în mers direct, nu vor mai exista. În mai poți să vorbești cu mai multă claritate, autoritate și încredere. Marte îți oferă pasiunea de a lupta pentru lucrurile în care crezi. Lupta nu este întotdeauna la propriu, dar te poate ajuta să rezolvi problema pe care o ai cu frații sau vecinii. Ești capabil să faci schimbările necesare, să rezolvi conflictele cu oamenii din viața ta și poți acționa. Câștigi lupta pe care o ai în ceea ce privește credințele și obiectivele tale. Apar posibilități minunate de a găsi mai mult confort acasă, de a te conecta cu familia la un nivel diferit, de a găsi mai multă pace și confort.

Pești/Ascendent în Pești

Este ca un moment foarte bun pentru reinventare. Apar multe posibilități pentru evoluție și noi începuturi care implică schimbarea programului tău. Te poți vindeca. Investești în ceea ce te pasionează, îți pui ideile pe hârtie și devii mai implicat în comunitate. Există o posibilă schimbare în viața de zi cu zi. Poate că în aprilie ai realizat că este necesar să ai mai multă grijă de tine. Acum pui în aplicare. Ai mai multă energie și mai multă claritate atunci când vine vorba de bani și atunci când vine vorba de lucrurile care contează pentru tine. Deci, dacă te-ai confruntat cu oarecare confuzie în jurul resurselor în aprilie, în mai începe să se rezolve.

Vești bune pentru PATRU nativi din zodiacul chinezesc. Cine este favorizat în Anul Dragonului de Lemn?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Cele TREI zodii sprijinite de divinitate în luna mai

Horoscop lunar. Trei zodii au parte de momente...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Previziuni astrale 6-12 mai 2024. Cuvinte cheie pentru fiecare zodie/ascendent

Pixabay.com

Părerea unui astrolog internațional despre Super Luna Nouă în Taur: Este un moment foarte bun pentru schimbări majore!

Sursă foto: Pexels

Horoscop RUNE 6-12 mai 2024. Zodia cu Soarele de partea sa

Sursă foto: Pexels

Horoscop de weekend pentru Balanță. Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Spiritualitate și acceptare

pixel