Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/ Ascendent în Scorpion
Autor: Alexandra-Valentina Dumitru
Data publicării:
Află ce pregătește luna ianuarie pentru nativii zodiei Scorpion! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce vești importante! Iată cum va arăta prima lună a anului pentru aceștia.

Scorpion/Ascendent în Scorpion IANUARIE 2024

Pe 4 ianuarie, Marte, guvernatorul tău, intră în casa a 3-a. Este un tranzit care îți priște, mai ales că va face un aspect favorabil cu Jupiter din casa a 7-a și Saturn din a 5-a.

În casa a 2-a, Mercur își încheie retrogradarea, iar Venus se află acolo. Pot apărea cheltuieli sau ai putea cheltui mai mult decât este necesar. Marte în casa a treia este foarte bun la descoperirea de noi resurse.

Dacă la începutul lunii ai posibilitatea să-ți negociezi salariul, să primești un bonus sau o primă, sau să faci o vânzare, este momentul oportun.

Astrele te susțin în ianuarie dacă ești ambițios și nu repeți ceea ce ai făcut în ultimele luni. De exemplu, dacă la locul de muncă ai avut mereu același tipar de abordare în proiecte, acum străduiește-te să faci totul diferit. Documentează-te mai mult, strânge informații și vorbește cu oameni din diferite domenii care te pot ajuta să vii cu o nouă abordare.

Chiar dacă schimbarea te sperie, vei câștiga multe din aceasta.

Relația cu frații și surorile va fi mai dinamică. Dacă ai examene, te poți concentra și învăța mai eficient decât în alte dăți.

La finalul lunii, Venus intră în casa a 3-a. Astrologul te sfătuiește să închei luna cu o călătorie alături de partener. Nu rămâne doar în casă, ci încearcă să te conectezi la un alt nivel.

În anul 2024, pe plan relațional ai câteva aspecte importante. Așadar, trebuie să valorifici timpul petrecut alături de persoana iubită.

Vezi și Horoscopul banilor 2024. Vești pentru Berbec, Taur, Gemeni și Rac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare

DC Media Group Audience

Cele mai noi articole

Top citite
Sursă foto: Pexels

Vești bune Taur, Scorpion și Capricorn. Probleme pentru Gemeni și Balanță

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop de weekend pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia cu revelații

Freepik.com

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

Sursă foto: Pexels

Conjuncție Marte-Neptun pe 29 aprilie. Haos și dezamăgiri pentru PATRU zodii

pixel