Horoscop internațional mai 2024. Zodia care primește mai multă motivație!
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Candace O’Neal, astrolog internațional, ne aduce previziunile lunii mai pentru o zodie de apă!

Iată ce le-a transmis astrologul nativilor Pești și Ascendent în Pești! Cum va arăta luna mai pentru aceștia?

În luna mai, poți avea parte de mai multă abundență și oportunități. Pe 26 mai, Jupiter, guvernatorul tău, se va duce în casa a 4-a, care este cea a căminului și a familiei.

Mercur va ieși din semnul Berbecului pe 15 mai. A fost retrograd în casa a 2-a. Probabil că s-a simțit ca și cum ai avea o mulțime de părți care se mișcă în finanțele tale și în bugetul tău. Se va duce în casa a 3-a. Vestea bună este că Mercur se simte foarte bine în a treia casă, îi place să comunice, să împărtășească, să învețe, să se deplaseze, să călătorească. Este posibil să comunici mai mult cu frații tăi despre situația ta sau să cauți locul în care vrei să călătorești sau să te muți.

Calendar astrologic mai 2024: Jupiter în Gemeni și Luna Nouă în Taur

Când Soarele va intra în Gemeni, atenția ta se va muta asupra organizării căminului și a familiei. Vei vedea că există o opțiune de a merge într-o parte și în alta.

Pluto va fi retrograd pentru câteva luni înainte să se ducă în semnul Capricornului. Pluto în Vărsător încearcă să te determine să-ți reevaluezi scopul în lume și să-ți analizezi credințele. Poate părea un fel de test al credinței. Este timpul să acorzi o atenție deosebită sănătății mintale.

La începutul lunii, vei simți că ai nevoie de mai mult. Trebuie să câștigi mai mult și vei vrea să devii mai autonom. O să ai o motivație de a munci din greu pentru bani.

Rac, Scorpion și Pești: Nativii cei mai empatici și intuitivi ai zodiacului. Ce mai trebuie să știm despre aceștia?

Dacă vrei să semnezi un contract de închiriere, dacă vrei să te muți sau îți dorești o mașină nouă, ai putea pune în aplicare aceste planuri după Luna Nouă în Taur.

De pe la jumătatea lunii, ai putea să te îndoiești de propria persoană. Gânduri precum dacă ești capabil să faci un anumit lucru pot apărea. Există o parte din tine care își pune întrebări și îi este frică să facă o schimbare.

În plus, fii atent la conflictele cu frații sau cu surorile. Totodată, poate exista o conversație neașteptată pe care o poți avea cu cineva despre sentimentele, banii sau resursele acestuia.

Luna plină în Săgetător este în casa a 10-a, cea a carierei și reputației. Ar putea însemna că primești o creștere de salariu, îți schimbi locul de muncă, îți dai demisia sau îți lansezi o afacere. Va fi o zi minunată pentru a lansa proiecte.

Venus în Taur de pe 29 aprilie: O petrecere cu răsfăț și voie bună

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

Horoscop MAI 2024. Zodia care se pregătește să strălucească

Horoscop internațional. O zodie de aer se pregătește să...


DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia cu o nevoie de validare

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Compromisuri pentru o zodie

Sursă foto: Pexels

Mercur intră în Taur. Ce aduce pentru fiecare zodie/ascendent până pe 3 iunie

Daniela Simulescu Foto emisiune

Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu frici și emoții

pixel